Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος αυτός γίνεται χρόνια από πολλές εταιρίες με on-line αντίγραφα ασφαλείας. Το θέμα είναι ο μεγάλος αριθμός χρηστών.

Δημοσ.

κι έλεγα χτες, ποιος π@υστης κατεβάζει βραδιάτικα και μου έχει κόψει την ταχύτητα;;

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, η Google γνωρίζει, γενικότερα. Και μάλιστα δεν το κάνει κρυφά ή με το στανιό. Οικειοθελώς της προσφέρουμε τα προσωπικά μας δεδομένα. Το αν θα έχει ΚΑΙ τον κωδικό για το WiFi μου, είναι απλά το λιγότερο από τις ανησυχίες μου, imho. 

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά δεδομένα & ίντερνετ δεν υπάρχει δεν είδες εδω τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα  παίρνουν τώρα, gps για να ξέρουν που είσαι,facebook τι έκανες χθές το βράδυ κτλπ.

Κάτσε offline η ζωή είναι ωραία. 

• Like 4
Δημοσ.

LOL ? το Wifi ?  ποσος κοσμος εχει βαλει ολοκληρο τον τηλεφωνικο καταλογο του δεμενο με το email , το οποιο ανεβενει και αυτο στην google ? 

• Like 2
Δημοσ.

H google γνωρίζει το κωδικό του gmail σας  :fear:

Όχι απαραίτητα. Ίσως και να το κάνει, αλλά δεν είναι απαραίτητο τεχνικά.

Προσωπικά δεδομένα & ίντερνετ δεν υπάρχει δεν είδες εδω τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα  παίρνουν τώρα, gps για να ξέρουν που είσαι,facebook τι έκανες χθές το βράδυ κτλπ.

Κάτσε offline η ζωή είναι ωραία. 

Και πού να δεις τι λένε για το viber!!!!!

Δημοσ.

LOL ? το Wifi ?  ποσος κοσμος εχει βαλει ολοκληρο τον τηλεφωνικο καταλογο του δεμενο με το email , το οποιο ανεβενει και αυτο στην google ? 

Εγώ τους έχω όλους διεύθυνση φώτο,γενέθλια,ονοματεπώνυμο κλπ ακόμα και το facebook τους το έχω ενσωματώσει :D

Και συγχρονίζω τις επαφές μου με το gmail :D

Αμα χάσω το κινητό μου τους βρίσκω απο το google μετά :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τους έχω όλους διεύθυνση φώτο,γενέθλια,ονοματεπώνυμο κλπ ακόμα και το facebook τους το έχω ενσωματώσει :D

Και συγχρονίζω τις επαφές μου με το gmail :D

Αμα χάσω το κινητό μου τους βρίσκω απο το google μετά :P

και εγω , αλλα ας πουμε γινετε κατι  , σκοτωνεις εναν ανθρωπο ,λεμε τωρα 

θα ξερουν αμεσος με ποιους μιλας, μιλαγες και γενικα ποιος ειναι ο "κυκλος" σου . τσακ μπαμ σε εχουν τσακωσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...