Hal9000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα ενδιαφέρον εύρημα φέρνει στο φως δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Computer World σύμφωνα με το οποίο η Google έχει μια πολύ καλή ιδέα για τους περισσότερους κωδικούς Wi-Fi που χρησιμοποιούνται σε όλο το κόσμο.Για να γίνει αυτό εφικτό δε χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο η σύνδεση ενός android smartphone ή tablet με το ασύρματο δίκτυο. Δεδομένου της έντονης παρουσίας android συσκευών στην αγορά όπου υπολογισμοί φέρουν την πώληση συνολικά 750 εκατομμυρίων android smartphone, το δείγμα που διαθέτει η Google είναι αρκετά μεγάλο. Τα περισσότερα android smartphones αλλά και tablets, επικοινωνούν με τη Google για αποθήκευση δεδομένων στο cloud αλλά κυρίως των ρυθμίσεων της συσκευής για εύκολη ανάκτηση τους σε περίπτωση ανάγκης του χρήστη. Ήδη από την έκδοση 2.2 και άνω, η αποθήκευση του Wi-Fi κωδικού γίνεται στο cloud , με τον περισσότερο κόσμο να μην αλλάζει τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή με προεγκατεστημένη την έκδοση 2.3.4 του Android, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις, να επιλέξετε στη συνέχεια το Privacy και να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση που αναφέρει συγκεκριμένα το backup δεδομένων. Στην έκδοση 4. μπορούμε να δούμε τη συγκεκριμένη ρύθμιση αν πάμε στις Ρυθμίσεις και μετά στο Backup and Reset. Η επιλογή ονομάζεται Back up my data και όπως αναφέρει, αποθηκεύει στους servers της Google όλους τους Wi-Fi κωδικούς που θα χρησιμοποιήσουμε καθώς και άλλες ρυθμίσεις. Αν και τα παραπάνω μπορεί για κάποιους να είναι ήδη γνωστά, το άρθρο επιμένει στο ότι η Google έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης των κωδικών ενώ είναι διαθέσιμη πάντα η απενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας με το πάτημα ενός κουμπιού. Site: ComputerWorld
aris1986 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Η Google δεν σε υποχρεώνει να δώσεις τα στοιχεία σου τα παίρνει μόνη της..! 27
bnvdarklord Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Περιέργως εμενα ηταν απενεργοποιημένο χωρις να το εχω πειραξει εγω. 2
Gtr34 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι μπορει να κανει με αυτους τους κωδικους ; Εγω πιστευω τιποτα 3
De@th L0rd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και πάλι κάτι μου λέει ότι αυτά αναγράφονται στο EULA του android. Aπό τη στιγμή που αναγράφονται κι επισημαίνονται, ας σταματήσουν να το χρησιμοποιούν αν δε τους αρέσει.(επιεικώς) 2
Δημοφιλής ανάρτηση DeareN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα σίγουρα θα ξέρει και του γείτονα, κάτσε να τους πάρω ενα τηλέφωνο.... 45
cone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Νόμιζα μόνο ο Τσακ Νόρις τα ξέρει αυτά. 12
hackerW32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι μπορει να κανει με αυτους τους κωδικους ; Εγω πιστευω τιποτα μπορει κάποιος που δουλευει στην google να περασει κατω απο το σπιτι σου για να κατεβασει τσοντες και torrent. επιδη καποιοι θα πεταχτουν, "ναι καλα, αν ηταν για την apple η ειδιση δεν θα λεγατε τα ιδια" οχι εγω τα ιδια θα ελεγα, αδιαφορο.
dantouan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδη ξερει και τον δικο μου που εχω iphone?
kakofonixx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 να τη ρωτησω τοτε να μου πει 2-3 απο τους γειτονες μου 7
tasos1995 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πάλι καλά έχω windows phone και όχι android...xaxaxaxa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα