itsgosu Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ready and go! είμαι σίγουρος θα το μετανιώσω. ;ρ
xtraktor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ready and go! είμαι σίγουρος θα το μετανιώσω. ;ρμην μην είσαι τόσο σιγουρος!!
itsgosu Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 έπαιξα αρκετά με τις beta, πολύ φάνκι για τα γούστα μου και δήθεν μινιμαλισμος (δεν το βρήσκω καθόλου minimal)
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορώ να κάνω update σε iTunes 11.1.0. Μου βγάζει ένα κουλό (#deine κουλό "δεν θυμάμαι το error code") error. Λέτε να είναι λόγω υπερφόρτωσης? Εχει καταφέρει κανείς άλλος να κάνει update το iTunes μέχρι τώρα? Άκυρο, μόλις άρχισε το κατέβασμα.
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 παντως το Itunes δεν πέταξε Update για το ipad.
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπάρχει λόγος για set up as new αν δεν είσαι jailbrake, ότι είναι χρήσιμο να έχεις ένα backup είναι για πολλούς λόγους. Εδώ θα διαφωνήσουμε..(φιλικα) πάντα υπάρχει λόγος αν η αλλαγή είναι μεγάλη (5-6-7) και πάντα όταν το κάνεις το κινητό σου γίνεται καινούριο.. 1
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ θα διαφωνήσουμε..(φιλικα) πάντα υπάρχει λόγος αν η αλλαγή είναι μεγάλη (5-6-7) και πάντα όταν το κάνεις το κινητό σου γίνεται καινούριο.. Συμφωνώ ότι καλό είναι σαν ιδέα αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να το κάνεις, αν υπήρχε θα το πρότεινε και η ίδια η apple, μέχρι να ενσωματωθούν τα πάντα στο cloud δεν θα κάνω κάτι τέτοιο το θεωρώ πολύ χάσιμο χρόνου. έχω φίλο που έχει περάσει απο iphone 3g -3gs-4-5 και δεν έχει κάνει ποτέ του set up as new και ούτε θα κάνει και όμως δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, για αυτά τα καλά προτιμάμε ios
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα, στο iPhone 4S που μόλις πήρα στα χέρια μου και του φορτώνω το iOS 7 αυτή τη στιγμή, να μην κάνω restore το backup που είχα (και έχω ακόμα) στο 3GS μου?
itsgosu Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ το έκανα σε 5άρι πάντως και έχει ένα lag στο typing του τύπου 5secs.. (ΟΤΑ Update)μπράβο μαμά apple..
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Tελικά θα κάνω "restore from backup" για να μην χάσω τα δεδομενα διαφόρων apps.
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα, στο iPhone 4S που μόλις πήρα στα χέρια μου και του φορτώνω το iOS 7 αυτή τη στιγμή, να μην κάνω restore το backup που είχα (και έχω ακόμα) στο 3GS μου? Να μην κάνεις restore from backup, συγχρονισμό να κάνεις. Γενικά σε μεγάλες αναβαθμίσεις καλό είναι να μην κάνουμε αναβάθμιση, αλλά restore/setup as new. 1
kostass13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις το κατεβασα απο το κιν και οταν κανει επαληθευση μου βγαζει οτι δεν υπαρχει λογισμικο για να εγκατασταθει..τωρα στην επιλογη για ληψη λογισμικου εχει εγκατασταση λογισμικου κ μολις το πατας βγαζει το ιδιο μνμ...τι κανω???
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Οι εχοντες 5s και 5c (..δηλαδη φανταζομαι κανεις στο forum ακομα), πανε καρφι για 7.0.1
ktikti Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 κι'εγω την κατεβασα και εχω κολλησει στην επαληθευση
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Οι εχοντες 5s και 5c (..δηλαδη φανταζομαι κανεις στο forum ακομα), πανε καρφι για 7.0.1</p> Καταρχάς κανείς δεν έχει γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, δεύτερον δεν πάνε πουθενά καρφί, με 7 θα πουληθούν οι αρχικές συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα