Προς το περιεχόμενο

Ιντερνετ στον desktop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπω οι σελιδες ανοιγουν καπως πιο ευκολα, το ρουτερ αργει οπως παντα να φερει το ιντερνετ 

ολα καλα 

Μην περιμενεις και θαυματα απο αυτο το ρουτερ.επισης αν το ειχες ανοιχτο το wifi τοσο καιρο δεν σημαινει οτι ηταν ξεκλειδωτο.αλλα και ξεκλειδωτο να ηταν ε σκεψου οτι εκανες μια καλη πραξη.εδινες free net

Δημοσ.

για 2 χρονια + εδινα φρι παρε κοσμε :) αλλα εκλεβα και γω καποτε απ τα μπαλκονια μεχρι που ενα παλικαρι της πολυκατοικιας γιναμε φιλαρακια και μου περασε τον κωδικο για να σερφαρουμε.... μακαρι ο κοσμος να κλεβει ιντερνετ παρα σπιτια και ανθρωπους...!!!

παρενθεση: γιατι αφου πριν απο λιγο καιρο εκλεισα το wifi (εβαλα κωδικο απο τη forthnet) το desktop συνδεθηκε στο ιντερνετ δεν θα επρεπε το δικτυο να ζηταει κωδικο? 

Δημοσ.

1. Είναι άλλο το δίνεις ελεύθερο ίντερνετ εν γνωσει σου και άλλο να "κλέβεις" από άλλους και μάλιστα με μεθόδους σπασίματος κωδικών κλπ.

2. Νομίζω ότι η Forthnet έχει μεταφέρει στη βάση της τους κωδικούς σύνδεσης των πελατών της και κάθε φορά που κάνεις reset στο router σου συνδέεται αμέσως παίρνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τη βάση της.

Δημοσ.

μισο να σε ροτισω κατι... εαν φερω ενα ξενο λαπτοπ σπιτι μου θα συνδεθει χωρις να ζηταει κωδικο το wifi του??

για το ''κλειβεις'' πολυ σωστα το βαλες σε εισαγωγικα γτι αλλοι ειναι οι μεγαλοι κλεφταραδες.

Δημοσ.

Ο οποιοσδήποτε υπολογιστής συνδεθεί από το router σου, που έχει τα δικά σου στοιχεία σύνδεσης, θα συνδεθεί αμέσως χωρίς να ζητήσει στοιχεία ταυτοποίησης.

ΥΓ Εννοείται ότι μιλάμε πάντα για Forthnet.

Δημοσ.

καταλαβα αδελφε, παντως στη forthnet δε περιμενα να ειναι τοσο μπαζα οσο εγω.....μια βδομαδα επερναν τηλεφωνο στα κινητο και σπιτι μεσημεριανες ωρες για τον κωδικο...''με επρειξαν'' δεν ηξεραν οτι εγω το τακτοποιησα το θεμα με εναν στο τηλεφωνο ενα πρωι...ακουω forthnet και βγαζω φουσκες πλεον χαχα τοσο πολυ δουλευουν και δε προλαβαινουν?!!!μεχρι που τους εβρισα και τελος εκει, για ενα θεμα της πλακας.

ενω και εσεις εξυπηρετειτε το κοσμο καλυτερα.

Δημοσ.

για 2 χρονια + εδινα φρι παρε κοσμε :) αλλα εκλεβα και γω καποτε απ τα μπαλκονια μεχρι που ενα παλικαρι της πολυκατοικιας γιναμε φιλαρακια και μου περασε τον κωδικο για να σερφαρουμε.... μακαρι ο κοσμος να κλεβει ιντερνετ παρα σπιτια και ανθρωπους...!!!

παρενθεση: γιατι αφου πριν απο λιγο καιρο εκλεισα το wifi (εβαλα κωδικο απο τη forthnet) το desktop συνδεθηκε στο ιντερνετ δεν θα επρεπε το δικτυο να ζηταει κωδικο? 

α.αλλος ο κωδικος της συνδεσης με την forthnet αλλο ο κωδικος του wifi.ο κωδικος και το Username για την συνδεση ειναι για να συνδεθεις στην forthnet και να εχεις ιντερνετ px username [email protected] κτλ.ενω ο κωδικος για το wifi ειναι για να εχει ιντερνετ οποιος υπολογιστει παει να μπει wifi.αν το desktop ειναι με καλωδιο δεν θα ζητησει wifi ενω αμα το ειχες συνδεσει ασυρματα στο παρελθον και απλα τωρα ανοιξες παλι το wifi χωρις να αλλαξεις στοιχεια παλι θα συνδεθει αυτοματα.

1. Είναι άλλο το δίνεις ελεύθερο ίντερνετ εν γνωσει σου και άλλο να "κλέβεις" από άλλους και μάλιστα με μεθόδους σπασίματος κωδικών κλπ.

2. Νομίζω ότι η Forthnet έχει μεταφέρει στη βάση της τους κωδικούς σύνδεσης των πελατών της και κάθε φορά που κάνεις reset στο router σου συνδέεται αμέσως παίρνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τη βάση της.

2.ακριβως.t069.αυτοματο σεταρισμα για thomson v8,5130,huawei echolife Κτλ.

μισο να σε ροτισω κατι... εαν φερω ενα ξενο λαπτοπ σπιτι μου θα συνδεθει χωρις να ζηταει κωδικο το wifi του??

για το ''κλειβεις'' πολυ σωστα το βαλες σε εισαγωγικα γτι αλλοι ειναι οι μεγαλοι κλεφταραδες.

αν εχεις βαλει κωδικο στο wifi θα στον ζητησει.αν το εχεις αφησει free δεν θα ζητησει.αν εχεις κλεισει το ασυρματο δεν θα σου ζητησει καν κωδικο.μιλαμε για κωδικο wifi.για τον κωδικο με την forthnet τον βαζεις μια φορα στο ρουτερ(η τον παιρνει μονο του το ρουτερ οταν το βαλεις πανω στην γραμμη ) και δεν ξαναχρειαζεται να τον βαλεις.ειναι για να σου δωσει ιντερνετ ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα.κατα τα αλλα ναι μακαρι να εκλεβαν ολοι μονο ιντερνετ .θα ειμασταν χαρουμενοι.

Δημοσ.

σημερα εκανα τη μεταφορα του pc απ τη κεντρικη τηλεφωνικη γραμμη σε αλλη (απ το σαλονι στο δωματιο) υπαρχουν 3 συνολικα μπριζες ωσπου τελικα επιασα ιντερνετ μετα απο πολλα ρεσετ απ το πρωι παιδευομαι.  Ουσιαστικα να συνδεσω σκετο το μοντεμ στην μπριζα και στο pc να δωσει ιντερνετ, η αλλη γραμμη εχει το τηλεφωνο (με το σπλιτερ μαζι οπου ηταν παλια το τηλ με το ρουτερ) και η παραλλη ακομα ενα τηλεφωνο με ενα φιλτρακι thomson για τηλεφωνο... χαμος εγινε εβαζα τηλεφωνο στη μπριζα το ιντερνετ οχι - εβγαζα τηλεφωνο το ιντερνετ ερχοταν. Οι γραμμες δεν εχουν βλαβη ...!!!

Δημοσ.

σημερα εκανα τη μεταφορα του pc απ τη κεντρικη τηλεφωνικη γραμμη σε αλλη (απ το σαλονι στο δωματιο) υπαρχουν 3 συνολικα μπριζες ωσπου τελικα επιασα ιντερνετ μετα απο πολλα ρεσετ απ το πρωι παιδευομαι.  Ουσιαστικα να συνδεσω σκετο το μοντεμ στην μπριζα και στο pc να δωσει ιντερνετ, η αλλη γραμμη εχει το τηλεφωνο (με το σπλιτερ μαζι οπου ηταν παλια το τηλ με το ρουτερ) και η παραλλη ακομα ενα τηλεφωνο με ενα φιλτρακι thomson για τηλεφωνο... χαμος εγινε εβαζα τηλεφωνο στη μπριζα το ιντερνετ οχι - εβγαζα τηλεφωνο το ιντερνετ ερχοταν. Οι γραμμες δεν εχουν βλαβη ...!!!

κανονικα ακουγονται ολα εκτος αν εχει κανα θεμα καμια συσκευη η κανα φιλτρο /splitter.το splitter μπορεις να το αλλαξεις με φιλτρο αφου δεν εχεις το ρουτερ εκει.οχι οτι ειναι λαθος ετσι.επισης μηπως εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο/?απλα δες αν ο συγχρονισμος σου ειναι οκ.μπορει να μην πατανε τιποτα καλα τα καλωδιακια στο πριζακι και για αυτο να μην συγχρονιζει το ρουτερ ευκολα.δες οτι συγχρονιζεις οσο συγχρονιζες.

Δημοσ.

τωρα ξεκινησε συγχρονιζει, κανω οτι μπορω..συνεγερμο τι συναγερμο σπιτιου? ναι εχω δυστυχως εβαλα μετα απο αυτο που επαθα...να βαλω φιλτρα τηλεφωνου στα τηλεφωνα και φιλτρο συναγερμου (αυτο δε το γνωριζω καθολου).

Δημοσ.

τωρα ξεκινησε συγχρονιζει, κανω οτι μπορω..συνεγερμο τι συναγερμο σπιτιου? ναι εχω δυστυχως εβαλα μετα απο αυτο που επαθα...να βαλω φιλτρα τηλεφωνου στα τηλεφωνα και φιλτρο συναγερμου (αυτο δε το γνωριζω καθολου).

αν εχεις βαλει συναγερμο και ο συναγερμος καλει ειτε στην εταιρεια ειτε σε εσενα αμα γινει κατι θελει φιλτρο.αμα δεν εχεις βαλει φιλτρο ειναι λογικο να μην παιζει σωστα το ιντερνετ.και ολα τα τηλεφωνα θα εχουν φιλτρο επισης.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...