nikouz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ενα asus και θελω να κανω φορματ στον σκληρο και αλλαγη μετα σε windows vista,Για τα παλια ομως windows xp που θελω να τα καταργησω δεν εχω cd.Πψς μπορω να το κανω?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
spirosd2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πιο είναι το λαπτοπ? άκουσα καλά θες να βάλεις vista? γιατί καλέ μου άνθρωπε?? 2
eaglej Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 vista????? Χάζεψε ο κόσμος ??? (για πλακα το λέω )
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αν βάλεις vista θα ακούς σατανιστικά μηνύματα όλη μέρα... 1
nikouz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει αλλα ασ πει και καποιοσ γιατι
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τα vista είναι ποιο απαιτητικά από άποψη πόρους και στην αρχή τουλάχιστον είχαν πολλά προβλήματα. Τα 7 και τα 8 είναι ποιο ελαφριά και ποιο σταθερά. CD τον XP χρειάζεσαι μόνο αν θέλεις κάποια στιγμή να ξανά βάλεις xp,πάνω στην σελίδα έχει μια καρτέλα wiki εκεί στην κατηγορία windows θα βρεις οδηγούς για εγκατάσταση xp και 7 τα vista στην εγκατάσταση μοιάζουν με τα 7 οπότε δες εκεί. 1
nikouz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Και για να κανω φορματ θελει κατι ιδιαιτερο η απλα μονο ΒΟΟΤ απο το cd των windows 7
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά κανόνα μόνο boot από το dvd τώρα αν αντιμετωπίσεις κάνα παράξενο είναι άλλο θέμα.
nikouz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 χμ πρεπει να φτιαξω δηλαδη ενα βοοτ σιντι να παρει την ασχετοσυνη μου και την φτωχια μου χαχα πως γινεται αυτο ειναι γραμμενο στο αρθρο του wiki που ειπες να κοιταξω??
pooksieboo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 χμ πρεπει να φτιαξω δηλαδη ενα βοοτ σιντι να παρει την ασχετοσυνη μου και την φτωχια μου χαχα πως γινεται αυτο ειναι γραμμενο στο αρθρο του wiki που ειπες να κοιταξω?? Κατεβαζεις αν δεν εχεις το iso των 7, το γραφεις σε ενα dvd και κατα την εκκινηση των windows κανεις boot from cd/dvd και ακολουθεις τα βηματα της εγκαταστασης εκει
MARiOS91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού κατεβάσεις ένα ISO των Win7-8 που θέλεις, θα πρέπει να το γράψεις σε ένα DVD, με κάποιο πρόγραμμα εγγραφής ή να το βάλεις σε στικάκι. Έπειτα θα τοποθετήσεις το DVD ή το στικάκι στο pc και θα κάνεις επανεκκίνηση, στην συνέχεια θα πρέπει να bootάρεις από το συγκεκριμένο μέσο που έχεις βάλει τα Win για εγκατάσταση. Μπορείς να αλλάξεις την στάνταρ εκκίνηση από το bios πατώντας κυρίως del ή f1, ή αν έχει επιλογή να σου δίνει εκκίνηση διαφορετικού μέσου συνήθως με f9 ή f12, δοκίμασε και καλή επιτυχία!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα