ceptic_flesh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 re paidia einai poli dimofiles sta katastimata to monitor lg 1811s , to exei kaneis na pei mia gnwmi gia tin apodosi tou? games , dv d pws paei? exei 30 ms responce kai molis 350:1 antithesi .
mouskaros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δεν ξέρω το συγκεκριμμένο, για παιχνίδια εγώ θα προτιμούσα crt... Και επίσης για περιπτώσεις που η ακρίβεια και ποιότητα της εικόνας είναι σημαντικότερη απο το design... Εχω και tft samsung172t και crt sony/eizo/samsung, συγκρίνω απο αυτα που διαβάζω αλλά κυρίως απο αυτά που βλέπω... Τι είναι τα 30ms που "κοκορεύονται" σε σχέση με τα 100Hz μιας crt?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Εχω και tft samsung172t και crt sony/eizo/samsung' date=' συγκρίνω απο αυτα που διαβάζω αλλά κυρίως απο αυτά που βλέπω... [/quote'] Εγω που ειχα ιδιες μαρκες ομως EIZO και Sony crt ...και πηρα EIZO L565 tft νομιζω οτι καλιτερη ειναι η tft. Επιφυλασσομαι για παιχνιδια γιατι δεν ασχολουμε για να ξερω... :?: :?: :?:
mouskaros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Για παιχνίδια Γιάννη, είναι πολύ σημαντικό το refresh, ακόμα και για ταινίες στις σκηνές γρήγορης δράσης. Στις tft ακόμα τα παιχνίδια μοιάζουν να "σέρνονται" (δεν ξέρω πώς να το περιγράψω). Επίσης για εφαρμογές γραφιστικής που η "αλήθεια" του χρώματος είναι σημαντική υστερούν πολύ, μιας και δεν υποστηρίζουν στην "έξοδο" -πραγματική αποικόνιση- αληθινό χρώμα αλλά δουλεύουν με παλέττα χρωμάτων μικρότερου βάθους απο το millions που λέει η κάρτα γραφικών... Αν κάποιος δουλεύει photoshop και φτιάξει ένα ντεγκραντέ ασπρόμαυρο, αν δοκιμάσει να αυξήσει ή να μειώσει τη φωτεινότητα του αρχείου θα καταλάβει τι εννοώ ΥΓ Γκρινιάζω, αλλα τις ταινίες μου σε tft τις βλέπω xaxax!!!!
ceptic_flesh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 gia to sigkekrimeno montelo lg 1811s kamia pliroforia?episis gia to sampo to 19ari ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 ΥΓ Γκρινιάζω' date=' αλλα τις ταινίες μου σε tft τις βλέπω xaxax!!!![/quote'] Καλοοοοοο!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 episis gia to sampo to 19ari ? Αν κρινω απο το 15αρι Sampo που εχω στο γραφειο....Μακριααααα!!!!!!Συνδεω το κινητο για gprs και τρεμει το συμπαν !!!!! :evil: :evil: :evil:
mouskaros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 χαχαχ!!!! κι εγώ βρε Γιάννη, χωρίς να ξέρω το μοντέλο κάτi τέτοιο υποψιάζομαι, εξ ου και η απάντησή μου στο άλλο thread...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.