Karelia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Στον πίνακα ελέγχου γράφει το μοντέλο του Modem που έχω. Μπορώ αυτό που γράφει,να το μεταονομάσω;Π.χ λέει Tornado V.92,να το κάνω να λέει Tornado 56K V.92;Αν ναι,πως;Έχω Windows XP Professional Greek Edition.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Για ποιο λογο ομως να το μετονομασεις???? :?: :?: :?:
Highlander Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Ναι μπορείς! Γιατί όμως ???? Για πουστι@ μου κάνει... Να του το πω ???
dpolal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Άμα υποστηρίζει V92 τότε είναι σίγουρα ΚΑΙ 56Κ... Γιατί πρέπει να φαίνεται κιόλας;;;;
Karelia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Ναι μπορείς! Γιατί όμως ???? Για πουστι@ μου κάνει... Να του το πω ??? Όχι δεν είναι,απλά έχω ακούσει ότι γίνεται και θέλω να δω πως μπορεί να γίνει.Αν θέλεις κάνε Reply ή στείλε κάποιο P.M. Ευχαριστώ
Jastonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 den mas k les k mas. fash exei to kolpaki:)
giorgos th. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 kai mena kapos gia binia mou leei.opos me to kolpaki gia tin auksisi taxititas sindesis.
Highlander Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Λοιπόν, γίνεται και μάλιστα πολύ εύκολα. Το είχα κάνει κάποτε σε έναν Driver από PCI Radio. Πολύ απλά πας και πειράζεις το INF αρχείο και του αλλάζεις το όνομα που έχει μέσα. π.χ PCI Radio Link, το κάνει PCI Highlander Radio Link. Αν οι Drivers χρησιμοποιούν DLL αρχεία, γίνεται αλλά πολύ δύσκολα, θέλεις editor ειδικό. Και ο άλλος τρόπος είναι να μπεις στην Registry και να το πειράξεις από το ENUM αν θυμάμαι καλά που κρατάει όλες τις συσκευές. Να προσέχετε πάντα τι κάνετε. Highlander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.