qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλαχιστον αφου μιλαμε για μεγαλο oc headroom, ας συμφωνησουμε οτι υπαρχει φθορα ωστε να ειμαστε εντος θεματος. πρέπει να συμφωνήσουμε κάπου; ε λοιπόν ούτε κι εδώ συμφωνώ έχοντας στη κατοχή μου κλοκαρισμένο hw 7+ ετών εκτός αν μιλάς για βάθος 20ετιας αλλά μέχρι τότε δε ξέρω τι φθορές θα έχω εγώ, η φθορά στο hw με μάρανε; 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Η φθορά του O/C δεν υπάρχει, εκτός και αν έχεις σκοπό να κρατήσεις κάποιο hardware κομμάτι για πάνω από 10-15 χρόνια.
Prospector8 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οσο εισαι στα ασφαλη ορια που σου εχει πει η εταιρια στο ρευμα και στην θερμοκρασια,ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει φθορα
atomakis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ας πουμε οτι περιμενω μεχρι 25/9, ποτε θα κυκλοφορησουν στην Ελλάδα; Αν ειναι σε κανενα μηνα και κατα τον Νοεμβρη-Δεκεμβρη να έχουν σωστες τιμες να παρω την 7970..
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 25 θα ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα