ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν προσπαθεις να γινεις αστειος, τοτε συγνωμη, αλλα απετυχες παταγωδως. Το σχολιο το εκανε,λογο της βλακιας που εκανε η ms,να πει οτι θα αγορασει ταχα τα παλια ipad για 200$ και να αγορασει ο χρηστης τo surface!
orck Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δυσκολευομαι να κατανοησω γιατι μερικοι γραφετε στο φορουμ σαν να ειστε μετοχοι. Τα Windows 8 ειναι οτι καλυτερο μπορει να μας συμβει, αγοραστε αφοβα. 2
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν προσπαθεις να γινεις αστειος, τοτε συγνωμη, αλλα απετυχες παταγωδως. what are you, a comedy critic?
Georgz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα windows (s)vista ήταν όντως το κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους προκατόχους τους (Windows 9x, NT κτλπ) ανεξάρτητα αν δεν άλλαξαν σύστημα αρχείων όπως μας έλεγαν τότε... η το ότι γονάτιζαν συτήματα και έτρεχε ο κοσμάκης να αγοράζει υλικό.... Τα windows 7 ίσως ήταν μια ελαφριά version των (s)vista και με 2-3 ευκολίες τα οποια όμως αγάπησε πολύ ο κόσμος γιατί ήταν σταθερά και χωρίς τα κενά ασφαλειας των xp. Tώρα όσο αναφορά τα 8 αν και δεν τα δούλεψα πάρα πολύ (κάνα 7 μηνo περίπου) τα είδα λίγο πιο γρήγορα από τα 7 και με ένα Metro UI που ουσιαστικά για tablets ήταν.. εμενα δεν με βόλεψε πάντως. Βγάζουν τώρα τα 8.1 που αν έχω καταλάβει καλά τα βασικά upgrade είναι στο start button, το να κάνει boot στο desktop, auto cloud sync και κανας internet explorer 11.. sorry αλλα αυτό δεν συνεπάγεται με καινούργιο λειτουργικό.... ένα service pack αρκούσε πιστεύω. Προσωπικά δεν θα έδινα 120 euro για αυτά τα upgrades και μέχρι να βγάλουν λειτουργικό με καινούργιο σύστημα αρχείων (winfs?) και ίσως κάνα directx 12, θα μένω με τα ubuntu.
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ίσως κάνα directx 12 βασικά κάτι τέτοιο θα έκανε μια κάποια φάση
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 βασικά κάτι τέτοιο θα έκανε μια κάποια φάση Και την amd/nvidia στη γωνια να τρίβουν τα χέρια τους! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα windows (s)vista ήταν όντως το κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους προκατόχους τους (Windows 9x, NT κτλπ) ανεξάρτητα αν δεν άλλαξαν σύστημα αρχείων όπως μας έλεγαν τότε... η το ότι γονάτιζαν συτήματα και έτρεχε ο κοσμάκης να αγοράζει υλικό.... Τα windows 7 ίσως ήταν μια ελαφριά version των (s)vista και με 2-3 ευκολίες τα οποια όμως αγάπησε πολύ ο κόσμος γιατί ήταν σταθερά και χωρίς τα κενά ασφαλειας των xp. Tώρα όσο αναφορά τα 8 αν και δεν τα δούλεψα πάρα πολύ (κάνα 7 μηνo περίπου) τα είδα λίγο πιο γρήγορα από τα 7 και με ένα Metro UI που ουσιαστικά για tablets ήταν.. εμενα δεν με βόλεψε πάντως. Βγάζουν τώρα τα 8.1 που αν έχω καταλάβει καλά τα βασικά upgrade είναι στο start button, το να κάνει boot στο desktop, auto cloud sync και κανας internet explorer 11.. sorry αλλα αυτό δεν συνεπάγεται με καινούργιο λειτουργικό.... ένα service pack αρκούσε πιστεύω. Προσωπικά δεν θα έδινα 120 euro για αυτά τα upgrades και μέχρι να βγάλουν λειτουργικό με καινούργιο σύστημα αρχείων (winfs?) και ίσως κάνα directx 12, θα μένω με τα ubuntu. Ποσες φορες εχει υποθει οτι δεν ειναι καινουριο λογισμικο,αλλα σαν sp+ και για τους κατοχους αδειας των windows8 ειναι δωρεαν αναβαθμηση?Οταν αγορασεις windows 7 τωρα,θα ειναι χωρις το sp1?Ετσι και στην περιπτωση των 8.Αν αγορασεις τωρα θα παρεις τα 8.1! Οσο για την τιμη,μαλλον οπως και στα win8 θα μπορεις να τα βρεις πιο φτηνα,σε καταστηματα και online shop!
Crystallization Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά δεν θα έδινα 120 euro για αυτά τα upgrades και μέχρι να βγάλουν λειτουργικό με καινούργιο σύστημα αρχείων (winfs?) και ίσως κάνα directx 12 Είσαι από αυτούς που δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν καν το άρθρο ε; Αν έχεις τα Windows 8 τότε η αναβαθμιση είναι ΔΩΡΕΑΝ και αν θέλεις δες το ως ένα service pack. Αν ΔΕΝ τα έχεις τότε θα αγοράσεις κατευθείαν το 8.1 και δεν θα θέλει κανένα update. Αν τώρα τα Windows 8 που δοκίμασες ήταν από τον θείο,τότε τζάμπα έκατσες να γράψεις το σχόλιο..
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλές πωλήσεις βρε!!! Αν θυμάμαι καλά ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά προϊόντα της, τα Win7, έκαναν περίπου 70 ευρώ! Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τρέξει να δώσει 120 για τα 8.1 το μόνο λειτουργικό που συναγωνίζεται σε αγάπη του κοινού τα milenium Τα 7 είχαν και περισσότερες εκδόσεις (editions) από τα 8. Ένας μέσος χρήστης θα πάρει είτε τα Windows 8 ή τα Windows 8 Pro. Στην περίπτωση των 7 είχε περισσότερες επιλογές (Starter, Home Basic, Home Premium, Pro, Ultimate). Δεν θυμάμαι ακριβώς τιμές (ένα google search κάτι θα βγάλει), αλλά τα 7 ultimate ήταν στο ίδιο price range με αυτό που είναι/θα είναι τα pro 8.1 (τουλάχιστον όταν τα αγόρασα εγώ ως πακέτο -κι όχι πχ με laptop). Edit: καταρεμένο page caching, νόμιζα ότι απαντούσα στο τελευταίο post, και τελικά απάντησα σε post δυο σελίδες πίσω...
sam sam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 αν έχεις αγοράσει σήμερα υπολογιστή η αναβάθμιση είναι δωρεάν ;
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 αν έχεις αγοράσει σήμερα υπολογιστή η αναβάθμιση είναι δωρεάν ; Αν ο υπολογηστης ήρθε με τα windows 8,ειναι δωρεαν τα 8.1!Γενικα οσοι εχουν τα windows 8(νόμιμα),ειναι δωρεαν η αναβαθμηση σε 8.1! 1
takos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Οσοι εχουν windows 8 απο το θειο ισος πρεπει να κανουν φορματ σε 8.1 για να δουν τα καινουρια. Γιατι καποιος να αγορασει widows εφ οσον δεν υποστιριζουν ακομα Winfs & DX12 υποστιριζουν Fat32 & Νtfs.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 γιατί τα 15/30 euro ήταν λίγα και γιατί μπορεί να του αρέσουν τα νέα features που έχουν μπει... 1
Street-Fighter Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγω δεν ηξερα τι να κανω τα χρηματα μου παντως γιαυτο τα αγορασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα