Προς το περιεχόμενο

Ιντερνετ στον desktop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και ειμαι ασχετος... εχω ενα wifi router της forthnet αυτο http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=15586 μεσα στο σπιτι για ιντερνετ ασυρματα στο λαπτοπ και θελω να συνδεσω τον desktop (καινουριος ειναι) με αυτο δηλαδη να τα περνει ολα ο desktop με ethernet (ενα κιτρινο καλωδιο)...

τι πρεπει να κανω αφου θα παρω το ρουτερ κοντα στον υπολογιστη...τι ειναι καλυτερα να κανω να αφησω αυτο το ρουτερ εκει που ειναι (στο σαλονι) και να πιανω ασυρματα ιντερνετ (το θελω για σερφαρισμα και torrent) και με ποιο τροπο ...? ή να ειμαι ethernet στον desktop? ρωταω στα ασχετα αλλα ουσιαστικα θελω η συνδεση του ιντερνετ στο σπιτι να πηγαινει ολη στον desktop πλεον και αμα γινεται να μη χανω σημα κλπ κλπ

ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να μεταφέρεις το router κοντά στο desktop, εάν έχεις πρίζα τηλεφώνου, να το συνδέσεις ενσύρματα με το desktop και όποτε θέλεις να συνδεθείς με το laptop ασύρματα θα το κάνεις αλλά εννοείται ότι θα μοιράζεις το bandwidth της σύνδεσής σου, αν είναι και τα δύο συνδεδεμένα στο ίντερνετ.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ. τωρα λογω του ρουτερ που εχω ειναι καλυτερο να αγορασω καινουριο ρουτερ μονο με ethernet ή δεν παιζει κανενα ρολο και αυτο το απλο που εχω? να περνω οτι σημα εχω στον desktop θελω τιποτα αλλο... 

Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αλλά από τη στιγμή που δεν σ' μενδιαφέρουν οι extreme καταστάσεις δεν καταλαβαίνω γιατί να πετάξεις χρήματα για άλλο router.

Απ' ότι φαίνεται, τη δουλειά του την κάνει.

Δημοσ.

to wireless αμα το εχεις κλειδωμενο δεν εχειςθεμα να χανεις ταχυτητα.αν δεν το θες καθολου κλειστο μετα.κατα τα αλλα αμα θες παιρνεις νεο ρουτερ γιατι αυτο το ρουτερ δεν ειναι οτι καλυτερο.αν κρατησεις αυτο

μπορεις να περασεις αυτο το firmware που σου εχω στο Link>το κανει λιγο καλυτερο οπως εχουν πει διαφοροι που το εχουν δοκιμασει.ειναι firmware της forthnet.

to link θα στο στειλω σε λιγο γιατι το yousendit.com εχει κατι θεματα.

https://www.hightail.com/download/OGhmRFFmYWJtUUhOUjhUQw

το κατεβαζεις και το περνας μεσα απο το μενου του ρουτερ.καλο ειναι να γινει με καλωδιο ethernet Η διαδικασια.δεν θυμαμαι αν θα χασει τα στοχεια αλλα και να τα χασει θα ξανασεταριστει αυτοματα απο την forthnet Σε 3-4 λεπτα αφου τελειωσει το Update

Δημοσ.

σ ευχαριστω goofy σε λιγες μερες θα τα κοιταξω αναλυτικα γιατι περιμενω ενα μονιτορ. στο λινκ παταω downl.. ή save αλλα δε δινουν τπτ τα κλικ.

για το μενου του ρουτερ να κανω εγκατασταση αυτο? (δεν εχω cd εγκαταστασης του ρουτερ η forthnet ετσι τα εδινε νομιζω)

το δικο σου λινκ. το ιντερνετ το εχω χυμα εντελως πως γινεται να τα συμαζεψω λιγο τα πραγματα παιδια? 

ευχαριστω

http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=2989

Δημοσ.

σ ευχαριστω goofy σε λιγες μερες θα τα κοιταξω αναλυτικα γιατι περιμενω ενα μονιτορ. στο λινκ παταω downl.. ή save αλλα δε δινουν τπτ τα κλικ.

για το μενου του ρουτερ να κανω εγκατασταση αυτο? (δεν εχω cd εγκαταστασης του ρουτερ η forthnet ετσι τα εδινε νομιζω)

το δικο σου λινκ. το ιντερνετ το εχω χυμα εντελως πως γινεται να τα συμαζεψω λιγο τα πραγματα παιδια? 

ευχαριστω

http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=2989

ξαναδοκιμασε το Link>το δοκιμασα και λειτουργει.βαλε explorer αν εχεις Mozilla αν καιδεν θα φταιειαυτο.θα μπεις στο μενου του ρουτερ πχ 192.168.1.1 και καπου σε καποια καρτελλα λεει για firmware update.απο εκει το κανεις.δεν χρειαζεται cd.τι εννοεις εχεις χυμα το ιντερνετ?πρεπει να κλειδωσεις το ασυρματο για να μην σου παιρνουν αλλοι ιντερνετ.κατι αλλο δεν χρειαζεται να κανεις.

Δημοσ.

ναι ελα καταλαβα εκει ειμαι τωρα μπηκα απο firefox τι βελτιωσεις κανει το update αυτο; λεω να το βαλω τωρα

Δημοσ.

ναι ελα καταλαβα εκει ειμαι τωρα μπηκα απο firefox τι βελτιωσεις κανει το update αυτο; λεω να το βαλω τωρα

ειναι για καποια θεματα με συγχρονισμο σε alcatel αλλα γενικοτερα μου ειπε και ατομο που το εβαλε οτι το κανει πιο stable κτλ.βαλτο.

Δημοσ.

μετα το software update θα κανω τιποτα αλλο κανενα restart το ρουτερ? επισης φιλε μου απενεργοποιησα το wlan στο basic σωστος?

Δημοσ.

μετα το software update θα κανω τιποτα αλλο κανενα restart το ρουτερ? επισης φιλε μου απενεργοποιησα το wlan στο basic σωστος?

θα κανει restart μονο του.ναι αν δεν θες το wifi το κλεινεις.σωστος

Δημοσ.

μια χαρα να δω καμια διαφορα πιστευω. οσο για το wifi ανοιχτο το ειχα δυο χρονια... μπατε σκυλοι αλλεστε οι πιτσιρικαδες στη γειτονια πανε ελα ηταν (μονοκαοικια μενω). Τους πηρα τηλ εκεινους στη forthnet αλλαξαμε ενα κωδικο αλλα δεν αλλαξε και τιποτα.

λοιπον παω να το κανω update

Tο update εγινε, δε μπαινει μεσα στο gateway...

δε μπαινει μεσα στο gateway...

Δημοσ.

μια χαρα να δω καμια διαφορα πιστευω. οσο για το wifi ανοιχτο το ειχα δυο χρονια... μπατε σκυλοι αλλεστε οι πιτσιρικαδες στη γειτονια πανε ελα ηταν (μονοκαοικια μενω). Τους πηρα τηλ εκεινους στη forthnet αλλαξαμε ενα κωδικο αλλα δεν αλλαξε και τιποτα.

λοιπον παω να το κανω update

Tο update εγινε, δε μπαινει μεσα στο gateway...

δε μπαινει μεσα στο gateway...

καντο ενα Hard reset και περιμενε 4-5 λεπτα να ξανασεταριστει μονο του.μετα απλα κλεισε το wireless.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω οι σελιδες ανοιγουν καπως πιο ευκολα, το ρουτερ αργει οπως παντα να φερει το ιντερνετ 

ολα καλα 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...