Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ποια ειναι η καλυτερη να πάρω; Βρίσκω καινούργια την 760 gigabyte rev2 και την 7970 gigabyte στα 270€ μεταχειρισμένη απο εδω.

Διαφερω μέχρι 270€ βαρια 280€.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η 7970 είναι καλύτερη αλλα όχι για πολύ.Προσωπικά δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένη και σε άγνωστη κατάσταση αλλα την 760 που είναι καινούργια και με εγγύηση 3 ετών.

• Like 1
Δημοσ.

θα ελεγα 7970 υπο προυποθεσεις(ποιος την ειχε -χρηση-κατασταση-εγγυηση κλπ) !!!

και εγω σε καποια τετοια κατασταση βρεθηκα και προτιμησα την giga 760 rev 2.0 αλλα βεβαια το σκεπτικο μου διαφερει καθως θα παω σε sli soon !!

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά σκέφτομαι ότι σε λίγες μέρες οι 7970 θα ειναι παλιές. Για sli δεν το σκέφτομαι σύντομα, ίσως μετα απο κανένα 6μηνο και...

Πιο πολυ το θέμα με την εγγύηση σκέφτομαι και ότι η 760 ειναι ολοκαίνουργια. Με ποσοστά η 7970 θα μου δώσει 10-20 fps παραπάνω σε 1080p;

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά σκέφτομαι ότι σε λίγες μέρες οι 7970 θα ειναι παλιές. Για sli δεν το σκέφτομαι σύντομα, ίσως μετα απο κανένα 6μηνο και...

Πιο πολυ το θέμα με την εγγύηση σκέφτομαι και ότι η 760 ειναι ολοκαίνουργια. Με ποσοστά η 7970 θα μου δώσει 10-20 fps παραπάνω σε 1080p;

perfrel_1920.gif
Δημοσ.

perfrel_1920.gif

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_760_WindForce_OC/27.html

Σύμφωνα με αυτο το site ειναι 8-10% καλυτερη και αυτο μεταφράζεται με 3-4 fps υπέρ της 7970. Σε βίντεο του Linus εχει διάφορα 20 και fps...ποιο ειναι το πιο αξιόπιστο; Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

και εγω σε καποια τετοια κατασταση βρεθηκα και προτιμησα την giga 760 rev 2.0 αλλα βεβαια το σκεπτικο μου διαφερει καθως θα παω σε sli soon !!

SLI με 760, ετοιμάσου να ταπεινώσεις τις GTX 780 και να σε φοβούνται οι Titan!

Η 7970 σαφώς και είναι γρηγορότερη από την GTX 760. Στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις κάποιος την δεύτερη.

Από την άλλη αν μιλάμε για μεταχειρισμένο vs καινούριο αντίστοιχα, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Ξέρουμε όλοι πως ειδικά της 79xx οι περισσότεροι τις έχουν λιώσει στο Oveclocking. Με αυτό το σκεπτικό θα πήγαινε σε κάποια καινούρια κάρτα.

• Like 4
Δημοσ.

SLI με 760, ετοιμάσου να ταπεινώσεις τις GTX 780 και να σε φοβούνται οι Titan!

Η 7970 σαφώς και είναι γρηγορότερη από την GTX 760. Στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις κάποιος την δεύτερη.

Από την άλλη αν μιλάμε για μεταχειρισμένο vs καινούριο αντίστοιχα, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Ξέρουμε όλοι πως ειδικά της 79xx οι περισσότεροι τις έχουν λιώσει στο Oveclocking. Με αυτό το σκεπτικό θα πήγαινε σε κάποια καινούρια κάρτα.

Αυτά ... B)

• Like 1
Δημοσ.

Η 7970 δεν χωράει συζήτηση ότι είναι μακράν καλύτερη κ πιο δυνατή κάρτα.

Αν είναι εντός εγγύησης μην το σκέφτεται καν.

Τα 7 frames διαφορά που διάβασα είναι παραμύθια της χαλημας

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά:

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρουμε όλοι πως ειδικά της 79xx οι περισσότεροι τις έχουν λιώσει στο Oveclocking.

Το "Ολοι" ποιους εμπεριέχει?

Πες την άποψη σου αλλά μίλα σε πρώτο πρόσωπο. Μην βάζεις "όλους τους υπόλοιπους" σε αυτό που θέλεις να πεις.

Και προσωπικά διαφωνώ με το παραπάνω σκεπτικό.

Σχεδόν πάντα έχω στην κατοχή μου τις top κάρτες τις κάθε σειράς ώστε σε ότι παίζω να είμαι άνετος. Με ποια λογική λοιπόν αν έχω μια 7970 που πριν ένα χρόνο ήταν στις 3 πιο δυνατές κάρτες να κάνω overclocking?

To overclocking γενικώς έχει παρεξηγηθεί, κάποιοι πλέον πρώτου πάρουν μια κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή το πρώτο πράγμα που τους νοιάζει είναι πως να κάνουν overclocking! Λάθος τακτική.

Αυτη την στιγμή ας πούμε έχω 2 way SLi σε 660,για ποιον λόγο να κάνω overclocking, αφού ότι παίζω το τρέχει άνετα.

Η λογική λέει ότι το overclocking γίνεται σε κάτι που αρχίζει ή είναι ήδη αδύναμο.Όχι σε κατι που είναι δυνατό!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μεν συμφώνησα με όσα είπε ο Heatspreader, έλα όμως που συμφωνώ και με venumis.

Το συμπέρασμα προφανές παίδες: όλοι την 7970 προτείνουμε έναντι της 760 σχετικά με τις επιδόσεις. Αντίθετη πρόταση εμπίπτει εις το μεταφυσικόν...

Φυσικά και δεν είναι ο κανόνας το oc, προς θεού. Η συντριπτική μειοψηφία ασχολείται με το άθλημα αυτό.

Είμαι κι εγώ στη πλειοψηφία, που θέλω το καλύτερο δυνατό σε out of the box επιδόσεις αναλόγως του εκάστοτε budget μου.

ΟΜΩΣ, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, εν συντομία η αγορά μεταχειρισμένης gpu τέτοιου επιπέδου ενέχει αρκετά μεγάλο ρίσκο. Γιατί?

Επειδή ακριβώς σε τέτοιας κλάσης κάρτες είναι που αποκτά το oc νόημα στη σωστή διάστασή του (οποτεδήποτε κι αν γίνει)! ;)

Αν σου τύχει λοιπόν???  :cry:

Αυτά από μένα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...