Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ένα λειτουργικό είναι φτιαγμένο για Touch screens και δεν είναι πρακτικό για χρήση σε Desktop και 30$ να έκανε δεν θα το αγόραζα...

Όταν ένας χρήστης από την παρακάτω εικόνα δεν μπορεί να βρει την επιφάνεια εργασίας τότε συγνώμη κιόλα αλλά δεν είναι για Η/Υ αυτός ο χρήστης. 

windows-8-all-apps-01.jpg

Όταν μπεις στην επιφάνεια τα 8 είναι ολόιδια με τα 7 με μόνη (εμφανή)διαφορά την οθόνη έναρξης έναντι του παλιού start.

Το ότι έχει πρόσθετες ευκολίες για touchpad δεν είναι κάτι κακό είναι άλλη μια ευκολία.

• Like 15
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανα το λαθος και αγορασα με τα 15ε τα WIN8 

Ηταν τα μονα win που αγορασα και τα μονα που δεν κρατησα ουτε 10 μερες 

Τα 120$ λοιπον μοιαζουν κακο αστειο

Αμα δεν τα θες βρε παιδακι μου απλα δωστα σε κανεναν που τα θελει τοτες.

Όταν ένας χρήστης από την παρακάτω εικόνα δεν μπορεί να βρει την επιφάνεια εργασίας τότε συγνώμη κιόλα αλλά δεν είναι για Η/Υ αυτός ο χρήστης. 

Όταν μπεις στην επιφάνεια τα 8 είναι ολόιδια με τα 7 με μόνη (εμφανή)διαφορά την οθόνη έναρξης έναντι του παλιού start.

Το ότι έχει πρόσθετες ευκολίες για touchpad δεν είναι κάτι κακό είναι άλλη μια ευκολία.

Με βολεψε παρα πολυ αυτο το ui που βλεπω απευθειας τα mail μου,της επαφες του κινητου μου και ολα τα συναφη,και πραγματικα υπαρχει πολυς κοσμος που απλα δεν βλεπει ενα εικονιδιο που απλα γραφη ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.Τοτε καταλαβαινεις οτι αυτα τα ατομα ειναι για windows XP και τιποτα αλλο,Αλλα δεν σκεφτεται κανενας οτι το καινουργιο hardware για να ρολαρη σωστα θα πρεπει να φοραει windows 8,οπως π.χ ο FX8320-8350,για να δουλευει στα 100% μονο με windows 8 θα παιξει,γιατι τα βλαμενα της microsoft δεν εχουν βαλει τον κωδικα που χρειαζετε στα windows 7 για να τον εκμεταλλευεται σωστα.

• Like 3
Δημοσ.

Σωστο θα τα δωσω σε καποιον που τα χρειαζεται 

Απλα δε θελω να μπω στην πλυση εγκεφαλου του εχω εμφανιση ταμπλετ στον υπολογιστη μου -

Θα παρω και ταμπλετ microsoft - θα παρω και κινητο MIcrosoft 

Δημοσ.

Απλα δε θελω να μπω στην πλυση εγκεφαλου του εχω εμφανιση ταμπλετ στον υπολογιστη μου -

θα ψηφίσεις και τους ρεπουμπλικανούς;;;

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και μας εκαναν πλυσυ εγκεφαλου με ενα απλο ui πηγαμε και πηραμε και tablet microsoft και lumia με WM8,ρε παιδια μακριααααααααα μας κανουνε πλυση λεμε με ενα ui...............

• Like 2
Δημοσ.

Μερικοί είναι χαζοί ή το παίζουν...?!

Μας πρίξατε μέχρι να καταλάβετε ότι τα 8.1 θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όσους έχουν τα 8. 
Τώρα πάλι τα ίδια αρχίσατε?!?! 
Ειναι ΔΩΡΕΑΝ για όσους έχουν τα 8. Τέλος. Τελεία και παύλα . + - 
Μισήτε τόσο πολύ την MS που βλέπετε να σας ζητάει λεφτά για τα πάντα...
Και στην τελική αφού δεν την γουστάρετε γιατί δεν βάζετε linux όλοι σας για να της κάνετε ζημιά και να την αναγκάσετε να ρίξει τιμές ή να φτιάξει κάτι καλύτερο?!
Επαναστάτες του πληκτρολογίου... μάθαμε όλοι και κράζουμε την κακιά Microsoft...
Την κράζετε αλλά τρέχεται πρώτοι να βάλετε τα νέα Office και τα νέα Windows από τον θείο. 

120$ για ένα πολύ καλό λειτουργικό είναι μια χαρά τιμή.

• Like 4
Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια εχει βελτιωθεί πολύ η microsoft στα μάτια μου.
Και οι τιμές είναι λογικότατες και ειναι μέσα στη πρωτοπορια το os τις.

Οσο γι'αυτους που κράζουν οκ αν σκεφτούμε πως το 80% εκει εξω χρησιμοποιεί windows ε δεν έχουν ολοι τις ιδιες ανάγκες.
Τώρα για κάτι θείους και τέτοια που αναφέρουν μερικοί κανονικά  θα επρεπε να τρώγατε ban.

• Like 1
Δημοσ.

εγω επειδη εχω και wp και επειδη μου αρεσει και το πλυσιμο (μεταξι σοβαρου και αστειου ) τα αγοραζω!! σημερα κιολασ αν θες στειλε πμ !

για ... γκουχου γκουχου στειλε κανα λινκ σε πμ ρε . 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να κατάλαβες καν τι θέλω να πω, γιαυτό θα στο αναλύσω.

Το λειτουργικό είναι φτιαγμένο για touch screens, ακόμα και η ίδια η Microsoft το παραδέχεται.

Αν ανοίγεις το pc για να μπεις στο facebook και να διαβάσεις email/skype κτλπ, σου κάνει.

Εγώ θέλω να έχω την ευελιξία που έχω στην διαχείριση από τα windows 95 και μετά.

Αν θέλεις να το πάμε παρακάτω που δεν νομίζω να το καταλάβεις, πάρε τα windows 8 και βάλτα σε μια εταιρεία που οι άσχετοι από τεχνολογία απλοί χρήστες έχουνε μάθει να δουλεύουν στο κλασικό περιβάλλον των windows και καλή τύχη...

Προγράμματα classic shell για να το κάνεις να παίζει σαν 7 τα ξέρω αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτή την αλλαγή στο user interface χωρίς δυνατότητα επιλογής & γιαυτό προσωπικά γράφω ότι δεν θα έδινα ούτε 30$. Θα συνεχίσω για την προσωπική μου χρήση με τα 7 μέχρι να μην μπορώ να κάνω αλλιώς ή μέχρι η microsoft να δει γιατί δεν πουλάει το λειτουργικό και να το αναπροσαρμόσει.

Δημοσ.

φθηνότερο κλειδί για αγορά online που παίζει αυτή τι στιγμή για Win 8 που πουλανε;

ζήτα από τον adi32 που δεν το θέλει :-)

Μήπως δουλεύεις στην M$ Hellas ?

ίσως όχι, αλλά πολλοί εδώ μέσα βγάζουν τα προς το ζειν μεταπωλώντας και προϊόντα της microsoft.

ας μην σχολιάσω για το γεγονός ότι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας επαγγελματίας της πληροφορικής που να μην βγάζει χρήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της microsoft.

ίσως ακόμα κι εσύ. αναρωτιέμαι, στο δικό σου logo έχεις βάλει το $ ;  ;) ..

Δημοσ.

Καλές πωλήσεις βρε!!!

Αν θυμάμαι καλά ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά προϊόντα της, τα Win7, έκαναν περίπου 70 ευρώ! Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τρέξει να δώσει 120 για τα 8.1 το μόνο λειτουργικό που συναγωνίζεται σε αγάπη του κοινού τα milenium

:P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...