pantelis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα bluetooth hands-free για το κινητό αλλά θέλω να το έχω και στο laptop ως ακουστικό-μικρόφωνο για το skype του υπολογιστή. Το κάνουν αυτό όλα τα ακουστικά ή πρέπει να αγοράσω κάποιο συγκεκριμένο; Ένα i-tech που είχα το έβλεπε ο υπολογιστής σαν ακουστικό & μικρόφωνο και το skype. Ο ήχος ΟΚ αλλά το μικρόφωνο έκανε τρελά παράσιτα....... Το χει κάνει κανείς με επιτυχία; Κάποια πρόταση οικονομική;;
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Η Skype στις σελίδες της λέει πως γίνεται και επεξηγεί τον τρόπο (λογικά με οποιοδήποτε bluetooth): Site: https://support.skype.com/en/faq/FA10617/can-i-use-a-bluetooth-device-with-skype">Οδηγίες Skype για Bluetooth Handsfree Υπόψιν το PC πρέπει να έχει bluetooth receiver!
pantelis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ. Άρα είναι θέμα του υπολογιστή να κάνει pair με το ακουστικό και αφού έκανε και με το άλλο θα είναι ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα