Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tip προς αποφυγη των lags : καντε clean install!

Εχουμε κάνει :) ΥΓ: setup as new λέγεται στις iOS συσκευές, στο μακ ειναι clean install :)

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.

Το κατεβάζω τώρα σε iPhone 4. Αν δεν πηγαίνει καλά όπως διαβάζω εδώ μέσα πως γυρίζω πίσω (τον τελευταίο καιρό-μήνες έκανα Μπακ απ μόνο στο iCloud).

Και εάν γυρίσω πίσω μπορώ να μείνω μόνιμα εκεί ή κάποια στιγμή θα με αναγκάσει να περάσω το iOS 7;

Δημοσ.

μια χαρα με το νεο λειτουργικο,αλλα ρε παιδια δεν μπορω με τιποτα να βρω τον καιρο.τι να κανω??

Δημοσ.

<p>μια χαρα με το νεο λειτουργικο,αλλα ρε παιδια δεν μπορω με τιποτα να βρω τον καιρο.τι να κανω??</p>

Για notification center δε θα το βρεις οπως ήταν παλιά. Μόνο στο today αναφερει

Δημοσ.

Καλα παει το νέο λειτουργικό. Τελικά τα μικρο lags τα βλέπετε και όσοι εχετε κάνει restore και οχι update?

Επίσης η μπαταρία παει αρκετα καλα! Αλλα ειναι νωρίς για συμπεράσματα.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως, με το ios7 στο ipad 2 αντιμετωπίζω ένα μικρο πρόβλημα. Όταν γυρνάω τη συσκευή από οριζόντια σε κάθετη στάση, η εικόνα δεν περιστρέφεται....Δεν συμβαίνει πάντα βέβαια..Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Σε iPad 4 τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά μετά από clan install..

Να ρωτήσω και τους υπόλοιπους της παρέας..

1ον Το gesture με τα 5 δάχτυλα που σε παει στην αρχική οθόνη έχεις lag καθώς σβήνει..

νομίζω όλοι το βλέπετε αυτό..

2ον το weather app στο notification center δε μου δουλεύει ούτε ξέρω πως να το ρύθμισω..το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα;;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Σε iPad 4 τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά μετά από clan install..

Να ρωτήσω και τους υπόλοιπους της παρέας..

1ον Το gesture με τα 5 δάχτυλα που σε παει στην αρχική οθόνη έχεις lag καθώς σβήνει..

νομίζω όλοι το βλέπετε αυτό..

2ον το weather app στο notification center δε μου δουλεύει ούτε ξέρω πως να το ρύθμισω..το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα;;

Δεν έχω ipad να σου πω αλλά από φίλους με το 3 κιόλας μου είπαν πάει σφαίρα, στο notification center δεν υπάρχει ποια ο καιρός όπως παλιά, υπάρχει μόνο μια λεκτική περιγραφή.

Δημοσ.

Το σφαίρα είναι σχετι ο και εμένα καλά φαίνεται να πηγαίνει απλά όταν με τα πέντε δάχτυλα πηγαίνω στην αρχική οθόνη δεν είναι τέλειος smooth σαν κίνηση και επίσης ούτε κάτι λεκτικό μουδεμαφνιζει για το καιρό..

Μου λέει μόνο "weather information provided by yahoo"

Δημοσ.

Ρε παιδια βαζοντας το ios7 σε iphone 4s καταναλωνει τα κερατα του σε μπαταρια. Απο 20:00 μεχρι 08:00 ειχε καταναλωσει το 50% χωρις χρηση. Συμβαινει και σε σας....???

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...