evoracing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Μου έδωσαν την GeForce 9800 GT 512MB DDR3... Θέλω να μου πείτε πληροφορίες σχετικά με αυτήν την κάρτα και να μου πείτε ποια είναι καλύτερη αυτή ή η GT240... Δεν την έχω βάλει ακόμα γιατί το τροφοδοτικό μου δεν έχει την θύρα για το ρεύμα (6pin). Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο θέμα λόγο υψηλών θερμοκρασιών (το φουρουρι δεν γύρναγε από την σκόνη...) αλλά αυτό θα το κοιτάξω και θα σας πω όταν την συνδέσω.
giokou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Η 9800gt είναι λίγο ανώτερη της gt240. Αν έχεις μόνο το προεγκατεστημένο μπροστινό fan κι αυτό σε κακό χάλι όπως λές, τότε το καθαρίζεις πάραυτα και παίρνεις άλλο ένα άμεσα για πίσω, να βγάζει τον θερμό αέρα εκτός κουτιού. Θα δεις διαφορά και η ψύξη του κουτιού θα είναι αποτελεσματικότερη.
evoracing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Fan έχω στο κουτί (μπροστά πάνω πίσω και αν μετράει το PSU)... Το θέμα είναι μην έχει κάψει κανέναν cpu (της gpu). Την gpu την καθάρισα, τζάμι έγινε άλλαξα και πάστα...
evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν σήμερα την έβαλα. Άργησε να ανοίξει. Άνοιξε στο σημείο που κοιτάει για boot (με τον κέρσορα πάνω αριστερά) στην οποία έδειχνε τον κέρσορα αλλά από πάνω όλη η οθόνη με κάτι σαν κινέζικα. Μετά άνοιξε κανονικά. Δεν πέρασα drivers και φόραγε ήδη από την GT240. Μπορώ να πω ότι παίζει σε low fraps (όχι games γενικά) αλλά νομίζω είναι λογικό αφού δεν έχει drivers. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι νομίζω κόλλαγε το PC. Δηλαδή (στα win 8) πάταγα κάτω δεξιά δεξί κλικ για να πάω στον πίνακα ελέγχου και δεν έκανε τπτ. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και από το PC γενικός κάποιο κόλλημα ίσος.Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω την κατάσταση της GPU να δω αν είναι καλή γιατί όπως είπα το παλικάρι έπαιζε χωρίς φουρφούρι (λόγο σκόνης :/).
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον φιλε η 9800 παιζει ολα τα σημερινα παιχνιδια καλυτερα απο τις περισσοτερες νεες φτηνες καρτες μεχρι περιπου 100 ευρω. Την εχουν αρκετοι φιλοι μου και εγω προσωπικα ειχα την 9600 (λιγο χειροτερη απο την 9800) και επεζα τα παντα, καλυτερη απο την 6670 και 540 που ειχα. Αν εχεις βαλει την καρτα χωρις 6πιν τοτε λογικο ειναι να κολλαει. Κατα τα αλλα βαλε ντραιβερς και απολαυσε την, καλυτερη απο αυτην που εχεις ειναι.
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Την έβαλα με 6pin φυσικά! Απλά φοβάμαι μην έχει πάθει κάποιο θέμα ο CPU του από υψηλά temp αφού δεν είχε ψύξη!
Thanos1972 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον φιλε η 9800 παιζει ολα τα σημερινα παιχνιδια καλυτερα απο τις περισσοτερες νεες φτηνες καρτες μεχρι περιπου 100 ευρω. Την εχουν αρκετοι φιλοι μου και εγω προσωπικα ειχα την 9600 (λιγο χειροτερη απο την 9800) και επεζα τα παντα, καλυτερη απο την 6670 και 540 που ειχα. Αν εχεις βαλει την καρτα χωρις 6πιν τοτε λογικο ειναι να κολλαει. Κατα τα αλλα βαλε ντραιβερς και απολαυσε την, καλυτερη απο αυτην που εχεις ειναι. H 9600 δεν ειναι καλυτερη απο την 6670.η 9800 ισως ειναι σε καποια παιχνιδια.αλλα ποσο καιει η 6670 και ποσο η 9800.ασε που ειναι στις μερες τους τον τελευταιο καιρο οι 8ΧΧΧ-9ΧΧΧ και ψοφανε σαν τα κοτοπουλα. Ενημερωτικα ετσι,μην παρεξηγηθω. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ σωστος, ειναι παλιες και ψοφανε.. αυτο ειναι το κακο. Παντως η 9600 512 που ειχα καλυτερη απο την 6670 1gb ητανε (τουλαχιστον στα παιχνιδια που επαιζα). Φιλε evo εχεις αλλαξει θερμοαγωγιμες παστες στην καρτα και τον επεξεργαστη?
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα οταν ελεγχεις θερμοκρασιες τι βλεπεις?
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό! δεν λέει θερμοκρασίες το HWMonitor... Λογικά επειδή δεν έχει drivers.
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Κατσε εννοεις δεν εχει θερμοκρασια για την καρτα? Ε ποιο το προβλημα και δεν βαζεις ντραιβερς? Βασικα νομιζω οτι η παλια σου καρτα και η νεα παιρνουν ιδιους ντραιβερσ οποτε πανε μια my computer>manage>device manager>display adapters > κανε ενα refresh εκει και δες τι λεει, μετα πατα δεξι κλικ ιδιοτητες δες αν εχει κανενα code error η αν θελει κανα ρεσταρτ και πες μας.
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ αύριο αυτά! θα του ρίξω και ένα format για να φοράει την "νεα" κάρτα πάνω.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Φτου,9800 με το Premier επανω...εισαι δυσκολα.
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη ιδεα και αυτη ισως, αλλα λεω μπας και την γλυτωνες με κατι πιο απλο απο φορματ.. Ναι οντως λιγο δυσκολα τα πραγματα φιλε Thano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα