The__Blade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν συγκρίνονται οι κάρτες είναι 2 κατηγορίες πάνω η 7970. Πάντως πολύ κακή στιγμή να αγοράσεις... Περίμενε τις νέες κάρτες AMD ανακοινώνονται σε 7 μέρες.
JimRdesign Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μπερδεύεστε και συγκρίνετε 760 με 7970.Εδώ συγκρίνουμε μεταχειρισμένη 7970 αγνώστου προέλευσης και κατάστασης με καινούργια 760 και το τι τον συμφέρει να αγοράσει. 1
Millennium Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν συγκρίνονται οι κάρτες είναι 2 κατηγορίες πάνω η 7970. Πάντως πολύ κακή στιγμή να αγοράσεις... Περίμενε τις νέες κάρτες AMD ανακοινώνονται σε 7 μέρες. +1 1
asx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Η 7970 σαφώς και είναι γρηγορότερη από την GTX 760. Στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις κάποιος την δεύτερη. Από την άλλη αν μιλάμε για μεταχειρισμένο vs καινούριο αντίστοιχα, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Ξέρουμε όλοι πως ειδικά της 79xx οι περισσότεροι τις έχουν λιώσει στο Oveclocking. Με αυτό το σκεπτικό θα πήγαινε σε κάποια καινούρια κάρτα. +άπειρο http://www.anandtech.com/bench/product/770?vs=854
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το "Ολοι" ποιους εμπεριέχει? Πες την άποψη σου αλλά μίλα σε πρώτο πρόσωπο. Μην βάζεις "όλους τους υπόλοιπους" σε αυτό που θέλεις να πεις. Και προσωπικά διαφωνώ με το παραπάνω σκεπτικό. Σχεδόν πάντα έχω στην κατοχή μου τις top κάρτες τις κάθε σειράς ώστε σε ότι παίζω να είμαι άνετος. Με ποια λογική λοιπόν αν έχω μια 7970 που πριν ένα χρόνο ήταν στις 3 πιο δυνατές κάρτες να κάνω overclocking? To overclocking γενικώς έχει παρεξηγηθεί, κάποιοι πλέον πρώτου πάρουν μια κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή το πρώτο πράγμα που τους νοιάζει είναι πως να κάνουν overclocking! Λάθος τακτική. Αυτη την στιγμή ας πούμε έχω 2 way SLi σε 660,για ποιον λόγο να κάνω overclocking, αφού ότι παίζω το τρέχει άνετα. Η λογική λέει ότι το overclocking γίνεται σε κάτι που αρχίζει ή είναι ήδη αδύναμο.Όχι σε κατι που είναι δυνατό! Κανε μια βολτα στο Forum και δες τι τους κανουν και δες και εμενα τι τους γραφω. Τα ατομα ανεβαζουν 400Mhz core και λενε οτι ειναι stable. Φαντασου!Σε καθε game ψαχνουν stable settings!
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Overclocking δεν κάνεις σε κάτι που είναι αδύναμο, κάνεις σε κάτι φρέσκο για να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες επιδόσεις μπορείς για τα λεφτά που έδωσες, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.Αν κάτι είναι αδύναμο, για παράδειγμα οι C2D σήμερα, όσο O/C και να κάνεις, παραμένει C2D. Και όταν ένα κομμάτι hardware όπως οι 28nm κάρτες σηκώνουν πολύ O/C και κερδίζεις μέχρι και 30% μεγαλύτερες επιδόσεις, τότε κατ' εμέ το κάνεις.Το ίδιο ισχύει και για τους τελευταίους επεξεργαστές, no reason to stay stock unless your temps are high.
Prospector8 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε μια βολτα στο Forum και δες τι τους κανουν και δες και εμενα τι τους γραφω. Τα ατομα ανεβαζουν 400Mhz core και λενε οτι ειναι stable. Φαντασου! Σε καθε game ψαχνουν stable settings! Και αλλη μια φορά εισαι υπερβολικός man.. Σιγά μην αλλαζουμε ρολόγια σε κάθε νεο παιχνιδι που βγαίνει.. Δεν βγαίνουν Crysis3 graphics κάθε μηνα,chill. Οσο πιο σωστα τεστ εχεις κανει τοσο πιο rock stable εισαι..
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σύμφωνα με αυτο το site ειναι 8-10% καλυτερη και αυτο μεταφράζεται με 3-4 fps υπέρ της 7970. Σε βίντεο του Linus εχει διάφορα 20 και fps...ποιο ειναι το πιο αξιόπιστο; Sent from my iPhone using Insomnia o linus κλοκάρει πάντα δεν ασχολείται με στοκ επιδόσεις
kyriakosm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 o linus κλοκάρει πάντα δεν ασχολείται με στοκ επιδόσεις o linus ειναι για τα πανηγιρια
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 To overclocking γενικώς έχει παρεξηγηθεί, κάποιοι πλέον πρώτου πάρουν μια κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή το πρώτο πράγμα που τους νοιάζει είναι πως να κάνουν overclocking! Λάθος τακτική. Αυτη την στιγμή ας πούμε έχω 2 way SLi σε 660,για ποιον λόγο να κάνω overclocking, αφού ότι παίζω το τρέχει άνετα. Η λογική λέει ότι το overclocking γίνεται σε κάτι που αρχίζει ή είναι ήδη αδύναμο.Όχι σε κατι που είναι δυνατό! αυτό λέει η δική σου λογική η οποία φυσικά είναι σεβαστή, αλλά όχι σωστή για όλους το να κάνεις overclock σε κάτι που είναι αδύναμο είναι χαμένη υπόθεση.. πχ με ρώταγε ένα παιδί να κάνει ο/c σε core 2 duo και του έλεγα ότι αφού έβγαλε τόσα χρόνια έτσι δεν έχει νόημα να ταλαιπωρεί το hw του γιατί ότι κι αν κάνει πάλι αδύναμος θα είναι ο επεξεργαστής του το νόημα για μένα είναι να ανέβεις κατηγορία και να φτάσεις τις επιδόσεις αυτού που δεν αγόρασες και ήταν πιο ακριβό από αυτό που πήρες ΥΓ φυσικά σε λογικά πλαίσια για καθημερινή χρήση ώστε να αντέξει χρόνια και φυσικά να μην έχεις θέματα σταθερότητας, όχι να του έχεις πετάξει τα μάτια έξω το ότι κάποιοι είναι κυρίως bench-αδες θα έπρεπε να τους διαχωρίζει κυρίως στο μυαλό αρκετών από σας από αυτούς που κλοκάρουν για να πάρουν το κάτι παραπάνω που όντως θα χρειαστούν σε παιχνίδια. γιατί ποτέ δεν είσαι καλυμμένος και σχεδόν πάντα υπάρχει και το ακριβότερο setup από το δικό σου το οποίο αποδίδει καλύτερα. οπότε πάντα θες το παραπάνω το οποίο είναι στο χέρι σου να πάρεις εφόσον είναι δωρεάν σίγουρα είναι μια μικρή μειοψηφία αυτοί που θα κλοκάρουν, όμως επειδή πλέον το o/c είναι κάτι mainstream και απολύτως αποδεκτό και αναμενόμενο για όλο και μεγαλύτερη μερίδα κόσμου θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί που φτάνουν τη κάρτα ή επεξεργαστή στο όριο για να τρέχουν benchmarks είναι επίσης μια μειοψηφία της μειοψηφίας φυσικά και στην αγορά τέτοιου hw υπάρχει ρίσκο και το ότι δεν ξέρεις πώς το έχει μεταχειριστεί ο άλλος, αυτό όμως δεν έχει να κάνει απαραιτήτως με το o/c o linus ειναι για τα πανηγιρια εμένα μου φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά για τι μιλάει και πάνω από όλα είναι αμερόληπτος (και αυτά που λέει επαληθεύονται σε αντίθεση με πολλούς άλλους) Και είναι και σαν λούγκρα.. παρότι είναι σα λούγκρα και φοράει σανδάλια με κάλτσες 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μειοψηφία είναι και αυτός που αγόρασε μια HD7950..Ο περισσότερος κόσμος τις ονειρεύεται αυτές τις κάρτες, όχι να κάνει και O/C..Συμφωνώ με τον Qsis και τα ίδια ακριβώς έγραψα και 'γω πάνω κάτω στο παραπάνω πόστ μου. 1
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δε διάβασα το ποστ σου , τώρα το είδα αλλά ναι συμφωνώ κι εγώ με τη σειρά μου ή το κάνεις από την αρχή ή δε το κάνεις ποτέ το "όταν θα έχω ανάγκη" είναι εκτός πραγματικότητας και σημαίνει ποτέ 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ε μα ναι, δηλαδή περιμένουν να φτάσουν τα frames στα 20 και να κάνουν O/C να πάνε στα πόσα ? Στα 25 ? Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα.. 2
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ή και στους επεξεργαστές βρε παιδί μου που είναι πιο safe η κατάσταση.. εγώ είχα επιδόσεις καλύτερες από sandy πριν βγουν οι sandy (και ενδεχομένως και οι μεταγενέστεροι, αναφέρομαι πάντα σε στοκ πράγματα για τους μεταγενέστερους) τι να έκανα; να έδινα πάλι λεφτά για να έχω τις "out of the box" επιδόσεις ή να αποφάσιζα να τον ανέβαζα τώρα που πλέον ψάχνω αφορμή να τον στείλω για απόσυρση στη κοπέλα μου να παίζει sims; χάρηκα ότι είχε να μου προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να χρειαστεί να μπω πάλι σε έξοδα (όχι ότι δε θα κέρδιζα με κάποιον o/ced πιο σύγχρονο από το δικό μου, αλλά σίγουρα δε θα κέρδιζα κάτι φοβερό έως και τίποτα με στοκ) και φυσικά θα τον αλλάξω πολύ πριν πριν φτάσω στο σημείο να μου δημιουργήσει σοβαρά θέματα επιδόσεων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα