chad21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα, θέλω να περάσω ένα αρχείο το οποίο έχει χωρητικότητα 8 GB(και ένα ακόμη μεγαλύτερο 18 GB) σε ένα usb stick 32 GB αλλά μου βγάζει ότι το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο για το σύστημα αρχείων του προορισμού!Μπορώ να κάνω κάτι;;;
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Διαμόρφωση σε ntfs ,δεξί κλικ πάνω του και διαμόρφωση,το fat32 έχει όριο στα 4gb για ένα αρχείο.
dr_papas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεξί κλίκ στο φλασάκι και διαμόρφωση σε ntfs από fat32 που είσαι τώρα.. Προσοχή κράτησε back up αυτά που έχεις μέσα γιατί θα τα χάσεις
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το φλασάκι σου έχει δεδομένα που δεν θες να χάσεις, χρησιμοποίησε την convert μέσα από cmd. Όπου (e:) το γράμμα του στικακίου. convert e: /fs:ntfs
chad21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 οκ! το έκανα. όχι δεν είχε τπτ το φλασάκι μέσα γτ το αγόρασα μόνο κ μόνο γι αυτό το λόγο.. και όπως καταλαβαίνετε στην αρχή μου κόπηκαν λίγο τα γόνατα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα