Προς το περιεχόμενο

direct x 10.1 to 11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα εννοειται ότι δεν απειλειται η υπαρξη του αυτη την στιγμη και για πολλα ακομη χρονια .. αλλα καποια στιγμη δυστυχώς θα είναι αναποφεκτο κατα την γνώμη.

Απο την στιγμη που το mainstream κοινο μπορει να χωρέσει ολη την ψυχαγογια του σε μια κονσολα, ολη του την δουλεια γραφειου σε ενα ταμπλετ ή ενα φορητο υπολογιστη το desktop θα χανει συνεχως έδαφως... ηδη έχει αρχισει να εξαφανιζεται απο καποια σπιτια...

Δυστυχως η μοναδικη χρησιμοπτητα του desktop τεινει προς επαγγελματικες/ημιεπαγγελλματικες καταστασεις που υπαρχει αναγκη μεγαλης υπολογιστικής ισχύς.  

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μόνο η επαγγελματική αγορά κρατάει το Desktop ολοζώντανο, εμάς μας ενδιαφέρει το High-End/Gaming όμως που αυτό έχει πτώση και σιγά σιγά το High-End τουλάχιστον μάλλον θα πάει για τσάι.

Δημοσ.

μην το βλέπεις μόνο από τη μεριά σου που από όσο καταλαβαίνω ήσουν πάντα του pc, σκέψου ότι υπάρχουν πολλοί σαν κι εμένα που μεγαλώνοντας πήγαν αποκλειστικά σε pc και πλέον δεν βρίσκουν λόγο να επιστρέψουν στη κονσόλα, επειδή έχουν σχεδόν ότι θα τους έλειπε και από αυτές στο pc ;)

Το θεμα είναι ποσοι την κανουν αυτη την μεταβαση.. κατα την γνώμη μου ελάχιστοι ... ποσοι εχουν το χρονο και την όρεξη... απο mainstream users να γινουν Power users... παλι ελαχιστοι, δυστυχως οι κοινωνιες κυριως στο εξωτρικο διοτι η ελληνικη αγορα ειναι μηδαμινη , θελουν την plug and play ευκολια που τους προσφέρει μια κονσολα και μια ταμπλετα... 

Μενω εξωτερικο σε χωρα που αφομιώνει σχεδον ακαριαια τις νεες τεχνολγιες και μεσα σε μια 3 ετια στα καταστηματα που αναφερονται στο 90% του αγοραστικου κοινου, η μειωση στα διαθεσημα desktop συτηματα ειναι παραπανω απο φανερη, βλεπω κοσμο πλεον εδω να δουλευει εφαρμογες office σχεδον αποκλειστικα απο ταμπλετες και τρελενομαι.

Δημοσ.

εγώ πάντως διατηρώ την αισιοδοξία μου για το pc gaming και συγκεκριμένα για την αγορά καρτών

τώρα psycho, μπορεί οι κάρτες που είναι high end και κοστίζουν 500αρικα+ να πέσουν, όμως οι mid range και οι mid προς high που πάντα αφορόυσαν τον περισσότερο κόσμο θα πουλάνε μια χαρά και θα παιχτεί και ένα boost τώρα με τις νέες κονσόλες 

@walker sw 

εγώ πιστεύω, χωρίς βέβαια να έχω κάποιο χειροπιαστό στοιχείο να υποστηρίξω την άποψή μου (απλά διαίσθηση) , ότι το θέμα με τα tablet ειδικά είναι μια φούσκα που κάποια στιγμή θα σκάσει και πολλοί που επενδύουν μανιωδώς σε αυτά θα χάσουν αρκετό χρήμα 

η nvidia ήταν η πρώτη μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δε πιάνεται σαν παράδειγμα μιας και την έπαθε επειδή είναι άμπαλη στο συγκεκριμένο τομέα , όχι ότι έπεσε η αγορά

(αλλά βλέποντας κι άλλους άμπαλους -στον τομέα πάντα- όπως η intel που ακόμα προσπαθεί να μπει στην αγορά τη κόβω τη δουλειά) 

κάποια στιγμή όμως είδικά όταν παραδυναμώσουν και πάρουν όλοι, οι πωλήσεις θα αρχίσουν τις βουτιές (όπως έγινε και στα pc που δε σταματήσαμε να τα χρησιμοποιούμε, απλά μας καλύπτουν για πολύ περισσότερο καιρό σε σχέση με το παρελθόν) 

Δημοσ.

@walker sw 

εγώ πιστεύω, χωρίς βέβαια να έχω κάποιο χειροπιαστό στοιχείο να υποστηρίξω την άποψή μου (απλά διαίσθηση) , ότι το θέμα με τα tablet ειδικά είναι μια φούσκα που κάποια στιγμή θα σκάσει και πολλοί που επενδύουν μανιωδώς σε αυτά θα χάσουν αρκετό χρήμα 

Εγω παλι πιστευω το αντιθετο... αφου βεβαια προσαρμοστούν στις πραγματικες αναγκες ενος χρηστη... διοτι καθαρα σαν ταμπλετ ειναι σχεδον αχρηστα.... οταν ομως συνδεθουν με ενα πληκτρολογιο , αντικαθιστουν ανετα ενα λαπτοπ, οταν συνεθουν με ενα προτζεκτορα η μια τηλεοραση, ανετα γινονται αριστο εργαλειο για παρουσιασεις και προβολη ταινιων ... 

Εικαζομαι επισης οτι σιγα σιγα θα εδραιωθουν και τα Χ86 ταμπλετς με wn8.1 Και οχι τα αθλια RT που θα φερουν τις desktop εφαρμογες στα δαχτυλα μας και εκει ειναι που πλεον το desktop συστημα θα γινει αχρηστο για καποιους..... 

Δεν ειναι λιγες οι φορες που επισα εγω τον ιδιο μου τον εαυτο που ειμαι υπερμαχος των desktop να προτιμαω να κανω καποιες δουλεις (ελαχιστες) στο ipad της γυναικας!  

Δημοσ.

ναι αλλά δε θα το αλλάζεις κάθε χρόνο όπως κάνουν με τα σημερινά ανάπηρα tablets όπου από γενιά σε γενιά σου φαίνονται σημαντικές οι αλλαγές ενώ ουσιαστικά παραμένουν ανάπηρα και οι δυνατότητές τους έχουν σύντομη ημνια λήξης 

κάποια στιγμή θα παίρνεις ένα και θα το κρατάς καμιά 4ετια+ στο χαλαρό όπως κάνεις αυτή τη στιγμή με τον i7 σου 

αυτό εννοώ θα σκάσει η φούσκα, όχι ότι θα πάψουν να υπάρχουν 

η όλη μανία με τα tablet βασίζεται στο ότι ακόμα δεν έχουν φτάσει εκεί που πρέπει και στο ότι ακόμα τρέχουν και τα αλλάζουν κάθε 1-2 χρόνια (= μεγάλη μάσα) και το ότι δεν έχουν διαδοθεί ακόμα πλήρως (=επίσης μεγάλη μάσα)

κάποια στιγμή αυτές οι αρπαχτές θα κοπούν, όταν ο κόσμος θα αρχίσει να κρατάει το hw του περισσότερο καιρό επειδή θα τον καλύπτει 

• Like 1
Δημοσ.

τραγικό ή όχι επειδή πολλοί γκρίνιαξαν για το crysis 2, ειδικά την αρχική μορφή του που ήταν χειρότερη οπτικά από το πρώτο παιχνίδι, αποφάσισαν το 3 να το κάνουν όσο πιο βαρύ γίνεται 

δεν ξέρω αν υπάρχει και ουσιαστικός λόγος που είναι τόσο βαρύ (έχει βέβαια τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει μέχρι τώρα ), ή απλά το έκαναν έτσι γιατί αυτό ζήτησαν αρκετοί 

όπως βλέπεις πάντως ο psycho ικανοποιήθηκε που του πάτησε κάτω το μηχάνημα   :P

τραγικο γιατι δεν ξεκιναγε καν.

ποσο δυσκολο θα ηταν να τρεχε και σε 10.1 με τις απαραιτητες μειωσεις στα γραφικα?

Δημοσ.

τραγικο γιατι δεν ξεκιναγε καν.

ποσο δυσκολο θα ηταν να τρεχε και σε 10.1 με τις απαραιτητες μειωσεις στα γραφικα?

Καθολου αλλα πως θα πωληθουν καρτες? Οπως με το πρωτο πουληθηκε τρλο hw ετσι και με το τριτο το ιδιο ηθελαν να κανουν. κατι αντστοιχο παιζει και με το μετρο. 

Δημοσ.

Καθολου αλλα πως θα πωληθουν καρτες? Οπως με το πρωτο πουληθηκε τρλο hw ετσι και με το τριτο το ιδιο ηθελαν να κανουν. κατι αντστοιχο παιζει και με το μετρο. 

το metro είναι θα έλεγα και ελαφρύ για αυτά που προσφέρει και το βασικό , είναι και καλό παιχνίδι σε αντίθεση με την πατάτα crysis 

Δημοσ.

το metro είναι θα έλεγα και ελαφρύ για αυτά που προσφέρει και το βασικό , είναι και καλό παιχνίδι σε αντίθεση με την πατάτα crysis 

Δεν το εχω παιξει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.... μονω για benches το έχω χρησιμοποιησει και εκει ακομη και το πρωτο γονατιζει οτι βρει μπροστά του....

Γενικα δεν ειναι του γουστου fps στο στυλ του metro... θελω να ειμαι ηρεμος όταν παιζω τα παιχνιδακια μου.... οχι να πεταγομαι σαν τον διαολο καθα φορα που μου την πεφτει ενα τερας μεσα απο τα σκοτάδια!!  :P  Ναι ειμαι χεστης υπάρχει προβλημα????  :P  :P  :rolleyes:

Δημοσ.

Το bench του συγκεκριμένου παιχνιδιού ζοριζει τη κάρτα πιο πολύ από το πραγματικό παιχνίδι

Κάνουν επίδειξη της μηχανής γραφικών στην ουσία, στο παιχνίδι έχεις πιο πολλά fps σε όλες τις περιπτώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. έχω την MSI 3870x2 η οποια υποστηρίζει direct x 10.1. Επειδη ομως μερικά παιχνίδια που θέλω δεν μπορεί να τα παίξει, τι μπορω να κάνω για να την αναβαθμλησω σε direct x 11???

Ευχαριστώ

αν θες να παιζεις με γραφικΑ dx11 αγοραζεις αλλη  νομιζω ο μονος τιπλος ειναι το crysis3 που δεν παιζει και σε dx10.1

• Like 1
Δημοσ.

αν θες να παιζεις με γραφικΑ dx11 αγοραζεις αλλη  νομιζω ο μονος τιπλος ειναι το crysis3 που δεν παιζει και σε dx10.1

ΛΟΛ!!! 3 σελιδες με αναφορες σε παιχνιδια και pc industry για να φτασουμε στο ποστ 42 να δουμε την 5η απαντηση συνολικα στην ερωτηση του TS! Βρε παιδιά απο το 5ο ποστ αναλωνεστε στο Crysis κτλ κτλ, οταν ο TS ρωτησε εντελος κατι αλλο.  :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...