Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καταρχάς κανείς δεν έχει γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, δεύτερον δεν πάνε πουθενά καρφί, με 7 θα πουληθούν οι αρχικές συσκευές.

Αναφερομαι πουθενα σε πωλησεις και default ios version για τα 5s και 5c? 

Προφανως αναφερομαι σ αυτο

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Στο ios 6 είχα εορτολόγιο και τα γενέθλια των φίλων μου στις επαφές και όταν κατέβαζα το notification center μου τα έβγαζε αυτά και ήταν πολύ πρακτικό. Τώρα με το ios 7 δεν μου τα βγάζει ενώ υπάρχουν και το εορτολόγιο και τα γενέθλια. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι και δεν ξέρω; Επίσης δεν βγαίνει ο καιρός στο notification center. Και από τις γνωστοποιήσεις δεν γίνεται. Έτσι το κάνανε ή γίνεται κάπως;

Δημοσ.

Καταρχάς κανείς δεν έχει γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, δεύτερον δεν πάνε πουθενά καρφί, με 7 θα πουληθούν οι αρχικές συσκευές.

Αναφερομαι πουθενα σε πωλησεις και default ios version για τα 5s και 5c?

Προφανως αναφερομαι σ αυτο

Ναι δε θα φύγουν οι συσκευές με 7.0.1 όμως αυτό σου λέω.

<p style="color:rgb(36,36,36);font-family:'Open Sans', helvetica, arial, sans-serif;font-size:13px;">Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Στο ios 6 είχα εορτολόγιο και τα γενέθλια των φίλων μου στις επαφές και όταν κατέβαζα το notification center μου τα έβγαζε αυτά και ήταν πολύ πρακτικό. Τώρα με το ios 7 δεν μου τα βγάζει ενώ υπάρχουν και το εορτολόγιο και τα γενέθλια. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι και δεν ξέρω; Επίσης δεν βγαίνει ο καιρός στο notification center. Και από τις γνωστοποιήσεις δεν γίνεται. Έτσι το κάνανε ή γίνεται κάπως;</p>

Δε φαίνονται εκεί πλέον, ειναι στο Today tab.

Δημοσ.

Δε φαίνονται εκεί πλέον, ειναι στο Today tab.

Στο today tab λέω και γω. Τώρα μόλις πήγε δώδεκα μου έβγαλε για τα γενέθλια μίας επαφής μου στο nc. Για το εορτολόγιο όμως τίποτα και ας το δείχνει κανονικά μέσα στο ημερολόγιο. Τον καιρό τον καταργήσανε από το nc;

Δημοσ.

τελικα την περασα.μαρεσει πολυ.ειδικα αυτο με τις συντομευσεις( ο βασικος λογος που την κατεβασα) εχω την εντυπωση οτι η καμερα αργει λιγο στην ληψη φωτο,αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μυ.

Δημοσ.

τελικα την περασα.μαρεσει πολυ.ειδικα αυτο με τις συντομευσεις( ο βασικος λογος που την κατεβασα) εχω την εντυπωση οτι η καμερα αργει λιγο στην ληψη φωτο,αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μυ.

Στο 5 σφαίρα παει και το burst mode και όλες οι λήψεις...
Δημοσ.

εκανα την αναβαθμιση ολα οκ δεν χαθηκε τιποτα ευτυχως ρε μαγκες αλλα και το iphone 5 που εχω μου φαινεται λιγακι αργο και το ipad επισης οταν παταω το hom button για να δω το φοντο και την ωρα αργει λιγουλακι ειναι φυσιολογικο αυτο?

επισης τωρα πως κλεινεις τις εφαρμογες πριν παταγες δυο φορες home button σου βγαζε το απαγορευετε και τις εκλεινε τωρα τι παιζει εφαγα τον κοσμο αλλα δεν βρηκα ακρη.

Δημοσ.

καλά στο notifications bar γιατί πχ δεν βγάζει γεγονότα του τύπου γιορτές; απλώς στο Today βγάζει τη γιορτή γι αύριο;
στο iOS 6 δεν το έκανε αυτό. καμιά λύση;

Δημοσ.

καλά στο notifications bar γιατί πχ δεν βγάζει γεγονότα του τύπου γιορτές; απλώς στο Today βγάζει τη γιορτή γι αύριο;

Υπάρχει καρτέλα δίπλα που λέει ολα, εκει φαίνονται.
Δημοσ.

Υπάρχει καρτέλα δίπλα που λέει ολα, εκει φαίνονται.
τωρα το περασα στο ιπαντ, θα επανελθω με εντυπωσεις αν και μεχριστιγμης δε μου πολυαρέσει. Θαδω κι αυτό που λες με τις ειδοποιήσεις Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Παιδια έχω ένα θεμα με το ios7. Δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη...Οταν επιλεγω να κατεβάσω μια, την εμφανιζει στην αρχικη οθόνη γράφει απο κατω σε αναμονη και μετα απο λιγα δευτερολεπτα την εξαφανιζει χωρις να εχει γινει η εγκατασταση. Εχετε να προτεινετε κατι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδια έχω ένα θεμα με το ios7. Δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη...Οταν επιλεγω να κατεβάσω μια, την εμφανιζει στην αρχικη οθόνη γράφει απο κατω σε αναμονη και μετα απο λιγα δευτερολεπτα την εξαφανιζει χωρις να εχει γινει η εγκατασταση. Εχετε να προτεινετε κατι?

Απλά είναι φορτωμένοι οι servers. Θα ηρεμήσει η κατάσταση soon, δεν είναι δικό σου πρόβλημα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...