nick#18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετω το forum! Εχω παρατηρησει εδω και κανενα 5μηνο? η κατι τετοιο τελοσπαντων (εχουν γινει πολλες δοκιμες) οτι ενω κανω sync με τον online server την ωρα και ειναι οκ, περναει 1-1.5 μηνας και χανει καπου στα 2 με 3 λεπτα... Να του αλλαξω μπαταρια? 3.15V τη μετραω με πολυμετρο... :S Οκ θα μου πεις σιγααααα το τραγικο... αλλα για μισο λεπτο.. οταν σκαω 180€ για μητρηκη ε θελω να ειναι οκ οκ πανω της! 1
ydrargyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον μπαταρία αλλά γιατί? Αν είναι καινούρια κιόλας η μητρική δεν δικαιολογείται τέτοια απόκλιση
nick#18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Απριλιος του 2012 εγινε η αγορα, το z68 της υπογραφης... να σου πω την αληθεια την 1η φορα που το πηρα χαμπαρι ειχε περασει σχεδον χρονος και ειχε χασει 6-7 λεπτα αν θυμαμαι καλα... 1
ydrargyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει όμως τι είναι 6-7 λεπτά στα 518400 που έχει ο χρόνος... το θέμα είναι ότι χειροτερεύει όπως λες. Δοκίμασε μια αλλαγή μπαταρίας, αλλά μη σε φάει και το παιχνίδι της αναμονής. Σε κάνα μήνα θα ξέρουμε αν έστρωσε...
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά πάσα πιθανότητα δε θα αλλάξει τίποτα με την καινούρια μπαταρία αλλά ας δοκιμάσει αν θέλει Εγώ δε θα το έψαχνα καν γιατί μου φαίνεται νορμαλ.
nick#18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα δεν θα παιθανουμε κιολας για 2-3 λεπτα Απλα μηπως ειχατε καμια ιδεα... βαζω αυριο μια αλλη γιατι τωρα δεν πεφτω στα πατωματα και ξαναμιλαμε!
panos0100 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ειναι λογικο, γιατι οσο χανει ακομα και 1 λεπτο να χανει δεν ειναι φυσιολογικο, εκτος αν υπαρχει προβλημα στην μητρικη ή μπωρει η μπαταρια να ειχε τελειωσει γιατι ητανε πολλες μερες στην αποθηκη η μητρικη, αλλα εμενα προσωπικα θα με πειραζε αν εχανε λεπτα, γιατι συνηθως απο εκει βλεπω την ωρα απο τον υπολογιστη
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ειναι λογικο, γιατι οσο χανει ακομα και 1 λεπτο να χανει δεν ειναι φυσιολογικο, εκτος αν υπαρχει προβλημα στην μητρικη ή μπωρει η μπαταρια να ειχε τελειωσει γιατι ητανε πολλες μερες στην αποθηκη η μητρικη, αλλα εμενα προσωπικα θα με πειραζε αν εχανε λεπτα, γιατι συνηθως απο εκει βλεπω την ωρα απο τον υπολογιστη Όλα χάνουν. Το αν ειναι λιγο ή πολύ είναι άλλο θέμα. Επίσης μπορεί να μην το προσέξεις σε περίπτωση που τα windows συγχρονίζουν αυτόματα την ώρα καθημερινά. Δεν γίνεται να μη χάνει παίδες, ένα απλό ηλεκτρονικό κύκλωμα είναι και ένα crystal oscillator κανονίζει τους παλμούς του ρολογιού. Πόσο ακριβείας να είναι ποια ένα τέτοιο πραματάκι; Μπορεί μάλιστα ακόμα και στην μαζική παραγωγή να βγαίνουν ίδια κομμάτια με διαφορές μεταξύ τους και όλα να τα βάζουν στις μητρικές γιατί δεν τους ενδιαφέρει... (σιγά μην είναι αυστηροί για τις προδιαγραφές ενός τέτοιου εξαρτήματος)
panos0100 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εγω παντος τοσα χρονια δουλευω ειμαι με υπολογιστη δεν ειδα να χανει την ωρα του ουτε λεπτο δεν ειναι λογικο να χανει την ωρα, ας αλλαξει μια μπαταρια ο φιλος και ας δει πως θα παει
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Χάνει αυτα τα λεπτά και στο bios η μονο στα windows ομως ?
nick#18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και στο bios τα χανει! Εβαλα μπαταρια πρωι πρωι πριν φυγω για δουλεια να δουμε !
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Με την αλλαγή μπαταρίας θα εισαι οκ μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα