Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για πιατο και αποκωδικοποιητη.

noobogadgetakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

x6ik.jpg

και αυτη η τηλεοραση μ

jf70.jpg

αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα

εγω το μονο που εχω κανει ειναι να το συνδεσω με το καλωδιο scart και το καλωδιο της κεραις επανω του και το εχω βαλει στην πριζα...τωρα ομως πρεπι να επιλεξω σε ποιο δορυφορο να ειναι συνδεδεμενο...κατι για hotbird kai netmed λεει μεσα και εχω μπερδευτει

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα εχω μια απορια...εγω εχω συνδεσει το καλωδιο που ερχεταΙ απο το πιατο ...ειναι ενα ασπρο που στο τελειωμα ειναι κατι σαν βιδακι που βιδωνει πισω αποτον αποκωδικοποιιητη..το καλωδιο ειναι ιδιο με αυτο που μπαινει πισω αποτην τηλεοραση απλα εχει διαφορετικο κουμπωμα...τεσπα...τι αλο πρεπει να συνδεθει? επισης μηπως πρεπει πισω αποτον αποκωδικοποιητη να το βαλω σε καποια συγκεκριμενη τρυπα? το εχω συνδεσει εκει που λεει LNB IN.αλλα ακριβως διπλα εχει και μια τρυπα ιδια με αυτη που λεει LOOP..

Εχω κανονικά βάλει το βυσμα στο lnb in και έχω βάλει και το scart πίσω απο την τηλεόραση και τον αποκωδικοποίητη.εβαλα στις ρυθμίσεις τον δορυφόρο στον Hotbird αλλά πρέπει να ρύθμισω και τον παροχέα.το έβαλα στον netmed .μηπως πρεπεί να βάλω κάποιον άλλο παροχέα.?και κάτι άλλο...όταν πάω να βρω κανάλια δεν μ τα βρίσκει..επίσης όταν παταω να δώ σε κάποιο απο αυτά π ήδη έχει μέσα(1200 κανάλια περίπου) μ λέει πως πρέπει να ρύθμισω.το κατοπτρο.τι να πω.δν ξέρω.

επελεξε hotbird .ξεχνα τον netmed

μετα πρεπει να κανεις σαρωση για νεα καναλια.

eκει που λεει να ρυθμισεις το κατοπτρο εννοεις να επιλεξεις Hotbird και λογικα καπου εκει λεει scan πατα το

• 2 εβδομάδες αργότερα...

επιστρεφω και παλι στο θεμα γτ ειχα καιρο να ασχοληθω με την κεραια και την τηλοραση ...ολα πηγαν καλα και σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια..ολα κομπλε...βλεπω ολα τα ξενογλωσσα καναλια που για να ειμαι ειλικρινης στην πλειοψηφια τους τα αραβικα και κατι τετοια ειναι τα πιο πολλα...θελω ομως να μ λυσετε την εξης απορια...ξερω πως για να δεις αντ1 μεγκα σταρ κτλ κτλ θα πρεπει μονο μεσω νοβα...το ερωτημα ειναι ομως...γτ? γτ δεν ειναι ελευθερα ωστε να μπορει να τα βλεπει καποιος που οπως εγω στο σημειο που βρισκομαι ακομα και με κεραια δεν μπορω να τα πιασω και χρειαζομαι μονο δορυφορικη? γτ? γτ? γτ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...