takjar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Από ότι έχω καταλάβει, εάν στο τέλος ο επεξεργαστής λέει U έχει προτεραιότητα στην μπαταρία και όχι στις επιδόσεις
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Από ότι έχω καταλάβει, εάν στο τέλος ο επεξεργαστής λέει U έχει προτεραιότητα στην μπαταρία και όχι στις επιδόσεις πολυ σωστα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 i7-3537u ειναι (περιπου) αντιστοιχος σε i5-2520M
takjar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αχά οπότε καταλήγουμε ότι το laptop του θέματος έχει χειρότερο επεξεργαστή από το παρακάτω, αλλά έχει λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών. Μία η άλλη δηλαδή, οπότε δεν είναι προσφορά. EDIT: και στον σκληρό έχουν διαφορά http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15810
takjar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά το πήρα και ορίστε ένα πολύ σύντομο review-Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, είναι σαγρέ σε πολλές επιφάνειες του και γουστάρω τρελά.-τα 4gb μνήμης είναι σε ένα slot, οπότε παρήγγειλα επί τόπου RAM για να πάω στα 8gb --->Προσοχή να έχουν δυνατότητα η Ram που θα πάρετε να τρέχουν σε 1.35V (για να εκμεταλεύονται αυτήν την δυνατότητα που προσφέρει το μηχάνημα) και να εξοικονομήσετε καμιά ώρα ακόμα μπαταρίας. -έχει και numpad σημαντικό για μένα και δεν το ήξερα αποσπώμενη μπαταρία, που για μένα είναι σημαντικό, διότι μερικές φορές το έχω μερικές μέρες ανοιχτό το laptop σε σταθερό μέρος.ο δίσκος επίσης είναι πολύ εύκολα προσβάσιμος και άνετος! Το οποίο σημαίνει ότι παίρνει εύκολα SSD χωρίς περιορισμούς. Το μόνο που με ξένισε είναι ότι στο παλιό μου laptop είχα φωτιζόμενα πλήκτρα ενώ αυτό δεν έχει, εάν προκύψει κάτι άλλο θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα