Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι δε γουστάρεις τη τύχη του. Ρε τι έχει η τύχη μου? Επειδή μου χάλασαν 2 mobo? Κάποιος με καταράστηκε
Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά οι σκληροί μου δίσκοι δεν έχουν βγάλει κιχ Είναι τζι τζι. Ουστ από εδώ.Θα με γκαντεμιάσετε πάλι
evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά με την mobo μπορείς να πάρεις και αλλά στον λαιμό σου ... Ρε δεν πας καλήτερα να γίνεις φαναρτζης;;;
Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά με την mobo μπορείς να πάρεις και αλλά στον λαιμό σου ... Τι εννοείς? Ρε δεν πας καλήτερα να γίνεις φαναρτζης;;; Τι εννοείς? 1
evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς? Τι εννοείς? 1) Ποτέ δεν ξέρεις 2) Ε άμα το πας έτσι θα φαλιρίσεις στο τέλος
Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 1) Ποτέ δεν ξέρεις 2) Ε άμα το πας έτσι θα φαλιρίσεις στο τέλος 1)Επειδή τα φτυσε η mobo δε σημαίνει ότι θα πάρει και άλλα μαζί. Μου έτυχαν ελλατωματικά κομμάτια λέμε 2)αχαχαχα τώρα κατάλαβα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα