Προς το περιεχόμενο

Gas Guzzlers Extreme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....παιδια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος ....δεν μπορώ να συνδεθώ στο .master server...στα καλα καθούμενα,δεν ξέρω τη εγεινε και μου βγάζει connection fail to master server.....ο dedicated 3555 δουλεύει....ο 3553 δεν....αν κάποιος γνωρίζει...ευχαριστω..

Ps................οκ....βρομοδουλεια του .....Antivirus ηταν....διωρθωθηκε!!!!

Επεξ/σία από ggramenos
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας ανοίγω νέο θέμα μιας και δεν βρίσκω σχετικό, με το 'πρόβλημα' που αντιμετωπίζω. Παιζω να παιχνίδι το gas guzzlers extreme και μετα απο 2 με 3 λεπτά ενω παιζω παγώνει η οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?? Απο θέμα hardware στο pc δεν νομίζω να είναι. Μητρική z87 pro4, 16gb μνήμες, i5 4670k, GTX Gigabyte 1060 6gb,αυτά έχω. Περιμένω της γνώμες σας..

Δημοσ.

Όταν λες πάγωμα? Σκέτο πάγωμα ή αλλοιώνεται η εικόνα ή παίρνεις blue screen.

Πάγωμα οθόνης το 1ο που κοιτάμε είναι η υγεία του σκληρού δίσκου είτε για bad sectors είτε για delays. Το HDD regenerator δείχνει τι είναι από αυτά (αν είναι).

Δημοσ.

Γειά σας ανοίγω νέο θέμα μιας και δεν βρίσκω σχετικό, με το 'πρόβλημα' που αντιμετωπίζω. Παιζω να παιχνίδι το gas guzzlers extreme και μετα απο 2 με 3 λεπτά ενω παιζω παγώνει η οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?? Απο θέμα hardware στο pc δεν νομίζω να είναι. Μητρική z87 pro4, 16gb μνήμες, i5 4670k, GTX Gigabyte 1060 6gb,αυτά έχω. Περιμένω της γνώμες σας..

Δοκίμασε άλλα παιχνίδια να δεις τι παίζει. Κ μένα μου το έκανε σε ένα game αλλά έκανα reinstall δεν το ξανά έκανε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...