Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 πως κανεις ρε παιδια? Παω οπως παντα που εκανα τις προηγουμενες εκδοσεις >ρυθμισεις>γενικα>ενημερωση λογισμικου και δεν μου βγαζει την νεα εκδοση τι να κανω?
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμενεις... αφου μερικοι την κανανε.
xtraktor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 η νέα εκδοση θα γινει διαθέσιμη στις 20.00 σημερα θα γινει βεβαια πανικος μιας και θα την κατεβάζουν όλοι
georgeadams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 αφου μερικοι την κανανε.Την περασμένη Τρίτη, μετά το event της Apple, κυκλοφόρησε για τους εγγεγραμμένους Apple developers η έκδοση GM (Gold Master) του iOS 7, δηλαδή η τελευταία δοκιμαστική έκδοση που, αν δεν εμφανίσει κάποιο bug τελευταία στιγμή, θα είναι και η τελική έκδοση του iOS 7 που θα δοθεί απόψε σε όλους μας. Η GM δεν είναι κλειδωμένη με κάποιο τρόπο αποκλειστικά για τους Developers και έχει ήδη κυκλοφορήσει (παράνομα) σε αρκετά web site, γι' αυτό βλέπεις πολλούς που την έχουν ήδη βάλει.
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ok παιδες απο τις 8 και υστερα αποψε οκ με καλυψατε πληρως. επισης αλλη μια ερωτηση με την αναθμιση μετα θα χαθουν ολα απο το iphone μου? χρειαζεται να κανω back up η θα διατηρηθουν οπως ειναι κυριως οι φωτογραφιες με ενδιαφερουν. 1
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω θα προσπαθησω να κανω update στις 20:00.. I live on the edge..! 1
xtraktor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω θα προσπαθησω να κανω update στις 20:00.. I live on the edge..! good luck!lol
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ok παιδες απο τις 8 και υστερα αποψε οκ με καλυψατε πληρως. επισης αλλη μια ερωτηση με την αναθμιση μετα θα χαθουν ολα απο το iphone μου? χρειαζεται να κανω back up η θα διατηρηθουν οπως ειναι κυριως οι φωτογραφιες με ενδιαφερουν. Θα γινουν ολα αυτοματα απο το itunes.
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ok παιδες απο τις 8 και υστερα αποψε οκ με καλυψατε πληρως. επισης αλλη μια ερωτηση με την αναθμιση μετα θα χαθουν ολα απο το iphone μου? χρειαζεται να κανω back up η θα διατηρηθουν οπως ειναι κυριως οι φωτογραφιες με ενδιαφερουν. Δεν χάνεται τίποτα απολύτως, αν ειναι εύκολο κανε ενα backup πριν στο iTunes για παν ενδεχόμενο, μην πεσετε με τα μούτρα απο τις 8 δεν θα γίνει και κάτι να άντεξετε κανά 3ωρο ακόμα εδώ περιμέναμε 1 χρόνο με την μλκ το ios6.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εδώ περιμέναμε 1 χρόνο με την μλκ το ios6. Οσον αφορα το 4αρι, ο συγκεκριμενος, αξιοπιστος, κυριος λεει να μην παμε σε αναβαθμιση 1
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα γινουν ολα αυτοματα απο το itunes. Απλα οι περισσότεροι το να κάνουν OTA και δεν έχουν όλοι ενεργοποιημένο το backup to iCloud. Οσον αφορα το 4αρι, ο συγκεκριμενος, αξιοπιστος, κυριος λεει να μην παμε σε αναβαθμιση Δυστυχώς τα 4αρια καλύτερα να περιμένουν λίγο μπορεί σε κάποια μελλοντική έκδοση να γίνουν καλύτερα τα πράγματα αλλα και πάλι δεν το κόβω γιατι ειναι θέμα επεξεργαστη. 1
basilis5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 σε καθε περιπτωση καλο ειναι να κανεις ενα πληρες backup, και μετα μια καθαρη εγκατασταση κι όχι αναβαθμιση πανω απο την 6 ΟΤΑ. Λογικα θα γεμίσουν ολα τα sites/blogs με οδηγους αναβαθμισης. Επίσης έχε υποψιν πως λογικα θα πρεπει να κανεις και αναθάθμιση στο itunes.
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 σε καθε περιπτωση καλο ειναι να κανεις ενα πληρες backup, και μετα μια καθαρη εγκατασταση κι όχι αναβαθμιση πανω απο την 6 ΟΤΑ. Λογικα θα γεμίσουν ολα τα sites/blogs με οδηγους αναβαθμισης. Επίσης έχε υποψιν πως λογικα θα πρεπει να κανεις και αναθάθμιση στο itunes. δεν υπάρχει λόγος για set up as new αν δεν είσαι jailbrake, ότι είναι χρήσιμο να έχεις ένα backup είναι για πολλούς λόγους.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ios 7 ειναι ετοιμη για κατεβασμα 30 λεπτα λεει για το ipad μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα