Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!μπορει καποιος εμπειρος να μας πει κανα κολπακι στο μητρωο ωστε να κανουμε το πισακι μας πιο αερατο??και γενικα αν ξερει και κατι αλλο..!!!

ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

start-run-πληκτρολογεις msconfig και μετα οκ-στην καρτελα startup κανεις uncheck τα προγραμματα τα οποια δεν χρειαζεσαι, ωστε να μην φορτωνουν κατα την εκκινηση των windows. 

Δημοσ.

νομιζω το παιδι ρωτησε για τη registry φιλε.

Γιατι θες να πειραξεις το μητρωο; εχεις καποιο προβλημα;

καλο θα ηταν να μην την "ακουμπας" αν δεν ξερεις τι κανεις. Μια βοηθεια μπορεις να παρεις απο το ccleaner που σβηνει και στοιχεια απο το μητρωο που δεν χρειαζονται.Βεβαια αμα το κανεις συνεχεια δεν ξερω λογικα καπου καποτε θα εχεις και καποια επιπτωση.

Δημοσ.

νομιζω το παιδι ρωτησε για τη registry φιλε.

Γιατι θες να πειραξεις το μητρωο; εχεις καποιο προβλημα;

καλο θα ηταν να μην την "ακουμπας" αν δεν ξερεις τι κανεις. Μια βοηθεια μπορεις να παρεις απο το ccleaner που σβηνει και στοιχεια απο το μητρωο που δεν χρειαζονται.Βεβαια αμα το κανεις συνεχεια δεν ξερω λογικα καπου καποτε θα εχεις και καποια επιπτωση.

Εαν, λεω εαν, προσεξες το post του TS, γραφει: και γενικα αν ξερει και κατι αλλο..!!! Πανω σε αυτο απαντησα. Καλο ειναι να διαβαζεις καλα τα post και να μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.

Δημοσ.

Εαν, λεω εαν, προσεξες το post του TS, γραφει: και γενικα αν ξερει και κατι αλλο..!!! Πανω σε αυτο απαντησα. Καλο ειναι να διαβαζεις καλα τα post και να μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.

κανενα προβλημα και δεν ειχα τονο αντιπαραθεσης μαζι σου αλλωστε. :-)

απλα το μητρωο στα παραθυρα ειναι η registry,ισως να μην εχει καταλαβει κατι καλα.

Οσο για το msconfig φυσικα και ναι,να διωξει οτι δεν θελει να ανοιγει.

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!μπορει καποιος εμπειρος να μας πει κανα κολπακι στο μητρωο ωστε να κανουμε το πισακι μας πιο αερατο??

Εαν ο στοχος σου ειναι να κανεις το pc σου πιο γρηγορο, μην ασχολεισαι με την registry

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! οσο για το ccleaner k msconfig τα ξερω αυτα!εννοουσα κατι πιο 'pro'..!δεν εχω κανα θεμα με το πισι μου!αερατο παει απλα ειναι το μικροβιο του να σκαλιζεις!παραδειγμα εχω αλλαξει καποιες προκαθορισμενες τιμες στο μητρωο ωστε να ανοιγουν πιο γρηγορα οι εφαρμογες!τετοια σαλια τελος παντων!!!

Δημοσ.

καταρχην σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! οσο για το ccleaner k msconfig τα ξερω αυτα!εννοουσα κατι πιο 'pro'..!δεν εχω κανα θεμα με το πισι μου!αερατο παει απλα ειναι το μικροβιο του να σκαλιζεις!παραδειγμα εχω αλλαξει καποιες προκαθορισμενες τιμες στο μητρωο ωστε να ανοιγουν πιο γρηγορα οι εφαρμογες!τετοια σαλια τελος παντων!!!

Sysinternals Suite: Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία του και θα κάνετε τον υπολογιστή σας turbo καλύτερα και από τον κάθε «pro» της γειτονιάς σας :) 

Δημοσ.

Sysinternals Suite: Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία του και θα κάνετε τον υπολογιστή σας turbo καλύτερα και από τον κάθε «pro» της γειτονιάς σατο κατεβασα αλλα δεν καταλαβα σε τι μπορει να εξυπηρετησει...ειναι λιγο μπερδεμενο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...