music_lover Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρουλα ειναι και στα 120 ευρω, μαθαμε ολοι στο τζαπα τοσο καιρο και μας κακοφαινεται. Δε θες, linux, θες, stay on win7
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να κατάλαβες καν τι θέλω να πω, γιαυτό θα στο αναλύσω. Το λειτουργικό είναι φτιαγμένο για touch screens, ακόμα και η ίδια η Microsoft το παραδέχεται. Είναι φτιαγμένο και για touchscreen έχει πολύ μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο. Αν ανοίγεις το pc για να μπεις στο facebook και να διαβάσεις email/skype κτλπ, σου κάνει. Εγώ θέλω να έχω την ευελιξία που έχω στην διαχείριση από τα windows 95 και μετά. Έχεις μπει ποτέ στην επιφάνεια τον 8;;; Το λέω και παραπάνω το ίδιο είναι με τον 7,την ίδια ευελιξία έχεις. Αν θέλεις να το πάμε παρακάτω που δεν νομίζω να το καταλάβεις, πάρε τα windows 8 και βάλτα σε μια εταιρεία που οι άσχετοι από τεχνολογία απλοί χρήστες έχουνε μάθει να δουλεύουν στο κλασικό περιβάλλον των windows και καλή τύχη... Προγράμματα classic shell για να το κάνεις να παίζει σαν 7 τα ξέρω αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτή την αλλαγή στο user interface χωρίς δυνατότητα επιλογής & γιαυτό προσωπικά γράφω ότι δεν θα έδινα ούτε 30$. Θα συνεχίσω για την προσωπική μου χρήση με τα 7 μέχρι να μην μπορώ να κάνω αλλιώς ή μέχρι η microsoft να δει γιατί δεν πουλάει το λειτουργικό και να το αναπροσαρμόσει. Τώρα αν κάποιος έχει σε μια εταιρία υπάλληλο που μπορεί να τρέξει ένα πρόγραμμα πατώντας 1.το start(εκκίνηση) 2.το «όλα τα προγράμματα» 3.τον φάκελο του προγράμματος 4.το εικονίδιο του προγράμματος που το κάθε ένα(εκτός του start) έχει πολλαπλές επιλογές,πολλά αρχεία φακέλους από τους οποίους πρέπει να διαλέξει το σωστό,αλλά δεν μπορεί να πατήσει ένα εικονίδιο στο νέο start ή αυτό που θα του το έχει βγάλει ο «tech support» στην επιφάνεια,ε τότε τι να πω, να τον στείλει από εκεί που ήρθε αυτόν τον υπάλληλο. (το ίδιο και για κάθε απλό χρήστη που κράζει για την έλλειψη του παλιού start) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2013 από TheELF 3
Crystallization Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι φτιαγμένο και για touchscreen έχει πολύ μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο.για κάθε απλό χρήστη που κράζει για την έλλειψη του παλιού start)Έχεις μπει ποτέ στην επιφάνεια τον 8;;;Το λέω και παραπάνω το ίδιο είναι με τον 7,την ίδια ευελιξία έχεις.Τώρα αν κάποιος έχει σε μια εταιρία υπάλληλο που μπορεί να τρέξει ένα πρόγραμμα πατώντας 1.το start(εκκίνηση)2.το «όλα τα προγράμματα»3.τον φάκελο του προγράμματος4.το εικονίδιο του προγράμματοςπου το κάθε ένα(εκτός του start) έχει πολλαπλές επιλογές,πολλά αρχεία φακέλους από τους οποίους πρέπει να διαλέξει το σωστό,αλλά δεν μπορεί να πατήσει ένα εικονίδιο στο νέο start ή αυτό που θα του το έχει βγάλει ο «tech support» στην επιφάνεια,ε τότε τι να πω, να τον στείλει από εκεί που ήρθε αυτόν τον υπάλληλο.(το ίδιο και για κάθε απλό χρήστη που κράζει για την έλλειψη του παλιού start) Μην ασχολείσαι,δεν αξίζουν τον χρόνο σου!Οι μισοί το λένε απλά για να κράξουν και οι άλλοι μισοί το παίζουν Tech Guru ενώ τα έχουν δοκιμάσει 5' και επειδή χρειάζεται να πατήσουν ένα κλικ για να πάνε στην επιφάνεια εργασίας για να μπουν στο LoL τα παρατήσανε.Στην τελική τώρα με τα 8.1 υπάρχει το Start Button για όποιον δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό ( αν είναι κάποιος από αυτούς δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να μιλάει σε τεχνολογικό FORUM και να κράζει),όπως θα υπάρχει και Boot to Desktop ώστε να "γλυτώσουν από τον κακό βασιλιά των tablets metro ui" 3
Street-Fighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως δουλεύεις στην M$ Hellas ? Αν τσεκάρεις το προφίλ μου θα δεις πως ειμαι κατά των αντιγραφών όταν υπάρχουν εναλλακτικές βλέπε linux. Οπότε ναι δουλεύω στην ms hellas στον ύπνο σου.
my1key2logs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι σας τα προηγούμενα θα πάνε άπατα και αυτά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλές πωλήσεις βρε!!! Αν θυμάμαι καλά ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά προϊόντα της, τα Win7, έκαναν περίπου 70 ευρώ! Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τρέξει να δώσει 120 για τα 8.1 το μόνο λειτουργικό που συναγωνίζεται σε αγάπη του κοινού τα milenium τα win7 pro έκαναν 70? not really... 2
Calexako Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Επίπεδο κάκιστο αυτό το φόρουμ δυστυχώς. Η στενομυαλια στο μεγαλείο της. Πραγματικά απίστευτο. 3
Crystallization Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Επίπεδο κάκιστο αυτό το φόρουμ δυστυχώς. Η στενομυαλια στο μεγαλείο της. Πραγματικά απίστευτο. Δεν φταίει το FORUM γι αυτό,αλλά η λογική/μαγκιά/τεχνογνωσία/τεχνοφοβία του μέσου Έλληνα. 4
nhzt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι 50 , τι 70 , τι 120€ αυτός που θέλει να τα βάλει και έχει τα λεφτά θα τα αγοράσει . Ποιο το πρόβλημα με τα χρήματα αν χρησιμοποιείς την τελευταία τεχνολογία της Microsoft . Του τζάμπα η μάνα πέθανε . Όποιος θέλει τζάμπα Αndroid και Linux , δεν είναι και άσχημα. Απ ότι διαβάζω για την πειρατεία , στο μέλλον οι εταιρείες θα κάνουν set τα προϊόντα τους σχεδόν όλες on line με registration , τέρμα τα σπασμένα. Όσο για τα 8.1 σιγά ρε παιδιά δεν τρέχει και τίποτε αν δεν τα βάλετε.
alcemist Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Όλα τα θέματα για τα windows 8 / 8.1 είναι σχεδόν σουρεαλιστικά. Ανυπομονώ να βγει η επόμενη έκδοση.
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 α, για μια στιγμη νομιζα οτι ο τιτλος εννοουσε πως θα μας εδινε η MS $120, αν βγαζαμε τα XP/7 για να βαλουμε το 8.1 3
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι σας τα προηγούμενα θα πάνε άπατα και αυτά Με 7.50% market share μεσα σε ενα χρονο δε λες οτι πηγαν απατα!Και δεν ειναι ΣΑΝ τα προηγουμενα,ΕΙΝΑΙ τα "προηγουμενα"(windows8)!
qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι 50 , τι 70 , τι 120€ αυτός που θέλει να τα βάλει και έχει τα λεφτά θα τα αγοράσει . Ποιο το πρόβλημα με τα χρήματα αν χρησιμοποιείς την τελευταία τεχνολογία της Microsoft . Του τζάμπα η μάνα πέθανε . Όποιος θέλει τζάμπα Αndroid και Linux , δεν είναι και άσχημα. Απ ότι διαβάζω για την πειρατεία , στο μέλλον οι εταιρείες θα κάνουν set τα προϊόντα τους σχεδόν όλες on line με registration , τέρμα τα σπασμένα. Όσο για τα 8.1 σιγά ρε παιδιά δεν τρέχει και τίποτε αν δεν τα βάλετε. θα τη ρωτήσω την ακυρίλα μου γιατί μου έκανε εντύπωση.. αλήθεια δεν έχουν σπάσει τα 8;
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 θα τη ρωτήσω την ακυρίλα μου γιατί μου έκανε εντύπωση.. αλήθεια δεν έχουν σπάσει τα 8;ΧΑΛΑΡΑ!!!Τα τορενταδικα του "θειου" ειναι γεματα,με τα windows8 ver."Θ"!
overpower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 α, για μια στιγμη νομιζα οτι ο τιτλος εννοουσε πως θα μας εδινε η MS $120, αν βγαζαμε τα XP/7 για να βαλουμε το 8.1 Αν προσπαθεις να γινεις αστειος, τοτε συγνωμη, αλλα απετυχες παταγωδως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα