monoxromos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια γεια σας διαχειριζομαι ενα ενημερωτικο site οχι τιποτα επωνυμα και ακριβο site απλα ο σχεδιαστής εχει αποχωρησει απο την περιοχή και για αντικειμενικους λοηους πλεον δεν μπορει να βοηθήσει. Αν καποιος φιλος γνωριζει καλα το joomla 2,5 και το extension K2 τον παρακαλω για μια μικρή βοήθεια γιατι οι δικες μου γνωσεις ειναι περιορισμενες δεν εχω αντιρρηση από την προσωπικη μου αμοιβη να προσφέρω κάτι αλλά μην παει το μυαλο σας σε κατι εντυπωσιακό γιατι στην εποχή μας τα πραγματα είναι δυσκολα και με το ζορι επιβιώνουμε ολοι μας. Σας ευχαριστω πολύ
ydrargyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μπορούσες να περιγράψεις περίπου τι άλλες εργασίες περιλαμβάνει η συνεργασία που προτείνεις? Design/Development/Authoring κτλ?
monoxromos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν γνωρίζεις το joomla και το extention K2 μπορω να σου στειλω ενα προσωπικο μηνυμα; Αυτο που μελλοντικα μπορω να προτεινω ειναι μiα συνεργασια στην δημιουργια banners ,αλλά παντα σε οικονομικα πλαισια γιατι πλεον κανεις δεν πληρώνει τετοιες υπηρεσιες σε επαρχια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα