SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Απο τις 8 και μετα αλλα επειδή μαλλον θα γίνεται χαμός με τους servers της apple μπορει να εχει μπουκώσει το σύμπαν
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 8. Αλλά μην το επιχειρήσετε μέχρι τουλάχιστον αύριο γιατί θα γίνεται χαμός και δε θα κατεβαίνει όπως γινεται πάντα.
kostas978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ φίλε μου κάνει προετοιμασία για εγκατάσταση σε λίγα λεπτά πιστεύω θα είναι ετοιμο
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 8. Αλλά μην το επιχειρήσετε μέχρι τουλάχιστον αύριο γιατί θα γίνεται χαμός και δε θα κατεβαίνει όπως γινεται πάντα. Διάβασες αν ειναι η ίδια με την GM οπως πάντα ? γιατι κατι ακουσα για καποια αλλαγή.
flox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι από τους τυχερούς εγώ προσπάθησα αλλά τίποτα...
kostas978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το ios7 κατέβηκε και το θεωρώ μια μεγάλη αποτυχία. Από το taskbar μέχρι και τους ήχους τα γραφικά εγιναν χειροτερα χωρίς να υπαρχει λόγος με λίγα λογία πιστεύω οτι "android-αρει.....μπορώ να το περιγραψω με μια λέξη άπλα......FAIL
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το ios7 κατέβηκε και το θεωρώ μια μεγάλη αποτυχία. Από το taskbar μέχρι και τους ήχους τα γραφικά εγιναν χειροτερα χωρίς να υπαρχει λόγος με λίγα λογία πιστεύω οτι "android-αρει.....μπορώ να το περιγραψω με μια λέξη άπλα......FAIL Αναμενόμενο.. γιατί απλά σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους όχι. Εγώ επειδή το έχω από τις Beta θα σου προτείνω να του δώσεις λίγο χρόνο.
kostas978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αναμενόμενο.. γιατί απλά σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους όχι. Εγώ επειδή το έχω από τις Beta θα σου προτείνω να του δώσεις λίγο χρόνο. εσύ τι γνώμη έχεις?
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το εβαλα και μου αρεσει παρα πολυ, αλλα θυμιζει λιγο συνδιασμο nokia με windows να πω την αληθεια...
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το έχω βάλει ακόμη, στο iphone 5 σίγουρα ΔΕ θα το βάλω γιατί δε θυσιάζω το jailbreak και κάποια σημαντικότατα tweaks, όπως callbar, quick compose/reply κλπ για το 7. Στο ipad θα κάνω το εγχείρημα και ο Θεός βοηθός. Πάντως με τις φωτό που είδα κλπ δεν έχω ενθουσιαστεί με τα γραφικά, θυμίζουν Κάντυ Κάντυ και Νηλς Χολγκερσον (για τους πιο παλιούς )
kostas978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Δεν το έχω βάλει ακόμη, στο iphone 5 σίγουρα ΔΕ θα το βάλω γιατί δε θυσιάζω το jailbreak και κάποια σημαντικότατα tweaks, όπως callbar, quick compose/reply κλπ για το 7. Στο ipad θα κάνω το εγχείρημα και ο Θεός βοηθός. Πάντως με τις φωτό που είδα κλπ δεν έχω ενθουσιαστεί με τα γραφικά, θυμίζουν Κάντυ Κάντυ και Νηλς Χολγκερσον (για τους πιο παλιούς )</p> Χαχαχα απο αποδοση δεν ξερω ακομα πως παει αλλα απο γραφικα ειναι χαλια νομιζω πως βγηκαν με λαθος σειρα αυτο επρεπε να ειναι το ios6 και το 6 να ειναι το τωρινο 7......παντως δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι το ios 8 Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα