Προς το περιεχόμενο

direct x 10.1 to 11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δυστυχως οι κοινωνιες κυριως στο εξωτρικο διοτι η ελληνικη αγορα ειναι μηδαμινη , θελουν την plug and play ευκολια που τους προσφέρει μια κονσολα και μια ταμπλετα... 

Μενω εξωτερικο σε χωρα που αφομιώνει σχεδον ακαριαια τις νεες τεχνολγιες και μεσα σε μια 3 ετια στα καταστηματα που αναφερονται στο 90% του αγοραστικου κοινου, η μειωση στα διαθεσημα desktop συτηματα ειναι παραπανω απο φανερη,

Εχεις δίκιο σε αυτο που λες αλλά το θέμα είναι αυτη την μετάβαση ποιος την υποκίνησε ?

Το αγοραστικό κοινό ή οι εταιρίες και το εμπόριο γενικά ?

Θα σου το πω απλά και χοντροκομμένα:

Αν εχω ενα κατάστημα με συμφέρει να εχω 10 playstation 10 xbox και 5 Wii στοκ παρά να πρέπει να έχω σε στοκ όλα τα μέρη hardware ενος υπολογιστή σε ποικιλία αλλά και σε επαρκή αριθμό τεμαχίων.

Ενα pc σου δίνει τεράστια ευελιξία επιλογών βάση των αναγκών σου.

Μέσα σε αυτη την ευελιξία υπάρχει και η επιλογή τις αναβάθμισης αλλά και τις υποβάθμισης,ακόμα και μέσο της αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων. Ολα αυτα δεν υπάρχουν στην κονσόλα.

Δημοσ.

Εχεις δίκιο σε αυτο που λες αλλά το θέμα είναι αυτη την μετάβαση ποιος την υποκίνησε ?

Το αγοραστικό κοινό ή οι εταιρίες και το εμπόριο γενικά ?

Κατα την ταπεινή μου αποψη θεωρώ ότι εινια φυσική εξέλιξη της προοδου της τεχνολογίας, της ευκολίας που προσφέρουν οι all in one λυσεις στον ΑΠΛΟ (το τονιζω μιας και αποτελουν το 90% του αγοραστικου κοινου) κοσμάκι καθώς και η φορητοτητα. 

Το εχω ξαναπει αλλα ας το ξαναπω.... ειμαστε σε ένα τεχνολογικο φορουμ οπου οι πιο παλοι κατα κυριο λογο ειμασταν και ειμαστε power users και δεν μπορουμε να διανοηθούμε ποσο δύσκολο ειναι για τον ΄΄απλο'' κοσμο να καθεται να ψαχνεται καθε τρεις και λιγο με drivers , tweeks, περιεργες εγκαταστάσεις και να ασχολειται με θεματα hw , bsods , ασυμβατότητες κτλ, διοτι ουτε τις γνώσεις έχει , ουτε το χρόνο, ουτε ρε παιδι μου την θέληση να κανει κατι τετοιο μιας και δεν τραβάει την πόρωση που εχουμε εσυ και εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...