jokerakias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σ ένα htpc που έφτιαξα πρόσφατα έβαλα το XBMC είναι το καλύτερο ή υπάρχει κάποιο ανότερο απο αυτό?? ευχαριστώ
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δες και Site: http://www.howtogeek.com/132462/5-alternatives-to-windows-media-center-on-windows-8/">εδώ!
jokerakias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 σ ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήθελα μια πιο προσωπική εμπειρία 1
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι βασικά ξέχασα να αναφέρω πως θεωρώ το XBMC ως το καλύτερο που θα μπορούσες να βάλεις... δικό μου λάθος!
jokerakias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 οκ σ ευχαριστώ για την επιβεβαίωση...
e-tic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω δουλέψει XBMC, BOXEE και PLEX σε Mac. To XBMC είναι μακράν πιο ευκολόχρηστο και φιλικό απο τα τρία. Έχει αρκετά skins και add-ons οπότε μπορείς να το στήσεις όπως εσένα σου αρέσει.
fotis121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα ειμαι κατοικος γερμανιας μολις εγκατεστησα το λαμδα στο xbmc για τα ελληνικα καναλια αλλα μολις το ανοιγω ειναι κενο ...εχεις κανεις καμια ιδεα το τι μπορει μα φταιει;;;ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
jokerakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα ειμαι κατοικος γερμανιας μολις εγκατεστησα το λαμδα στο xbmc για τα ελληνικα καναλια αλλα μολις το ανοιγω ειναι κενο ...εχεις κανεις καμια ιδεα το τι μπορει μα φταιει;;;ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό.... να κάνω άλλη μία ερώτηση.μπορείς να επιλέξεις σε πια οθόνη θα ξεκινάει το πρόγραμμα?(στην περίπτωση που έχω δύο οθόνες)
Plymouth Fury Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το XBMC κάνει σχεδόν τα πάντα και dual screen αλλα τώρα εγώ το βάζο συνήθως clone επειδή έχω ένα Touchapanel pc all in one και ότι πατάω στο Touchapanel φαίνεται στην TV η στον projector με clone
drafex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Θα κανεις force refresh στο repo του lambda στα settings -addonsSent from my iPad using Insomnia
shadowman1480 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αυτα τα μηχανακια για xbmc (τυπου minix x7) χρειαζονται καποιου ειδους συντηρησης μετα απο καιρο; κ τι ειδους συντηρηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα