Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πούμε οτι έχουμε ένα κουτί που παίρνει συνολικά 6 ανεμιστηράκια.

Για να λειτουργήσουν, κάπου πρέπει να συνδεθούν.

Πού συνδέονται λοιπόν;

Στη μητρική, στο τροφοδοτικό και πως βλέπουμε πόσα μπορούν να συνδεθούν;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στην μητρική και αν δεν φτάνουν οι διαθέσιμες υποδοχές εκει μετα μπορούν με ανταπτοράκια για το ρεύμα να μπουν στο τροφοδοτικό

• Like 1
Δημοσ.

Οκ κατάλαβα. Απλά υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω πόσα παίρνει η μητρική, δηλαδή αναγράφεται κάπως στα χαρακτηριστικά; Ή όποια και να πάρω δεν με νοιάζει γιατί θα τα συνδέσω στο τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Συνήθως απο την φωτογραφία της μητρικής φαίνεται απο κοντα ποσες υποδοχές για fan εχεις αλλιως τσέκαρε το manual της

Δημοσ.

Παιδια να θεσω και εγω ενα ερωτημα ελαφρως σχετικο για να μην ανοιξω νεο νημα.Εχω εναν ανεμιστηρα κουτιου(Coolermaster HAF 932)τον πλαινο 23αρη που κανει κριτς ,κριτς, σαν να καιγεται λαδι μοιαζει ο ηχος.Μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω γιατι ειναι ενοχλητικος η παω για αγορα καινουργιου? :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω αμα βάλεις λίγο λαδάκι στο ρουλεμάν μεσα εκει που γυρίζει αν φτιάξει αλλιως πρέπει να κοιάξεις σε καινούργιο , στο ebay ισως να εχει και το ίδιο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αμα βάλεις λίγο λαδάκι στο ρουλεμάν μεσα εκει που γυρίζει αν φτιάξει αλλιως πρέπει να κοιάξεις σε καινούργιο , στο ebay ισως να εχει και το ίδιο

Ευχαριστω Spank. :)

Υπαρχουν και σε Ελληνικα μαγαζια σε τιμες απο 13-15 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...