Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να διαγράψω το ιστορικό του skype όχι όμως στο σύνολό του αλλά:

1. το ιστορικό από κάποιες μόνο επαφές ενός λογαριασμού,
  2. όλο το ιστορικό ενός άλλου λογαριασμού,
  3. το ιστορικό για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους μιας επαφής,
  4. κάποια από τα αποθηκευμένα usernames των λογαριασμών στο παράθυρο login του skype.

Επίσης θα με βόλευε αυτά να τα βρω σε μορφή αρχείων κάπου στο pc ΑΝ υπάρχουν ώστε να μπορώ να τα σβήνω και μάλιστα να κάνω fully erase για όποια θέλω.

Ξέρω πως μπορεί να έχω ίσως πάρα πολλές απαιτήσεις απ το κωλοskype αλλά μπορώ να κάνω κάτι για τα παραπάνω. Δίνω έμφαση στο 2 και στο 4.

Δημοσ.

1. Μπορείς να κρύψεις το ιστορικό χωρίς όμως να το διαγράψεις. 

2. Από το μενού πηγαίνεις Skype -> Απόρρητο -> Εκκαθάριση ιστορικού στον λογαριασμό που θέλεις.

3. Δεν μπορείς εκ των υστέρων. Μπορείς να διαγράψεις μηνύματα μέχρι και μερικά λεπτά αφότου έχουν σταλεί.

4. Win + R για να ανοίξεις την Εκτέλεση: %appdata%\Skype και enter, εντοπίζεις τον φάκελο με το όνομα χρήστη που θέλεις να διαγράψεις και τον διαγράφεις με τον κλασσικό τρόπο. 

Δημοσ.

Θα ήθελα να διαγράψω το ιστορικό του skype όχι όμως στο σύνολό του αλλά:

1. το ιστορικό από κάποιες μόνο επαφές ενός λογαριασμού, OPEN
  2. όλο το ιστορικό ενός άλλου λογαριασμού,  SOLVED
  3. το ιστορικό για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους μιας επαφής, OPEN
  4. κάποια από τα αποθηκευμένα usernames των λογαριασμών στο παράθυρο login του skype. SOLVED

Επίσης θα με βόλευε αυτά να τα βρω σε μορφή αρχείων κάπου στο pc ΑΝ υπάρχουν ώστε να μπορώ να τα σβήνω και μάλιστα να κάνω fully erase για όποια θέλω.

Ξέρω πως μπορεί να έχω ίσως πάρα πολλές απαιτήσεις απ το κωλοskype αλλά μπορώ να κάνω κάτι για τα παραπάνω. Δίνω έμφαση στο 2 και στο 4.

Το έψαξα λίγο το θέμα αυτές τις μέρες:

1. Αυτό μπορεί να γίνει με προγράμματα skype history managers όπως το SkypeX που όμως δεν βρήκα κάποιο που να δουλεύει ή να είναι δωρεάν. Αν βρει κάποιος ας μας πει. Για fully erase δεν βρήκα κάτι αλλά δεν νομίζω να είναι εφικτό το restore μετά από τέτοια αλλοίωση του αρχείου history.
  2. Για από σβήσιμο μέσα απ τις ρυθμίσεις του skype, για fully erase πηγαίνεις στην τοποθεσία C:\Documents and Settings\NAME\Application Data\Skype\ACCOUNTNAME και σβήνεις είτε το αρχείο main.db είτε όλο τον φάκελο. Εύκολα γίνεται και fully erase στην ίδια τοποθεσία.
  3. Ομοίως με το 1.
  4. Στην τοποθεσία που αναφέρεται στο 2, σβήνεις όλο τον φάκελο και το ζήτημα λύνεται. Τρόπος να σβήσεις το όνομα απ το ιστορικό login χωρίς να διαγράψεις όλο τον φάκελο του λογαριασμού δεν φαίνεται να υπάρχει αλλά μπορείς να κάνεις backup τα αρχεία του.

Αυτά κατάφερα να βρω εγώ, όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...