Rimotomos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΝSTALL ΤΑ DRIVERS ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ.ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ.ΣΕ ΕΝΑ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ BIOS ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΑ WINDOWS.ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΣΚΩΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αχμ, έχεις βάλει Sata RAID και προσπαθεί να κάνει array? Αν ναι, θα χάσεις τα δεδομένα του δίσκου, τράβα ένα backup πρώτα!
Rimotomos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ RAID ΣΤΟ BIOS ΠΑΤΩΝΤΑΣ CTRL + I ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΠΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα