Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα έφτιαξα το καινούργιο μου pc και έκανα αυτές τις επιλογές

Κουτί Aerocool Strike-X One Midi Black Μητρική Asus P8H77-M LE (1155, H77) Επεξεργαστής Intel Core i3-3240 (1155,3.40GHz,3MB) Μνήμη Kingston HyperX DDR3 4GB 1600MHz Σκληρός Δίσκος 3,5" WD Black 500GB SATA3 WD5003AZEX Κάρτα Γραφικών Ati Radeon ASUS HD7770 v2 (1GB, DDR5, 128BIT)

και τροφοδοτικό ένα 600w δεν θυμάμαι την μάρκα...

θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για την κάρτα γραφικών που επέλεξα γιατί μου είπε ένας φίλος μου που ασχολείται ότι δεν είναι καλή...

Δημοσ.

Καλορίζικα για αρχή , λάθος μεγάλο που πήγες σε 1155 socket μιας και είναι παλιό , 1150 είναι τώρα , τέσπα, η κάρτα είναι μια χαρά για τα χρήματα της , θα μπορούσε φυσικά να δώσεις 10 ευρο πάνω να πας σε 7790 (120 ευρο )

Δημοσ.

πρώτη φορά έφτιαξα pc μόνος και δεν ξέρω και τα πάντα...άλλα για την κάρτα γραφικών φοβόμουν πιο πολύ...

Δημοσ.

σήμερα έφτιαξα το καινούργιο μου pc και έκανα αυτές τις επιλογές

Κουτί Aerocool Strike-X One Midi Black Μητρική Asus P8H77-M LE (1155, H77) Επεξεργαστής Intel Core i3-3240 (1155,3.40GHz,3MB) Μνήμη Kingston HyperX DDR3 4GB 1600MHz Σκληρός Δίσκος 3,5" WD Black 500GB SATA3 WD5003AZEX Κάρτα Γραφικών Ati Radeon ASUS HD7770 v2 (1GB, DDR5, 128BIT)

και τροφοδοτικό ένα 600w δεν θυμάμαι την μάρκα...

θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για την κάρτα γραφικών που επέλεξα γιατί μου είπε ένας φίλος μου που ασχολείται ότι δεν είναι καλή...

Είσαι super,έναν ssd έστω και 60αρη στο μέλλον και μια καλύτερη καρτουλα να παίζεις οτι θέλεις. ( εκεί στις "γιορτές" ξέρεις.. ;) )

Είχα παρόμοιο μηχάνημα κ το είχα κατ' ευχαριστηθεί.

Δημοσ.

χαχαχα...εννοείτε για ssd το έχω σίγουρο...έναν 256gb για πρώτο και τον αυτόν που έχω τώρα για δεύτερο...

Δημοσ.

χαχαχα...εννοείτε για ssd το έχω σίγουρο...έναν 256gb για πρώτο και τον αυτόν που έχω τώρα για δεύτερο...

Χωστα στην κάρτα τα λεφτά άσε τα 256GB 60αρι μεταχειρισμένο με εγγύηση δες. :D

Στην κάρτα πονάς λίγο αν έχει καλή κάρτα ο i3 σκίζει.. εγώ του είχα GTX 670 PE ;)

έτσι εγώ τελείωσα το Far Cry 3 όλο στα Full

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...περιμένετε νέα μου από τον καινούργιο χρόνο...εντυπώσεις θα σας πω αύριο που θα τον έχω δουλέψει λίγο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...