Grey Warden Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εχοντας το σ4 καποιους μηνες μολις ξαναειδα το νοτε 2 στο public ειπα κατσε να δω πως μου φαινεται τωρα. Αυτο που ειδα ηταν οτι το νοτε ηταν σαν φτωχος συγγενης. Η οθονη πολυ κατωτερη ας ειναι μεγαλητερη...και εξωτερικα μου εκανε σαν αλλοκοτο. Για μενα πας σε σ4 αν σκευτεσαι και το σ4 στις επιλογες σου. Η οθόνη του S4 είναι εξαιρετική και αυτό είναι που το κάνει να φαίνεται πολύ καλύτερο του Note ΙΙ. Το Note όμως έχει άλλα στοιχεία που το κάνουν να υπερτερεί από όλα τα κινητά στην κατηγορία αυτή. Το Note 3 με παρόμοια οθόνη σαν του S4 δεν θα έχει αυτο το μειονέκτημα.
vrwmiaris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια τωρα, καταλαβαινεται την διαφορα των ppi?και τα 2 εχουν οθοναρες μη λεμε οτι θελουμε.απλα σκεφτομαι οτι εαν το βρω με κανα 380αρο τα χριστουφεννα το Ν2 να το παρω γιατι γινεται ενας χαμος με τους cpu στο s4 και να παρω το 5 ,πρωτα ο θεος αν ειμαστε καλα με τον νεο exynos ,που θα δουλευει σαν κανονικο 8 πυηρνο
marw7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ το θέλω καθαρά για τη δουλειά μου! Θέλω να τα συνδυάζει όλα. Να πω την αλήθεια με κινέζικα δε θέλω να ξαναμπλέξω, έχω κακή εμπειρία. είχα πάρει ένα και χωρίς λόγο και αιτία έτσι ξαφνικά μέσα σε 3 μέρες δε μου ξανάνοιξε ποτέ και η εταιρεία ακόμα να μου απαντήσει ή να με εξοφλήσει..
El Matador13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ το θέλω καθαρά για τη δουλειά μου! Θέλω να τα συνδυάζει όλα. Να πω την αλήθεια με κινέζικα δε θέλω να ξαναμπλέξω, έχω κακή εμπειρία. είχα πάρει ένα και χωρίς λόγο και αιτία έτσι ξαφνικά μέσα σε 3 μέρες δε μου ξανάνοιξε ποτέ και η εταιρεία ακόμα να μου απαντήσει ή να με εξοφλήσει.. Εχω φαει τρελη ταπαιπωρια με iphone καποτε που χρυσοπληρωσα,ας μη μιλησουμε για τις μεγαλοεταιριες καλυτερα. Οπως και να εχει πηγαινε σε ΝΟΤΕ 2,ειναι οτι ζητας.
Hyphen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια τωρα, καταλαβαινεται την διαφορα των ppi?και τα 2 εχουν οθοναρες μη λεμε οτι θελουμε.απλα σκεφτομαι οτι εαν το βρω με κανα 380αρο τα χριστουφεννα το Ν2 να το παρω γιατι γινεται ενας χαμος με τους cpu στο s4 και να παρω το 5 ,πρωτα ο θεος αν ειμαστε καλα με τον νεο exynos ,που θα δουλευει σαν κανονικο 8 πυηρνο Ναι εγω την καταλαβαινω πραγματικα. Οταν ειδα την οθονη του νοτε 2 μετα απο καιρο που ειχα σ4 λεω τι ειναι τουτο...δες τι κανει η οθοναρα του σ4. Το σ4 το πηρα μονο και μονο για την οθονη του.
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα φίλοι και φίλες Ινσομνιάδες. Σκεφτόμουν να αγοράσω τάμπλετ αλλά λόγω ανυπαρξίας οικονομικής δυνατότητας το έίχα άφησα στην άκρη μέχρι που τον τελευταίο καιρό αυτό άλλαξε και μου έχει καρφωθεί να αγοράσω phablet αλλά φίλες και φίλοι αδυνατώ να επιλέξω, όλα μ'αρέσουν και όλα τα θέλω. Οι απαιτήσεις που έχω είναι να έχει από 5,5" οθόνη, η μπαταρία να διαρκεί ώρες και αν είναι δυνατόν να αλλάζει. Μία μικρή έρευνα που έκανα τα samsung είναι στη κορυφή της διάρκειας μπαταρίας, μ'αρέσουν και τα alcatelakia - τα παλιά είχαν αποδειχτεί σκυλιά στα χέρια μου. Βέβαια η μόνη απορία που έχω με τα τελευταία smartphones που δεν ανοίγουν το καπάκι από πίσω είναι πως αλλάζεις αυτή τη ρημαδομπαταρία όταν σου πέφτει;;;; Το οικονομικό που διαθέτω είναι από 350 έως 500 (δε ξέρω αν συμφέρει και το μεταχειρισμένο) Κάθε πρόταση δεκτήηηηηηη!!! Ευχαριστώ Note 2 και αν δεν σε νοιάζει το μέγεθος πας σε Xperia Z Ultra Κοιταμε το Budget Που διαθετει ο αλλος πριν προτεινουμε φανταζομαι ετσι? xperia z ultra στο Skroutz ειναι στα 650 αρα ακυρο. Λοιπον οπως ειπαν οι πιο πολλοι τα πραγματα ειναι πολυ απλα http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=note+2 http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html?from=catspan και http://www.skroutz.gr/s/3598718/LG-Optimus-G-Pro-E986.html Και αν εχει πεσει η τιμη του Note 3 μεχρι τα χριστουγεννα που το θες τοτε Note 3.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι εγω την καταλαβαινω πραγματικα. Οταν ειδα την οθονη του νοτε 2 μετα απο καιρο που ειχα σ4 λεω τι ειναι τουτο...δες τι κανει η οθοναρα του σ4. Το σ4 το πηρα μονο και μονο για την οθονη του. Λογικο δεν ειναι ρε φιλε με τις διαφορες σε αναλυση και PPI που εχουν να ειναι καλυτερο το S4?Κανε συγκριση με το Note 3 για να δουμε πιο εχει τωρα καλυτερη οθονη
pooksieboo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Galaxy mega file tha me thimitheis 1ον φιλε μου απευθυνεσαι σε κοπελα και 2ον εφοσον μπορει να παει για Note 2 και πανω γτ να προτιμησει κατι τοσο κατωτερο οσο το Mega?
mossyGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ ψάχνομαι, έχω "σταμπάρει" τα ακόλουθα δυο: http://dealsprime.com/catalogsearch/result/?cat=0&q=Hyundai+Q6+#.UjnhPH-1seX καλη μπαταρια δεν εχει φιλε παντοσ για τα λεφτα του ειναι οντωσ καλο.. 1
mertaghon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 το g pro ειναι ερωτας, αλλα το νοτε 2 ειναι δεσμος οποιο βρεις σε καλυτερη τιμη..
mossyGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 1ον φιλε μου απευθυνεσαι σε κοπελα και 2ον εφοσον μπορει να παει για Note 2 και πανω γτ να προτιμησει κατι τοσο κατωτερο οσο το Mega? εχεις χρησημοποιησει το galaxy mega και το θεωρεις κατωτερο?
kataramenos32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εχεις χρησημοποιησει το galaxy mega και το θεωρεις κατωτερο?Φυσικά ως λάτρεις των μεγάλων οθονών δούλεψα και τις δύο συσκευές και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης γι αυτό κατέληξα σε Νοτε 2.Μονο τα specs να κοιτάξεις φίλε μου καταλαβαίνεις τη διαφορά τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα