Hercu Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το pc! Με το που παω να το ζορισω λιγο πχ ανοιγω ενα παιχνιδι το pc παγωνει και θελει reboot για να ξεκολλησει δεν ξερω τι μπορει να φταιει οι ram ειναι καινουργιες απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα δεν ξερω τι μπορει να ειναι σκεφτηκα ή τροφοδοτικο ή μητρικη! Παρακαλω βοηθηστε! Ευχαριστω Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2013 από Gi0
Hyphen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε πες μας αναλυτικα ολο το συστημα σου.
Captain Nemo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Γράψε περισότερες λεπτομέρειες για το σύστημα σου απο τι κομμάτια αποτελείται; τι λειτουργικό τρέχει; Θερμοκρασίες πως τις ελέγχεις ;Μνήμες δοκίμασε να τις δουλέψεις εναλάξ βγάλε την μία και τρέξε το παιχνίδι και μετά βγάλε την άλλη και ξαναδοκίμασε.
gkasmak0s GR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον δεν ταιριαζουν οι μητρικες σου με το υπολοιπο συστημα.Γραψε αναλυτικα το συστημα σου....
Hercu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 CPU: Inter Core i5 760(1156/H55/DDR3)Motherboard: MB Foxconn H55 MXV (s1156/H55/DDR3)Software: Windows 7 64bitRam: Consair 8GB ddr3 1600mhzPsu: Coolermaster 500W Extreme PPFC v2.01Video card: GTX 550Ti 2GB GDDR5SSD: OSZ SATA III 120GBHDD: WD SATA II 1TRπαιδια το pc μεχρι πριν κανα μηνα δουλευε κανονικα και σηκωνε και crysis 3 τωρα δεν ξερω τι εγινε η καρτα γραφικων ειναι μια χαρα σημερα εκανα ενα τεστ! θερμοκρασιες κοιταξα με ενα προγραμμα δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως αλλα ειναι μια χαρα τις τσεκαρα!Ευχαριστω CPU Interl Core i5 (1156/2.8Ghz.BOX) * Οσο για τις RAM ειναι καιρνουργιες και τις εχω ψευτο τσεκαρει δεν νομιζω να ειναι αυτες :/
Destro.Malhunt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 CPU: Inter Core i5 760(1156/H55/DDR3) Motherboard: MB Foxconn H55 MXV (s1156/H55/DDR3) Software: Windows 7 64bit Ram: Consair 8GB ddr3 1600mhz Psu: Coolermaster 500W Extreme PPFC v2.01 Video card: GTX 550Ti 2GB GDDR5 SSD: OSZ SATA III 120GB HDD: WD SATA II 1TR παιδια το pc μεχρι πριν κανα μηνα δουλευε κανονικα και σηκωνε και crysis 3 τωρα δεν ξερω τι εγινε η καρτα γραφικων ειναι μια χαρα σημερα εκανα ενα τεστ! θερμοκρασιες κοιταξα με ενα προγραμμα δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως αλλα ειναι μια χαρα τις τσεκαρα! Ευχαριστω CPU Interl Core i5 (1156/2.8Ghz.BOX) * Οσο για τις RAM ειναι καιρνουργιες και τις εχω ψευτο τσεκαρει δεν νομιζω να ειναι αυτες :/ Πες μας, αν δεν σου είναι κόπος, ποιο τεστ έκανες στην κάρτα γραφικών σου και τι εννοείς όταν λες ότι έχεις «ψευτο-τσεκάρει» τις μνήμες σου. 1
Hercu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δισκος αποκλειεται να ειναι! αν ηταν θα εβγαζε καμια blue screen ή κατι τετοιο οχι τετοιο κολλημα! Οσο για την καρτα γραφικων δεν θυμαμαι ακριβως ονομα αλλα την στρεσαρε καλα! Οι μνημες ειναι καινουργιες ζητημα να ειναι 2 μηνες! Και το ψευτοτσεκαρει εχω τρεξει το pc μια μονο με την μια και μια μονο με την αλλη και δεν αλλαξε κατι! Α αξιζει να πω πως πριν απο καμια εβδομαδα το pc με το που το ανοιγα ακουγοταν το σφηριχτρακι πολλες φορες ( γρηγορα ομως δεν γινοταν τα μετρησεις) και μετα εσβηνε! Μετα απο πολλες επανεκκινησεις ανοιξε και απο τοτε δεν το εχει ξανα κανει! Εψαξα για τοσο γρηγορα σφηριγματα αλλα δεν βρηκα κατι!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δισκος αποκλειεται να ειναι! αν ηταν θα εβγαζε καμια blue screen ή κατι τετοιο οχι τετοιο κολλημα! Εχει δικιο που σε ρωταει η Galatea, μπορει ανετα να σου προκαλει το προβλημα που αντιμετωπιζεις. Οσο για την καρτα γραφικων δεν θυμαμαι ακριβως ονομα αλλα την στρεσαρε καλα! Κανε ενα κοπο και προσπαθησε να το θυμηθεις, ή ακολουθησε τις προτασεις που θα σου δωσουν τα παιδια για να επιβεβαιωσεις την σωστη λειτουργια της (furmark ή καποιο αλλο τροπο). Δεν ειναι οτι δεν σε πιστευουμε οτι οντως την ελεγξες, αλλα πρεπει να βεβαιωθουμε οτι την ελεγξες σωστα. Οι μνημες ειναι καινουργιες ζητημα να ειναι 2 μηνες! Και το ψευτοτσεκαρει εχω τρεξει το pc μια μονο με την μια και μια μονο με την αλλη και δεν αλλαξε κατι! Οπως και με καθε hardware part, δεν παιζει ρολο το ποσο καινουριο ειναι. Μπορει να το εβγαλες απο το κουτι του μολις τωρα και να εχει προβλημα, δεν θα εισαι ο πρωτος και δυστυχως ουτε ο τελευταιος. Ενας απο τους λογους που εχεις και την εγγυηση του Η δοκιμη που εκανες δεν ειναι 100% bulletproof και απεχει πολυ απτο να ειναι. Bootable Memtest για ενα 3ωρο. Προφανως εαν σου βγαλει error στο μισαωρο, δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις. θερμοκρασιες κοιταξα με ενα προγραμμα δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως αλλα ειναι μια χαρα τις τσεκαρα! Οι οποιες ηταν..? 2
Hercu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια παιδια ευχαριστω! Οι θερμοκρασιες ηταν γυρο στο 40! αξιζει να σας πω οτι πριν απο λιγο ανοιγα το pc και κολλαγε στο εκκινηση των Windows! Το pc case που εχω ειναι το cooller master silencio 650 και εχει ενα boot controller με μια πλακετουλα μεσα οπου κουμπονουν δυο δισκοι! Ξεκουμπωσα και κουμπωσα τον ssd και ανοιξε κανονικα χωρις κολλημα! GIo ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα τα ψαξω ολα και θα σου απαντησω Εχω βρει ενα προγραμμα BurnItTest V7.1 και εχω κανει καποια τεστ σε καρτα γραφικων και ram δεν εχει βγαλει κατι Την γραφικων την τσεκαρα με το HeavyLoad
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω βρει ενα προγραμμα BurnItTest V7.1 και εχω κανει καποια τεστ σε καρτα γραφικων και ram δεν εχει βγαλει κατι Bootable Memtest για ενα 3ωρο. Προφανως εαν σου βγαλει error στο μισαωρο, δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα