June Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλώς μας ήρθε και η πρώτη πρόσβαση στις φωτογραφίες σε κλειδωμένο τηλέφωνο... http://gizmodo.com/anyone-can-bypass-your-ios-7-lockscreen-to-see-and-sha-1350617707 Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε. Για το iTunes Radio, εάν έχετε AppleID στο US Store παίζει μια χαρά από τώρα. Και μια χαρά παίζει τουλάχιστον στο 4s μου που δοκίμασα.
flox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Γίνεται να κρασαρει καινούργιο iPad retina μόλις μια μέρα μετά το ios7 ? κ όμως γινεται
vangelis_k Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έχετε καποιο προβλημα με το App Store μετα την αναβάθμιση σε ios7 στο iPad 2 δεν κατεβάζει και δεν ενημερώνει καμμια εφαρμογη
ADHD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα ενημερωνει αλλα πρεπει να τα κανω manual, δεν μου δειχνει δηλαδη ποια apps θελουν update πρεπει να παω μονος μου να τσεκαρω..
vangelis_k Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά το θεμα λύθηκε με επανεκκινηση πάντως λαγκάρει αρκετα
t3llis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το iTunes Radio νομίζω στην Ελλάδα δεν το έχουμε ακόμα αλλά δεν είναι μόνο για τα iPhone 5c κ 5s. Αν ξέρει κανείς κάτι ας μας πει... Εγω παντως οταν μπαινω στην εφαρμογη της μουσικης ακουω radio... παντα μεσω Internet βεβαια.
flox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παντως οταν μπαινω στην εφαρμογη της μουσικης ακουω radio... παντα μεσω Internet βεβαια. Εγω παντως οταν μπαινω στην εφαρμογη της μουσικης ακουω radio... παντα μεσω Internet βεβαια. . Σε μένα δε γίνεται αυτό μήπως φταίει τι Apple ID ?
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ακολουθώντας την παραδοση το θεμα γινεται sticky.
LRoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς πώς γίνεται να μην εξαφανίζονται οι αναπάντητες από την lock screen? Εμφανίζονται για λίγο στην κορυφή της οθόνης και μετά εξαφανίζονται...
SakafliaC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορούμε να ξαναβάλουμε στη μπάρα ειδοποιήσεων τον καιρό όπως παλιά? Ή τουλάχιστον τις συντομεύσεις για πρόσβαση στο fb και στο twitter από κει?
iMarilina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορούμε να ξαναβάλουμε στη μπάρα ειδοποιήσεων τον καιρό όπως παλιά? Ή τουλάχιστον τις συντομεύσεις για πρόσβαση στο fb και στο twitter από κει? Τον καιρό σίγουρα όχι. Για τα άλλα δεν ξέρω αλλά δε νομίζω. Δες στις ρυθμίσεις εκεί που λέει κέντρο ειδοποιήσεων μπας και έχει κάτι. Edit: απ'ότι λέει εδώ, δεν. http://www.imore.com/what-happened-quick-tweet-and-facebook-post-buttons-control-center-ios-7 πάλι καλά που έκατσα στην 6.1.2
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να κατεβάσω ή να κάνω update καμία εφαρμογή. Έκανα αποσύνδεση του λογαριασμού μου και δε μπορώ να συνδεθώ ξανά. "Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο iTunes Store". Συμβαίνει και σε άλλους; Και στο pc το ίδιο. Στο account βγάζει 503 service unuvaliable. Edit. Διορθώθηκε το πρόβλημα, προφανώς ήταν θέμα Apple. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από kirileman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα