Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, σοβαρό πρόβλημα! Χτες ενώ έκανα δουλειά στον υπολογιστή, ξαφνικά η οθόνη μαύρισε (δεν έσβησε) και ο υπολογιστής δεν ανταποκρινόταν. Του έκανα επανεκκίνηση (force restart) και δεν ξεκινούσε. Άναβε, αλλά η οθόνη παρέμενε μαύρη (αναμμένη, αλλά μαύρη). Τον άφησα καμιά ώρα, μετά ξεκίνησε κανονικά και στα 5 λεπτά έγινε... γαλάζια! Το ίδιο και σήμερα.

Έχετε καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Δοκιμασε να στειλεις εικονα σε εξωρικη οθονη/tv. Απο εκει και περα αν δεις μαυριλα παλι, κατα 99% ειναι gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, δεν ξέρω τι συμβαίνει: Αφαίρεσα μπαταρία, μνήμες, ssd (έχω αντικαταστήσει το σκληρό), τα ξαναέβαλα και εδώ και 3 ώρες δουλεύει κανονικά. Θα ενημερώσω για τη συνέχεια. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Δημοσ.

Δεν ήταν η κλασική μπλε οθόνη (blue screen of death) αλλά ανοιχτή γαλάζια, στην απόχρωση της οποίας είναι τμήμα της επιφάνειας εργασίας. Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα. Ίδωμεν...

Δημοσ.

αυτο φιλε κατα 90% θα εγινε λογο μεγαλης θερμοκρασιας...μου εχει συμβει και μενα 2 φορες αυτο επειδη επαιζα παιχνιδια και εφτανα σε θερμοκρασιες ακομα και τους 100 βαθμους.

Δημοσ.

Έβαλα το Speccy και μου έβγαλε 94-95 βαθμούς θερμοκρασία.

Αυτοι ειναι σε cpu, ή καρτα gpu/γραφικων? Αν ειναι (και) σε

gpu ειναι πιθανον -> να την παρεις στο χερι καποια στιγμη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...