maik42 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον παιδια το story εχει ως εξης. εχω την nikon f 90x, την οποια ειχα να την χρησημοποιησω αρκετα χρονια και ειπα να την βγαλω για πουλημα μαζι με τα διαφορα καλουδια της. μπαταριοθηκη mb-10, δευτερη πλατη mf-26, extra μπαταριοθηκη για το φλας sd-8a, φλας το sb-80dx και ερχομαστε τωρα στον φακο που ειναι ο sigma ex aspferial 28-70 f2,8. η παραπανω πωληση αποσκοπει στην αγορα της nikon 7100 ή εστω καποιας παρομοιας. ο φακος ειναι συμβατος με το φορμα της μηχανης που ενδιαφερομαι να αγορασω; να τον κρατησω ή θα παει και αυτος πακετο με την 90x; το φλας πιστευω αν και ειναι το πρωτο που ειχε βγαλει η nikon για ψηφιακες θα ειναι συμβατο με την 7100. ή κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 O φακός θα ταιριάξει, απλά πρέπει το μοντέλο να υποστηρίζει screw-drive autofocus μια και δεν έχει μοτέρ ο φακός. Δηλαδή από παλαιότερα μοντέλα μέχρι καινούργια, Nikon D70, D80 (νομίζω), D90, D300, D7000, D7100. Όλες οι FX απ' όσο ξέρω. Το φλας πρόσεξέ το γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά αν δεν είναι συμβατό στα ρεύματα, ψάξε στο ιντερνετ, κάπου είχα πετύχει μια λίστα συμβατότητας, φαντάζομαι θα υπάρχουν αρκετές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα σιγμα ειναι η εταιρεια του φακου η ειδος φακου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 εταιρια που κατασκευαζει φακους (αλλα και σωματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μαλιστα. αρα παμε για ολικη πωληση, για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, thanks @frenzy. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από maik42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα