omghi2u Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 τοτε στα 80κατι ευρω που διαθετεις πηγαινε στα steelseries v2 siberia
Gongor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι κάτοχος razer kraken από τον Ιανουάριο του 2013 ! Ποιότητα ήχου ανάλογη των χρημάτων που θα δώσεις ( άψογη ) ! Όσον αφορά το μικρόφωνο δν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ! ( καθημερινά ts, Skype , raidcall) ! Και τελευταίο και καλύτερο , είναι απίστευτα βολικά - ίσως να τα έχω φορέσει και ένα συνεχόμενο 7ωρο χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα κούρασης ! Sent from my iPhone using Insomnia
TheLordOne Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Προσφατα αγορασα αυτα : http://www.skroutz.gr/s/1652795/Creative-Sound-Blaster-Tactic3D-Alpha.html και ειμαι φοθλ ικανοποιημενος!! Δεν εχουν κανενα αρνητικο!!!
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το ανεφερα οτι τα Kraken Pro ειναι καλα ακουστικα απλα υπαρχουν παρα πολλες επιλογες στα λεφτα αυτα,και μιας και η Razer εχει ψιλο χασει στο θεμα ποιοτητας και service τα τελευταια χρονια γιαυτο ειπα να κοιταξει και τις αλλες επιλογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα