jimak0s1230 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Γειας παιδια αγορασα ενα turbox laptop και ηθελα να παιξω το black ops 2 για να δω πως ειναι και το κατεβασα αλλα απο οτι καταλαβα ειχε ιο γιατι δεν με αφηνει να ανοιξω κανενα προγραμα παιχνιδια και τετοια μετα πηγα και ζητησα βοηθεια απο ενα αλλο παιδι που το ειχε παθει και μου ειπε να διαγραψω κατι απο το regedit το εκανα αλλα με τα δεν μπορουσα να ανοιξω τιποτα εντελος μου γραφει this file does not have a program associated with it for performing this action.Please Install a program or,if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel μετα προσπαθεισα να ανοιξω το firefox αλλα δεν γινοταν παλι τα ιδια επεισης πηγα να κανω unistall τα προγραμα που ειχα εγκαταστισει μετα το download αλλα δεν ανοιγαν παλι,ευτιξα καινουριο χρηστη αλλα τα ιδια και τελος κατεβασα κατι προγραματα που μου σηνιστουσαν αλλα δεν μπορουσα να τα τρεξω *εχω windows 8.1 δεν ξερω πως γινετε Format
MaxPayne Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως αυτο που πειραξες απο το μητρωο ηταν μεγαλη μαμακια ?Μονο με φορματ λυνεται τωρα..υπαρχουν κατατοπιστικοτατα αρθρα εδω στο φορουμ
Galatea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πλέον, και μόνο το cd των windows να βάλεις μέσα, με την επανεκκίνηση θα σε ρωτήσει αυτόματα αν θέλεις να bootάρεις από το cd-rom. Πατάς ένα πλήκτρο και φορτώνουν οι επιλογές του cd-rom. Μέσα εκεί θα βρεις και την επιλογή του format. Αν δεν σε βοηθήσει αυτό ή οι οδηγοί εδώ στο forum, πήγαινε το στο Πλαίσιο να στο κάνουν εφόσον είσαι εντός εγγύησης.
jimak0s1230 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 οταν πηρα το laptop δεν νομιζω οτι ειχε μεσα το cd των windows
moxalis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχικά system restore θα προσπαθήσεις να κάνεις σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του παιχνιδιού. Αν λυθεί το πρόβλημα με το restore τρέχεις και το malware bytes να κάνει scan σε όλο το σύστημα για σιγουριά.Αν για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν restore points (που πρέπει πάντα να υπάρχουν), τότε format.
Wrech Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 η κατεβασε ενα bootable antivirus και μπες απο κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα