Street-Fighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 H google γνωρίζει το κωδικό του gmail σας 13
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος αυτός γίνεται χρόνια από πολλές εταιρίες με on-line αντίγραφα ασφαλείας. Το θέμα είναι ο μεγάλος αριθμός χρηστών.
ariannaki85 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 για αυτό μου έχει ρίξει ταχύτητα στα κατεβ'άσματα? 2
tommybertsen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 συνεπως αμα ξεχασω τον κωδικο του WiFi μου , ρωταω την google και τελειωσαμε 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μόνο η google, όχι οι άλλοι 2? 1
damoclesword Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 κι έλεγα χτες, ποιος π@υστης κατεβάζει βραδιάτικα και μου έχει κόψει την ταχύτητα;; Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, η Google γνωρίζει, γενικότερα. Και μάλιστα δεν το κάνει κρυφά ή με το στανιό. Οικειοθελώς της προσφέρουμε τα προσωπικά μας δεδομένα. Το αν θα έχει ΚΑΙ τον κωδικό για το WiFi μου, είναι απλά το λιγότερο από τις ανησυχίες μου, imho. 2
Street-Fighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά δεδομένα & ίντερνετ δεν υπάρχει δεν είδες εδω τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα παίρνουν τώρα, gps για να ξέρουν που είσαι,facebook τι έκανες χθές το βράδυ κτλπ. Κάτσε offline η ζωή είναι ωραία. 4
kospetros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 LOL ? το Wifi ? ποσος κοσμος εχει βαλει ολοκληρο τον τηλεφωνικο καταλογο του δεμενο με το email , το οποιο ανεβενει και αυτο στην google ? 2
MORFEAS1975 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μας παρακολουθουν απο παντου τι ψαχνετε να βρειτε τωρα..
doubleh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 H google γνωρίζει το κωδικό του gmail σας Όχι απαραίτητα. Ίσως και να το κάνει, αλλά δεν είναι απαραίτητο τεχνικά. Προσωπικά δεδομένα & ίντερνετ δεν υπάρχει δεν είδες εδω τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα παίρνουν τώρα, gps για να ξέρουν που είσαι,facebook τι έκανες χθές το βράδυ κτλπ. Κάτσε offline η ζωή είναι ωραία. Και πού να δεις τι λένε για το viber!!!!!
Street-Fighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 LOL ? το Wifi ? ποσος κοσμος εχει βαλει ολοκληρο τον τηλεφωνικο καταλογο του δεμενο με το email , το οποιο ανεβενει και αυτο στην google ? Εγώ τους έχω όλους διεύθυνση φώτο,γενέθλια,ονοματεπώνυμο κλπ ακόμα και το facebook τους το έχω ενσωματώσει Και συγχρονίζω τις επαφές μου με το gmail Αμα χάσω το κινητό μου τους βρίσκω απο το google μετά 1
HERTHAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Η google γνωριζει τι εκανες περυσι το καλοκαιρι........ 5
kospetros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ τους έχω όλους διεύθυνση φώτο,γενέθλια,ονοματεπώνυμο κλπ ακόμα και το facebook τους το έχω ενσωματώσει Και συγχρονίζω τις επαφές μου με το gmail Αμα χάσω το κινητό μου τους βρίσκω απο το google μετά και εγω , αλλα ας πουμε γινετε κατι , σκοτωνεις εναν ανθρωπο ,λεμε τωρα θα ξερουν αμεσος με ποιους μιλας, μιλαγες και γενικα ποιος ειναι ο "κυκλος" σου . τσακ μπαμ σε εχουν τσακωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα