vaggelis_pap Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα, ξερει καποιος να με βοηθησει σχετικα με Cloud Servers? ψαχνω για εταιρια που κανει streaming mp3 για on demand site αλλα με προσιτη τιμη.. ας ειναι και εξςτερικου.
ydrargyros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλεις Cloud servers ή Content Delivery Network???
Crawl_From_Death Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικα CDN θελει.. Φιλος CDN θελεις, να εχεις φορτωσει εκει τα mp3 και να στα σερβιρει. 1
vaggelis_pap Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα, η dedicated server θελω η CDN (το οποιο δεν το ξερω..). τα τραγουδια θα ειναι ανεβασμενα σε αυτον τον σερβερ και μεσω αφτου θα stramαρονται στο δικο μου site και θα τα ακουσ απο αυτο.
platongr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για τι όγκο δεδομένων μιλάμε ? Σε χώρο και σε traffic ?
vaggelis_pap Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για 700giga me 1TB αποθηκευτικο χωρο, 1ΤΒ traffic γυρω στους 500 ταυτοχρονους listeners και διαχειρηση/managment του cpanel η plex απο αυτους Sent from my iPhone using Insomnia
CyberCr33p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για τόσο χώρο νομίζω η καλύτερη λύση είναι κάποιος managed dedicated server.
sougiasdj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι αρκετά μεγάλες απαιτήσεις που έχεις οπότε ο dedi είναι μονόδρομος. Το οικονομικό είναι κάτι σχετικό απο την άλλη.
vaggelis_pap Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εχω βρει καποιους serves που εχω ψιλοκαταληξει..το μονο που δεν με συμφερει ειναι το managment απο την εταιρια.. η λυση ειναι να το κανω εγω.. εννοω την διαχειριση του c panel η plex.. ειναι κατι που μπορω να κανω η προυποθετει τεραστιες γνωσεις προγραμματισμου κλπ? καποιες εταιριες για αυτην την υπηρεσια ζητουν 60-70- εως και 100 ευρω τον μηνα για 3 ωρες το μεγιστο καθε μηνα!!! (ακριβοτερα και απο τον ιδιο τον server) και οπως καταλαβαινετε δεν με συμφερει κατι τετοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα