Προς το περιεχόμενο

καλύτερο phablet;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες Ινσομνιάδες. Σκεφτόμουν να αγοράσω τάμπλετ αλλά λόγω ανυπαρξίας οικονομικής δυνατότητας το έίχα άφησα στην άκρη μέχρι που τον τελευταίο καιρό αυτό άλλαξε και μου έχει καρφωθεί να αγοράσω phablet αλλά φίλες και φίλοι αδυνατώ να επιλέξω, όλα μ'αρέσουν και όλα τα θέλω. Οι απαιτήσεις που έχω είναι να έχει από 5,5" οθόνη, η μπαταρία να διαρκεί ώρες και αν είναι δυνατόν να αλλάζει. Μία μικρή έρευνα που έκανα τα samsung είναι στη κορυφή της διάρκειας μπαταρίας, μ'αρέσουν και τα alcatelakia - τα παλιά είχαν αποδειχτεί σκυλιά στα χέρια μου. Βέβαια η μόνη απορία που έχω με τα τελευταία smartphones που δεν ανοίγουν το καπάκι από πίσω είναι πως αλλάζεις αυτή τη ρημαδομπαταρία όταν σου πέφτει;;;; Το οικονομικό που διαθέτω είναι από 350 έως 500 (δε ξέρω αν συμφέρει και το μεταχειρισμένο)

Κάθε πρόταση δεκτήηηηηηη!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Νοte 2 οπως σου ειπε ο φιλος  αλλα αν ημουν εγω θα περιμενα να πεσει η τιμη του note 3 στο 500αρικο γιατι ειναι καινουργιο με πολυ καλυτερη οθονη απο νοτε 2 και γενικα πολλα παραπανω specs και futureproof.

Δημοσ.

ούτως η άλλως εκεί κάπου θα το πάρω μάλλον αλλά δε νομίζω να πέσει τόσο πολύ το note3 κι αν το πάμε βρε παιδιά στο περίμενε θα έχει βγάλει η samsung άλλα 3.000 μοντέλα. είδα τη τιμή του note 3 και με έπιασε η καρδιά μου...μισή δόση αυτοκινήτου ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό αξίζουν εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές τους;

Δημοσ.

Το Note 3 από τα Χριστούγεννα και μετά θα έχει πέσει χαλαρά κάτω από 550 ευρώ στα skroutzoμαγαζα. Μην κοιτάς τις τιμές των μεγάλων αλυσίδων.

Άλλο Note δεν πρόκειται να βγει μέχρι του χρόνου το Σεπτέμβρη οπότε αυτό που λες για τα υπολοιπα μοντέλα που θα βγάλει η εταιρεία, δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Χωρίς stylus phablet είναι απλά ανέκδοτο

Καλα χαλαρωσε δε σημαινει οτι αν θες μεγαλη οθονη πρεπει να εχεις αναγκαστικα και το κουλτουροstylus πανω σου.

Δημοσ.

ΝΟΤΕ 2 απο μενα μη σε πωτο ζαχαρωνω σε σχεση με το S4

Εχοντας το σ4 καποιους μηνες μολις ξαναειδα το νοτε 2 στο public ειπα κατσε να δω πως μου φαινεται τωρα.

Αυτο που ειδα ηταν οτι το νοτε ηταν σαν φτωχος συγγενης. Η οθονη πολυ κατωτερη ας ειναι μεγαλητερη...και εξωτερικα μου εκανε σαν αλλοκοτο.

Για μενα πας σε σ4 αν σκευτεσαι και το σ4 στις επιλογες σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...