Προς το περιεχόμενο

Cube U55GT Talk79

killmelater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Cube U55GT Talk79 7.9 Inch Quad Core 3G Android Tablet Phone 3G GPS Bluetooth FM

Παιδες ειναι καποιος κατοχος αυτου του ταμπλετ? ειδα κατι review κ φενετε παρα πολυ καλο με τελεια οθονη κ πολη καλη τιμη

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε γμτ να μην έχει HDMI.

Όποτε μπορέσεις κάνε ένα μικρό review σε παρακαλώ, μην ξεχάσεις το GPS γιατί εκεί διαφοροποιείται από τα άλλα.  Και πες μας και από που το πήρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ήρθε. Πήγε 150 € με θήκη και μεταφορικά. Πολύ γρήγορο. Το είδαν iPad φίλοι και κλαίνε...

ανυπομονουμε review :D λεω να το παραγγειλω παιξε κ κανα παιχνιδακι να μας πεις αν κολλαει η ζεσταινετε ευκολα κ αν το 3g δουλευει καλα κ περνεις τηλ κτλ  :huh:

Επεξ/σία από killmelater

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, το μηχανάκι παίζει αρκετά καλά για τα λεφτά του. Το αγόρασα από www.buysku.com, μαζί με άλλα αντικείμενα με express shipping (EMS) και θήκη δερμάτινη σαν εξώφυλλο βιβλίου στα 148 €. Ήρθε μέσω ΕΛΤΑ Courier σε 12 ημέρες. Είναι rooted και έχει και Play Store για επίσημες εφαρμογές. Σε Wifi είναι απίστευτα γρήγορο και σε σύνδεση και σε ταχύτητα, με το 3G αν έχει καλή κάλυψη (το έχω με F2G κάρτα) πάει πολύ καλά, τηλέφωνο πολύ καθαρό όπως και SMS. Το έδωσα και το είδε τύπος που ασχολείται πολύ με Android και iPhone και μίλησε με καλά λόγια.

Δυστυχώς η αυτονομία του δεν είναι και η καλύτερη, δεν ξέρω αν με τον καιρό θα στρώσει η μπαταρία (2 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις μέχρι τώρα), αλλά με ανοιχτό 3G και Wifi και με σερφάρισμα ή κατέβασμα και εγκατάσταση εφαρμογών, το βράδυ το ξαναέβαλα για φόρτιση. Επίσης, όπως μου είπε ο γνωστός, για update σε επόμενο Android γίνεται μόνο από USB και όχι μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αν ενδιαφέρεστε, να βάλω photos. Βίντεο που ανταποκρίνεται σε αυτά που κάνει το tablet: http://www.youtube.com/watch?v=w7NrXjFBK2A.

Η λογική μου ήταν και είναι ότι πλήρωσα 150 €, τη στιγμή που τα αντίστοιχα στην Ελλάδα είναι στα 400 €. Και 1 χρόνο να μου παίξει, ευχαριστημένος θα είμαι.

Υ.Γ.: η φωτό στην αγγελία http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=374318 είναι από την κάμερα του. Με χαμηλό φωτισμό και χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις..

Επεξ/σία από tsatsar
  • Like 1

Ποσες ωρες κραταει δηλ φιλε μου σε normal χρηση κ σε hart χρηση,? Παιξε κ κανα παιχνιδακι να μας πειςποσο γρηγορα ζεσταινετε.. κ κατι ακομα με ποιο πχ θα το συγκρινες ως ισαξιο?

• 3 μήνες μετά...

εχει θυρα sd! Οι πρωτες παρτιδες δεν ειχαν μονο θυρα. Το εχω και εγω εδω και μια εβδομαδα. Το εργαλειο ειναι τελειο. Κανει τα παντα... Οθοναρα με τελεια φωτεινοτητα και πολυ ωραια χρωματα. 

• 1 χρόνο αργότερα...

έχω κάνει πολλές παραθέσεις προκειμένου να προφυλάξω τους φιλους εδω μέσα...

...παιδιά δεν αξίζει απο όλες τις απόψεις...

έχουν μόνο καλό marketing τίποτα άλλο...

έχω φάει φόλα ανευ προηγουμένου. μπείτε σε διεθνή forum και θα καταλάβετε τι εννοώ.(να μην νομίζετε οτι είμαι και προκατηλειμένος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...