coniste Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα θεματακι, εχω το iphone 3gs και θελω να ξερω εαν το κανω επαναφορα (ολες τις ρυθμισεις) θα σβηστουνε τα παντα ? απο εφαρμογες μεχρι και επαφες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο ? ή υπαρχει περιπτωση κανοντας την επαναφορα να μην σβηστουμε ολα και π.χ να εχει μεινει το account απο τις εμαρμογες (email/fb/itunes κτλπ.) ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Γινεται σαν καινουριο αν κανεις και erase all data. Καπως ετσι το λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα θεματακι, εχω το iphone 3gs και θελω να ξερω εαν το κανω επαναφορα (ολες τις ρυθμισεις) θα σβηστουνε τα παντα ? απο εφαρμογες μεχρι και επαφες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο ? ή υπαρχει περιπτωση κανοντας την επαναφορα να μην σβηστουμε ολα και π.χ να εχει μεινει το account απο τις εμαρμογες (email/fb/itunes κτλπ.) ??? Αν είσαι jailbroken να ΜΗΝ το κάνεις επαναφορά, γιατί θα κολλήσει. Πρέπει να το πούμε αυτό. Με την επαναφορά σβήνονται όλα και επανέρχεται σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Καλύτερα κάντο restore/setup as new μέσω itunes. Σώστα όλα, κάνε transfer purchases με δεξί κλικ στο itunes, ΄σωσε φωτό επαφές κλπ ότι έχεις, μετά restore/setup as new και μετά συγχρονισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις, τι διαφορα εχει ομως το Reset all settings με το Erase all content and settings ξερει καποιος να μου απαντησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Ευχαριστω για τις απαντησεις, τι διαφορα εχει ομως το Reset all settings με το Erase all content and settings ξερει καποιος να μου απαντησει? </p> Ακριβώς αυτό που λέει. Reset all settings κανει επαναφορά ρυθμίσεων ενώ το δεύτερο διαγραφει και το περιεχόμενο (CONTENTS). Δηλαδή εφαρμογές, data κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ με καλυψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Οκ με καλυψες </p> Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα