Marley Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια αγορασα μια micro sd απο ΕΒΑΥ κ την βαζω στο κινητο μου κ λεει οτι η καρτουλα ειναι κενή, δεν ειναι συμβατα τα αρχεια κ δεν μπορει να μου την διαβασει κατι τετοιο... την εβαλα στον υπολογιστη με τον ανταπτορα που μου στειλανε κ οταν την ανοιγω μου βγαζει παραθυρακι "πρεπει να διαμορφωσετε τον δισκο στη μοναδα Η: πριν την χρησιμοποιησετε" κ παταω κλικ στην επιλογη "διαμορφωση δισκου".. μετα εμφανιζεται αυτο : παταω "εκκινηση" κ τρωω ακυρο: "ο δισκος διαθετει προστασια εγγραφης" υπαρχει τροπος να δουλεψει?
HamerZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως η SD είναι μαϊμού; Για δώσε και Link του ebay
Marley Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως η SD είναι μαϊμού; Για δώσε και Link του ebay το λινκ δεν υπαρχει πια γιατι ο πωλητης δεν ειναι πλεον μελος.. η καρτα τελικα διαβαζεται απο το λαπτοπ (αφου κανει διαμορφωση) αλλα στο κινητο μου την βγαζει ως κατεστραμενη ή οτι "δεν ειναι συμβατα τα αρχεια" δεν ξερω
HamerZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για δοκίμασε να γράψεις μεγάλα αρχεία, να τα "διαβάσεις" πχ ταινείες, mp3s, docs, και να γεμίσεις την κάρτα.
Marley Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για δοκίμασε να γράψεις μεγάλα αρχεία, να τα "διαβάσεις" πχ ταινείες, mp3s, docs, και να γεμίσεις την κάρτα. φιλε τα παντα εγραψα κ μεγαλες ταινιες κ εικονες.. τιποτα... η καρτα ειναι samsung micro SDHC 32gb αν παιζει καποιο ρολο αυτο... κινητο εχω το huawei ascend p1 με μια sd 2gb εως τωρα που την διαβαζει κανονικοτατα. η καρτουλα η καινουρια αν ηταν χαλασμενη λογικα δεν θα την διαβαζε ουτε ο υπολογιστης. το κινητο εφοσον διαβαζει την προηγουμενη sd σημαινει οτι δεν εχει ουτε αυτοπροβλημα. ισως να μην μπορει να διαβασει micro SDHC το κινητο μου... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
JamesSP472 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως το διακοπτάκι του sd adapter είναι στη θέση κλειδώματος και γι' αυτό στο λέει αυτό στο laptop ? ισως να μην μπορει να διαβασει micro SDHC το κινητο μου... Ίσως αλλά πολλοί πουλάνε τέτοιες κάρτες για το συγκεκριμένο κινητό και η μάρκα δεν παίζει ρόλο. (Είχα βάλει κάρτα μνήμης από samsung smartphone σε nokia featurephone χωρίς πρόβλημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα