qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο βαρύ είναι το sims άμα φορτωθεί πρώτα από όλα είναι το μόνο παιχνίδι που σου υπογράφω και με τα δύο χέρια ότι θέλει ssd , αλλιώς είναι ανυπόφορο 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σαχλαμαροπαίχνιδα..Μάθε την να παίζει κάνα Battlefield λέω εγώ..Εμένα η δικιά μου γουστάρει Witcher/Dragon Age κλπ
Prospector8 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Marry Her !!! Όσο αφορα το gain στα fps,το 30% παιζει ρολο στην δυναμη δλδ στα fps που βγάζει η κάρτα σου στοκ. Οταν δλδ σου βγαζει 30fps στοκ ,το να πας στα 39 ειναι meh,feels laggy και μετα θα ειναι σχεδον laggy. Αν η καρτα βγαζει 40, με το oc παει στο 52 δλδ στο almost smooth. Μην ξεχναμε και την αναλογη βοηθεια που παιρνουμε στα minimum fps οπου σε μερικα παιχνιδια ειναι πολυ σημαντικο. 1
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Και αλλη μια φορά εισαι υπερβολικός man.. Σιγά μην αλλαζουμε ρολόγια σε κάθε νεο παιχνιδι που βγαίνει.. Δεν βγαίνουν Crysis3 graphics κάθε μηνα,chill. Οσο πιο σωστα τεστ εχεις κανει τοσο πιο rock stable εισαι..Επειδη εχω φαει μερες να μιλαω με παιδια απο το Forum γι' αυτο το θεμα, μπορεις να κοιταξεις στο Topic Metro Last Light να δεις τι γραφουν.Τετοια πορωση με ATi δεν εχω δει ουτε απο Intelάκιδες και Applάκιδες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 AMD είναι πλέον, η παλιά καλή ATi είναι dead 1
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη εχω φαει μερες να μιλαω με παιδια απο το Forum γι' αυτο το θεμα, μπορεις να κοιταξεις στο Topic Metro Last Light να δεις τι γραφουν. Τετοια πορωση με ATi δεν εχω δει ουτε απο Intelάκιδες και Applάκιδες. στο μέτρο παίρνεις μπόλικα και σημαντικά fps με o/c , παρόλα αυτά είναι και ένα παιχνίδι που για κάποιο λόγο δοκιμάζει μάλλον περισσότερο από κάθε άλλο τη σταθερότητα της κάρτας σου αν είσαι σταθερός στο metro (να το τερματίσεις , όχι να τρέξεις το bench) είσαι κατά πάσα πιθανότητα σταθερός παντού
Prospector8 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη εχω φαει μερες να μιλαω με παιδια απο το Forum γι' αυτο το θεμα, ενος εις στο Topic Metro Last Light να δεις τι γραφουν. Τετοια πορωση με ATi δεν εχω δει ουτε απο Intelάκιδες και Applάκιδες. Απο που συμπερανες οτι είμαι πορωμενος με την Αmd?? Επειδη υποστήριζω το Oc?? Αν οι Nvidia καρτες παίρνανε τόσο gain,λες να μην συζυταγαμε γιαυτες?? Δεν είχαν ομως,οτι είχαν τις εβαλαν στην σειρα 7χχ ,εκτος απο την 780,ή παλι κάνω λάθος?? Το οτι πιέζει για κάποιο λογο πολύ παραπανω το Μetro απο τα υπολοιπα παιχνιδια,σημαίνει οτι κάθε παιχνιδι που θα βγαίνει θα αλλάζουμε και ρολόγια?? Γιατί αυτό ειπες.. Ειπαμε ξανα εισαι anti-oc ατομο σεβαστο και μπραβο σου,αλλα μεχρι εκει. Υπαρχουν και ατομα που θελουν να παιρνουν το 100% των δυνατοτητων ενος τεχνολογικου προϊοντος,ειτρ αυτο ειναι καρτα γραφικων ειτε cpu ειτρ κινητο ειτε οτιδηποτε. Deal with it. 1
STORM1978 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο βαρύ είναι το sims άμα φορτωθεί πρώτα από όλα είναι το μόνο παιχνίδι που σου υπογράφω και με τα δύο χέρια ότι θέλει ssd , αλλιώς είναι ανυπόφορο Και με τα ποδια αν θελει του υπογραφω, τι μου θυμησες, SIMS και SIMS 2 και ολα τα expansion που ηταν και μεγαλυτερα απο το αρχικο παιχνιδι θέλανε πολυ μνημη, δυνατο επεξεργαστη και καλη καρτα για να τρεξουν! Και ολα αυτα πισω στο 2005-2006! Το τι ακουγα απο τους πατεραδες καθε φορα που εβγαινε expansion και δεν μπορουσε να το τρεξει το πισι της κορης τους ηταν αστα να πανε! 4
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 @prospector8 1) Δεν μιλησα για εσενα. 2) Δεν ειπα οτι ειναι κακο να υποστηριζεις το Overclock. Ειναι κακο ωστοσο να λες ψεματα αποπροσανατολιζοντας τον κοσμο οτι εισαι σταθερος με αυτο στο σημειο που το εχεις φτασει. 3) Ειναι κακο να θες να αγορασει καποιος την καρτα γραφικων σου, της οποιας της εχεις πιει το αιμα. Και δεν λεω κατι καινουριο. Εσεις λετε οτι εχει headroom και κλοκαρετε. Αυτο να το πειτε και στον αγοραστη ομως. Που ξερεις; Μπορει να θελει να αγορασει κομματι που παιζει ψηλα. Να λεμε αληθειες γενικα. Θερμοκρασιες, σταθεροτητα, καταναλωση (στα αυτοκινητα), κλπ, οι περισσοτεροι λενε ψεματα. Τα γνωριζουμε αυτα. No offence, αλλα να ειμαστε ειδικα σε τετοια θεματα αντικειμενικοι παρακαλω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι κακο ωστοσο να λες ψεματα αποπροσανατολιζοντας τον κοσμο οτι εισαι σταθερος με αυτο στο σημειο που το εχεις φτασει. Γιατί να πει ψέματα αν είναι όντως σταθερός ;
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 @prospector8 1) Δεν μιλησα για εσενα. για ποιον μίλησες; να ξέρουμε να μη μας κοροϊδεύει και έμας Γιατί να πει ψέματα αν είναι όντως σταθερός ; αυτό γίνεται γενικά και αν έχεις λίγο ιδέα από τι παίζει με κάποια κομμάτια μπορείς να το καταλάβεις πότε πάνε να παρουσιαστούν benchoρυθμίσεις ώς σταθερές 24/7 το θέμα είναι σε τι ακριβώς αναφέρεται ο hs γιατί όπως το παρουσιάζει, το κάνει να φαίνεται σα γενικότερο φαινόμενο όπου πέφτει μαζικό δούλεμα και παραπληρόφορηση ενώ αν υπάρχουν κάποιες υπερβολές αυτές είναι από ελάχιστα άτομα σε ελάχιστες περιπτώσεις το τι κάνουν σε γενικές γραμμές οι 79xx το ξέρουμε όλοι, απλά σε κάποιοι δε φαίνεται να θέλουν να το δεχτούν, εγώ αυτό καταλαβαίνω, εδώ μου έλεγε ένας άλλος τις προάλλες (δε θυμάμαι nick) ότι πήρα ένα κατώτερο προϊόν από 660ti και του πετάω τα μάτια έξω για να περάσω την 660ti το έκανα μεγάλε! μπράβο σου, το βρήκες!
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί να πει ψέματα αν είναι όντως σταθερός ; Σε ξαφνιαζει; για ποιον μίλησες; να ξέρουμε να μη μας κοροϊδεύει και έμας Δεν αναφερθηκα σε καποιον συγκεκριμενα και δεν θα ηθελα να χασω χρονο ψαχνοντας σε topic αυτους που υποστηριζουν οτι η καρτα γραφικων μπορει να ανεβει 400MHz και να ειναι stable. Τα εχουμε πει πολλες φορες. Bundles που ουσιαστικα δεν υπαρχουν, oc headroom, χαμηλα scores στα Revies λογω παλιων οδηγων, κλπ. Τουλαχιστον αφου μιλαμε για μεγαλο oc headroom, ας συμφωνησουμε οτι υπαρχει φθορα ωστε να ειμαστε εντος θεματος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλάω για άτομα που δεν λένε ότι η 7950 είναι stable στα 2000mhz.. Τα +400mhz O/C που τα είδες ακριβώς ; Επειδή οι πρώτες 7950 τρέχαν στα 800 και τις φτάνουν κάποιοι στα 1200 ; Δεν είναι οι πρώτες 7950 αυτές που πάνε τόσο ψηλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα