Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα asus και θελω να κανω φορματ στον σκληρο και αλλαγη μετα σε windows vista,Για τα παλια ομως windows xp που θελω να τα καταργησω δεν εχω cd.Πψς μπορω να το κανω??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Τα vista είναι ποιο απαιτητικά από άποψη πόρους και στην αρχή τουλάχιστον είχαν πολλά προβλήματα.

Τα 7 και τα 8 είναι ποιο ελαφριά και ποιο σταθερά.

CD τον XP χρειάζεσαι μόνο αν θέλεις κάποια στιγμή να ξανά βάλεις xp,πάνω στην σελίδα έχει μια καρτέλα wiki εκεί στην κατηγορία windows θα βρεις οδηγούς για εγκατάσταση xp και 7 τα vista στην εγκατάσταση μοιάζουν με τα 7 οπότε δες εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

χμ πρεπει να φτιαξω δηλαδη ενα βοοτ σιντι να παρει την ασχετοσυνη μου και  την φτωχια μου χαχα πως γινεται αυτο ειναι γραμμενο στο αρθρο του wiki που ειπες να κοιταξω??

Δημοσ.

χμ πρεπει να φτιαξω δηλαδη ενα βοοτ σιντι να παρει την ασχετοσυνη μου και την φτωχια μου χαχα πως γινεται αυτο ειναι γραμμενο στο αρθρο του wiki που ειπες να κοιταξω??

Κατεβαζεις αν δεν εχεις το iso των 7, το γραφεις σε ενα dvd και κατα την εκκινηση των windows κανεις boot from cd/dvd και ακολουθεις τα βηματα της εγκαταστασης εκει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού κατεβάσεις ένα ISO των Win7-8 που θέλεις, θα πρέπει να το γράψεις σε ένα DVD, με κάποιο πρόγραμμα εγγραφής ή να το βάλεις σε στικάκι. Έπειτα θα τοποθετήσεις το DVD ή το στικάκι στο pc και θα κάνεις επανεκκίνηση, στην συνέχεια θα πρέπει να bootάρεις από το συγκεκριμένο μέσο που έχεις βάλει τα Win για εγκατάσταση. Μπορείς να αλλάξεις την στάνταρ εκκίνηση από το bios πατώντας κυρίως del ή f1, ή αν έχει επιλογή να σου δίνει εκκίνηση διαφορετικού μέσου συνήθως με f9 ή f12, δοκίμασε και καλή επιτυχία!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...