topmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 έχω κάνει πολλές παραθέσεις προκειμένου να προφυλάξω τους φιλους εδω μέσα... ...παιδιά δεν αξίζει απο όλες τις απόψεις... έχουν μόνο καλό marketing τίποτα άλλο... έχω φάει φόλα ανευ προηγουμένου. μπείτε σε διεθνή forum και θα καταλάβετε τι εννοώ.(να μην νομίζετε οτι είμαι και προκατηλειμένος) Έχεις προτρέψει τους πάντες να μην πάρουν τάμπλετ αυτής της μάρκας, σε διάφορες αναρτήσεις εδώ μέσα.......αλλά σε ρώτησα πριν, επαναλαμβάνω πάλι το ερώτημα: Γιατί έχεις φάει φόλα εσύ? Τι προβλήματα αντιμετώπισες εσύ και με ποιο μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δηλαδή στους xda και στα υπόλοιπα sites & forums που γράφουν τα καλύτερα είναι όλοι άσχετοι??? Βρείτε λοιπόν ένα αρνητικό σχόλιο σε έγκυρο site και δείξτε το και σε εμάς... Πάντως σε εμένα βγήκαν πολύ καλά σε ποιότητα, επιδόσεις και αντοχή... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2015 από harris78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ..σας παραθέτω μερικά να δείτε... http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-problems/ http://www.slatedroid.com/topic/70169-cube-u30gt2-bad-batteryconnection/ http://www.freaktab.com/showthread.php?5342-Dead-U30GT2 http://www.flashmyandroid.com/forum/forumdisplay.php?880-Rockchip-RK3188 ...απο τα ανωτέρω καταλαβαίνετε οτι δεν είναι τυχαίο οτι διεθνή forums (όπως το freaktab, flashmyandroid,arctablet) ασχολούνται με τα προβλήματα των CUBE και των υπολοίπων θυγατρικών εταιριών... ..φίλε topmar έχω το UG30GT2.. ΣΑΒΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ. 1.Πολύ κακό tablet. 2.Πολύ κακό σήμα δικτύου 3.Απαράδεκτη οθόνη αφής 4.Ανύπαρκτη εταίρία...(πάντα σου απαντούν να κάνεις αναβάθμιση...) ...και για να μην προτρέξουν κάποιοι..έξοδα αποστολής στην Κίνα 29 ευρώ και 3 μήνες πηγαινε-έλα... 5.Κολάει πολύ συχνά και χρειάζεται επαναφορά. 6.πολύ ακριβό (πλέον) για αυτά που ''λέει'' οτι προσφέρει. 7.χάλια επάρκεια μπαταρίας... 8.άχρηστος φορτιστής...απλά για να υπάρχει κάτι στο κουτί. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ... ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. καλύτερα να γράφεις σε ντοσιέ και να βλεπεις βιντεάκια στο laptop... Βέβαια κάνει για δισκάκι να σερβίρετε καφέ μετά απο λίγους μήνες... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από Joe_Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παραθέτεις κάποια φορουμ που ασχολούνται πχ με ρομς, αλλά άσχετα με harware reviews και σίγουρα όχι και τα πιο κατάλληλα ως σημείο αναφοράς, αλλά το προσπερνάω... Όλα αυτά που παραθέτεις αφορούν ελαττωματικό φορτιστή με αποτέλεσμα να μην φορτίζει το ταμπλετ που λύθηκε με απλή αντικατάσταση του φορτιστή!!!! Να τονίσω ότι ο φορτιστής δεν είναι της cube αλλά αντικαθίσταται κάθε φορά από τον πωλητή ανάλογα την χώρα του αγοραστή για να ταιριάζει με το ηλεκτρικό δίκτυο... Επίσης αν κοίταζες λίγο καλύτερα αυτά που έβαλες θα έβλεπες ότι σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ποστς αφορούσαν θετικά σχόλια! Και επιπλέον στα sites αυτά έχουν βγάλει και ρομς για τα cube!!! Θα ασχολούνταν με τα cube αν ήταν μάπα???? Και τα προβλήματα αναφέρονται σε ταμπλετ πειραγμένα με ΑΛΛΕΣ ΡΟΜ και όχι την official!!! Όσον αφορά το video από το youtube και αυτό αφορά πρόβλημα ΑΛΛΗΣ ΡΟΜ!!!! Αν είναι δυνατόν.... Και εγώ έχω για κινητό το HTC One που θεωρείται το κορυφαίο ίσως κινητό και μου χάλασε 3 φορές, δεν γράφω όμως ότι είναι για "δισκάκι σερβιρίσματος καφέ".... Τέλος έχεις άλλο ταμπλετ και όχι αυτό που συζητάμε! Διάβασε λίγο αυτά που βάζεις (προφανώς στην τύχη ότι σου έβγαλε το google), διάβασε λίγο πχ xda που είναι φορουμ αναφοράς, πες μας πιο είναι το πρόβλημα της εμμονής σου με την συγκεκριμένη μάρκα αφού πετάγεσαι σε κάθε σχετικό ποστ και εδώ είμαστε... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από harris78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Παραθέτεις κάποια φορουμ που ασχολούνται πχ με ρομς, αλλά άσχετα με harware reviews και σίγουρα όχι και τα πιο κατάλληλα ως σημείο αναφοράς, αλλά το προσπερνάω... Όλα αυτά που παραθέτεις αφορούν ελαττωματικό φορτιστή με αποτέλεσμα να μην φορτίζει το ταμπλετ που λύθηκε με απλή αντικατάσταση του φορτιστή!!!! Να τονίσω ότι ο φορτιστής δεν είναι της cube αλλά αντικαθίσταται κάθε φορά από τον πωλητή ανάλογα την χώρα του αγοραστή για να ταιριάζει με το ηλεκτρικό δίκτυο... Επίσης αν κοίταζες λίγο καλύτερα αυτά που έβαλες θα έβλεπες ότι σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ποστς αφορούσαν θετικά σχόλια! Και επιπλέον στα sites αυτά έχουν βγάλει και ρομς για τα cube!!! Θα ασχολούνταν με τα cube αν ήταν μάπα???? Και τα προβλήματα αναφέρονται σε ταμπλετ πειραγμένα με ΑΛΛΕΣ ΡΟΜ και όχι την official!!! Όσον αφορά το video από το youtube και αυτό αφορά πρόβλημα ΑΛΛΗΣ ΡΟΜ!!!! Αν είναι δυνατόν.... Και εγώ έχω για κινητό το HTC One που θεωρείται το κορυφαίο ίσως κινητό και μου χάλασε 3 φορές, δεν γράφω όμως ότι είναι για "δισκάκι σερβιρίσματος καφέ".... Τέλος έχεις άλλο ταμπλετ και όχι αυτό που συζητάμε! Διάβασε λίγο αυτά που βάζεις (προφανώς στην τύχη ότι σου έβγαλε το google), διάβασε λίγο πχ xda που είναι φορουμ αναφοράς, πες μας πιο είναι το πρόβλημα της εμμονής σου με την συγκεκριμένη μάρκα αφού πετάγεσαι σε κάθε σχετικό ποστ και εδώ είμαστε... ...ισχύει η γνώμη μου απο το προηγούμενο post... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα