Alexie Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 πεδια θελω ενα καλο προγραμα για τενιες οπου να μπορω να μεγαλοσω το μεγεθος τον υποτιτλων και να βαλω φοντο ! εφχαριστω (σορρι για τα ορθογραφικα)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Convertxtodvd αλλα δεν ειναι δωρεαν. Αν θες κατι σε δωρεαν δοκιμασε το dvdflick
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Convertxtodvd αλλα δεν ειναι δωρεαν. Αν θες κατι σε δωρεαν δοκιμασε το dvdflick οκ ευχαριστω
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασε το dvdflick Φιλε κατέβασα το dvd flick είδα το guide και είμαι έτοιμος να γράψω την ταινία που θέλω αλλα εκεί που επιλέγω τον φάκελο προορισμού μου βγάζει ένα error και μου λέει ότι ο φάκελος υπάρχει είδη . Γιατί το λέει αυτό ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σου εστειλα και προσωπικο μηνυμα. Δεν το εχω δουλεψει προσωπικα το προγραμμα και δεν μπορω να σε βοηθησω. Περιμενε να απαντησει καποιος που το εχει λειτουργησει
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε κατέβασα το dvd flick είδα το guide και είμαι έτοιμος να γράψω την ταινία που θέλω αλλα εκεί που επιλέγω τον φάκελο προορισμού μου βγάζει ένα error και μου λέει ότι ο φάκελος υπάρχει είδη . Γιατί το λέει αυτό ?Για να μην γράψεις κατά λάθος πάνω σε παλιότερη ταινία που ίσως να την θέλεις ακόμα.
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην γράψεις κατά λάθος πάνω σε παλιότερη ταινία που ίσως να την θέλεις ακόμα. ok ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα